Reklama

Reklama

Will a Grace

(seriál)
Trailer
USA, (1998–2020), 92 h 56 min (Minutáž: 21–46 min)

Hrají:

Eric McCormack, Debra Messing, Megan Mullally, Sean Hayes, Shelley Morrison, Leigh-Allyn Baker, Michael Angarano, Penn Badgley, Gregory Hines (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(243)

Will a Grace jsou nejlepší přátelé a oba bydlí v New Yorku. Will je právník a Grace je designerka. Grace je zasnoubená, ale když se její vztah rozpadne, přestěhuje se k Willovi. Má to být jenom dočasná situace, pokud si Grace nenajde svůj vlastní byt, ale nakonec zůstanou spolu bydlet. Mezi jejich přátelé patří také Jack, Willův gay kamarád a Karen, asistentka Grace, která skutečně nemá zapotřebí pracovat, protože několikrát uzavřela velice výhodný sňatek. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

haWranka 

všechny recenze uživatele

Úplně zírám, jaký to tady má slabý hodnocení! Asi jsem divná, ale mně se tohle fakt líbí. Je to originální a postavy jsou skvěle ulítlý. --------------- Jsem u pátý série. A víte, co je na tomhle seriálu skvělý? Jak dospívá. Dostává se do trochu vážnější roviny (říct dramatičtější, to je zase moc:) Přesto je to větší a větší sranda. ()

JakeG 

všechny recenze uživatele

Některé díly jsou vtipné méně u jiných se popadám za břicho a nemůžu zastavit smích. Parta je to zajímavá se svejma vlastnostma /ironie a sarkasmy ze sebe sypou jak na běžícím páse/, ale trumfnout ve vtipnosti Jackieho a Caren? - přiznávám že jsou víceméně přeexponovaní a drsní, přesto ..... . Ty dva spolu a jejich hlášky, no KONEC! :)) ()

Reklama

Reiniš 

všechny recenze uživatele

U mě tenhle seriál ztroskotává hlavně na špatném scénáři a nesympatických postavách. Grace je hrozně protivná, Will až moc uťáplý a Jackovi s Karen se sice občas zasměji, ale ten jejich styl humoru je místy dost přepísknutý. Celkově mi většina dílů přišla jako trapná křeč vykrádající gagy (hlavně) u Přátel, Chůvy, Sexu ve městě a kdoví kde ještě. ()

Mykhaluu 

všechny recenze uživatele

Velmi (ne)korektní seriál, který vám (ne)násilnou formou vysvětlí, že nebýt heterosexuál je fajn a adoptovat, či jinak nepřirozeně si pořídit dítě je v (ne)pořádku. Shlédl jsem kousek jednoho dílu a to mi stačilo. Jednu hvězdičku fikaně dávám, abych za ten zasloužený Odpad nebyl označen za homofoba! ;-) ()

Koryntos 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle čtyřlístek mám hodně ráda, proto mě zaráží negativní hodnocení většiny uživatelů. Grace, ženská s mužskou postavou , ale velkým srdcem. Will, taková princeznička, který si nikdy nepřizná, že je víc baba, než Grace. Nejvíc mám ráda totálně sobeckou Karen, která je věčně pod parou a naoko se tváří, jak jsou jí všichni ukradení, ale ve skutečnosti, by za všechny ostatní dala ruku ( spíše flašku) do ohně. Skvěle to všechno doplňuje hnidopišský Jack, pro kterého není dobré nic, co není gayské. Skvělý seriál na odreagování, nebo když se vám nechce na nudnou přednášku. ()

Galerie (1 901)

Zajímavosti (43)

  • V desáté epizodě páté série seriálu („The Honeymoon's Over“) si bosse gay mafie zahrál Elton John. (JoranProvenzano)
  • V osmé („Marry Me a Little“) a deváté epizodě páté série seriálu („Marry Me a Little More“) si samu sebe zahrála americká novinářka, televisní spolupracovnice a spisovatelka Katie Couric. (JoranProvenzano)
  • Tvůrci David Kohan a Sam Mutchnick původně vytvořili koncept sitcomu, kde spolubydlící pár - gay a jeho nejlepší přítelkyně byli vedlejšími postavami. Televize ale měla ony postavy radši, než ty hlavní, a tak vznikli Will a Grace. (Tom Riddle)

Související novinky

NBC vzkřísí Kancl?

NBC vzkřísí Kancl?

21.12.2017

Jen málokterá americká předělávka britského seriálu měla takový úspěch jako Kancl. Výtvor Rickyho Gervaise a Stephena Merchanta se v USA dočkal devíti sérií, a přestože v roce 2013 skončil, v NBC se… (více)

Zemřel Gene Wilder

Zemřel Gene Wilder

30.08.2016

Alzheimerova choroba nám v neděli sebrala třiaosmdesátiletého herce Genea Wildera. Pokud jste viděli Producenty, Ohnivá sedla nebo Mladého Frankensteina, dobře víte, o koho jde. Tohle je ale jen… (více)

Reklama

Reklama