Reklama

Reklama

Aj múdry schybí

(pořad)
Talk-show / Komedie
Slovensko, 1998, 40 min

Zábavná šou, ktorá vás presvedčí, že netreba dať na prvý dojem!  Úctyhodných jedenásť rokov nezabudnuteľná moderátorská dvojica Elena Vacvalová a Oliver Andrásy moderovala divácky veľmi obľúbená televíznou šou Aj múdry schybí, ktorá zábavným spôsobom sondovala znalosti slovenského národa v rôznych oblastiach.
Relácia, ktorá sa nakrúcala v bratislavskom v dnes už neexistujúcom Divadle West, odkrývala smiešno-smutnú nevedomosť ľudí, ktorých pôvabná reportérka či šarmatný reportér náhodne oslovili na ulici a kládli im v podstate veľmi jednoduché otázky, občas striedané nejakým tým chytákom. Elena a Oliver potom spolu so svojimi hosťami sledovali zostrih tých najzábavnejších, najzaujímavejších a najneuveriteľnejších odpovedí - a samozrejme ich nemenej vtipným spôsobom komentovali. (TV Markíza)

(více)

Recenze (133)

Blackhawks 

všechny recenze uživatele

Často v noci zapnu televizi a mám nějak "štestí" že skoro vždy běží právě tohle. Neříkam že se mi ten pořad nejak líbí,ale smát se prosté musím.. Je jasné že odpovídat na otázky nechávají úplné dementy,ale o tom je.. sice mi na celém konceptu pořadu příjde totálně trapné, když tam sedí dva hosté a tipují si kolik lidí to uhodne. Nevím mohli by ten čas věnovat nějaké zábavnější formě než tlachání o ničem a smát se trapným kecům co sami vypustí před publikem..Ale aspoň se občas zasměju.. nemusíme snad brát všechno tak vážně.. :D ()

Eamby odpad!

všechny recenze uživatele

Je to choré. V jejich hledáčku na ulici je to většinou člověk s minimálně dvojkou v krvi, který ještě stojí a jakžtakž mluví. Dále ženy romského původu, které vyplodí odpověď, která s otázkou nemá nic společného a další opravdu podivné existence. Pořad, který se snaží z těchto lidí udělat hlupáky, jen z nich nic dělat nemusí, oni to ze sebe udělají sami... někdy jsou ty odpovědi opravdu smutné- nevědět, co zkoumá anatomie? (mrtvoly a citróny) Dobrá, otázky z historie bych možná (možná) pochopila, i když jsou naprosto stupidního rázu, které by měl vědět snad každý, co vyšel aspoň základní školu... A stejně- všichni tleskají, smějí se, hahahahahaha. Největší tečka na konec:,,Čtverec má šest stran." ()

Reklama

Desmi 

všechny recenze uživatele

Přestože tenhle pořad nejspíš o inteligenci slovenského národa moc neříká, poněvadž dotazovaní lidé z ulic jsou většinou již od pohledu tak trochu jinde, tak i přesto jsem se královsky bavil, což v televizních pořadech nebývá zvykem...! Nabízí se tu srovnání s pořadem Nikdo není dokonalý... No, u AMS jsem se bavil mnohem mnohem víc, protože některé odpovědi respondentů jsou jednoduše odrovnávající.. =) ()

pista_baci7 

všechny recenze uživatele

„Môže si muž v Európskej únii zobrať za ženu sestru svojej vdovy?"„Nie, lebo, lebo muž sestrinej nemože zobrať sestra na muža, nemože zobrať, lebo sestra, a to je jej matka, a matka, a sestra, to je jej mama, lebo to je jej matka, sestra a otec to je jej otec, lebo sestra a otec to je jej otec a mama to je jej mama"...Slováci nikdy nepatrili k elite sveta... ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Táto "polo-zábavná šou" sa rozdeľuje na dve časti. Aké? Jedná kvalitná, druhá nekvalitná. Prosté. Treba vysvetliť? Výber jednoduchých otázok a menej inteligentných jedincov (česť výnimkám) spomedzi našich občanov. To je tá zábavná časť, keď pri každom druhom-treťom účastníkovi padám na zem od smiechu. Až do chvíle kým na scénu príde buldog Andrášy, smejúci sa na svojich vlastných, absolútne úbohých fórikoch. Hostia občas zachránia situáciu, ale úprimne? Jediný klad je náš primitívny národ a kým nespovedajú občanov otázkami, človek trpí. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Relácia sa začala vysielať v Slovenskom rozhlase na jar 1989, ale po pár mesiacoch ju zrušili, pretože vraj vrhala zlé svetlo na socialistické školstvo. (VasylDeBylak)
  • V roku 1995 sa program začal vysielať na dnes už neexistujúcej televízii VTV, v roku 1997 ho prevzala TV Markíza, ktorá ho vysielala až do roku 2010. (VasylDeBylak)
  • Námet vymyslel Oliver Andrásy, ktorý v 80.rokoch 20.storočia moderoval rozhlasovú reláciu "Variácie", kde robil ankety na ulici a zistil, že ľudia nepoznajú odpovede na základné otázky. (VasylDeBylak)

Reklama

Reklama