Reklama

Reklama

Witchcraft: Vražedná magie

  • Itálie La Casa 4 (více)

Duchové minulosti se střetávají se žhavou přítomností v příběhu šťastné manželské dvojce, která traví noc odříznutá od světa ve starém hotelu na odlehlém ostrově. Těhotná Jane (Linda Blair) prožívá svou nejhorší noční můru, když zjišťuje, že její nenarozené dítě má být obětováno satanskému kultu. Pomalu přestává rozlišovat, mezi realitou a hrůznými vizemi, kterým nedokáže zabránit ani zoufalý manžel Gary (David Hasselhoff). A před vražednou magií přestává být úniku. (Řitka video)

(více)

Recenze (41)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem měl jako malý na vhs s divným over. dabingem. No ale pravda je v tom že jsem ho nikdy nedokoukal protože jsem se bál, dnes když jsem strachu zbavený jsem jen kroutil hlavou čeho jsem se to jako bál? Film docela dost často selhává po hororvé stránce, at se herců či atmosféry týče. Těšil jsem se bud na duchařinu nebo dávku gore a nedostal jsem téměř nic. Pravda je že pár scén je skvělých(soulož s mrtvolákem), ale je tu strašně moc keců, které jsou slabé a dost nudí. Atmosféra je prakticky nulové, čekal jsem od ní hodně. A Hajzlhof je šílenec. Jediný co mi utkvělo v paměti je právě konec s Blair. Ale jinak nuda a pro mě celkem propadák, ale to neznamená že se do průměru nevejde, jen si ho nejspíše už nepustím, některé vzpomínky z dětsví bych oživovat neměl. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Tohle je první díl Witchcraft, který jsem viděl a popravdě mě na další díly moc nenalákal. Věděl jsem, že se bude jednat o pořádně béčko, ale bohužel mě film nebavil a ani mě nerozesmál. David Hasselhoff je sice k smíchu, to je pravda ;-), ale moc toho nezachrání. Nakonec -3/10* za pár světlejších okamžiků (pečení v krbu, šití úst..). ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Keď som si išiel pustiť snímok "Witchcraft: Vražedná mágia" mal som rozporuplné pocity. Bol natočený v osemdesiatých rokoch minulého storočia, čo považujem za zlatý vek filmového horroru. Lenže jednu z hlavných úloh stvárnil David Hasselhoff, ktorého mám zafixovaného ako mizerného herca. Režíroval to Talian. Pre talianskú horrorovú tvorbu mám slabosť, ale meno Fabrizio Laurenti mi nič nehovorí. Námet vyzeral zaujímavo, avšak komentáre divákov sú prevažne negatívne. Fakt som nevedel, čo od tohto filmu čakať. No pozrel som si ho a tak môžem skonštatovať, že distribučný slogan z dvd obalu je výstižný. Je to americké béčko v brutálnom talianskom štýle. *** ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Trochu nesouměrnej film, skvělé scény se střídají s nudnýma a nicneříkajícíma. Je ale lepší, než by se po zjištění, že tam hraje Mitch Buchannon (Hasselhoff), mohlo zdát. Ono Hasselhoff je jeden z mála, kdo podává nějaký výkon. Pár dobrých scén - nadrženej Hasselhoff a jeho rozpačitě frigidní přítelkyně (občas už vypadá jako že by jo), naprosto skvělá a strašidelná stará čarodějnice, zašívání úst, znásilnění ďáblem s opravdu nechutným ksichtem..... Vůbec to není ztráta času, nějaký extra zážitek ale taky ne, něco mezi tím.... ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

To bylo tak neuvěřitelně stupidni až to bylo docela srandovní. Pro "běžného diváka" diváka znamená tento film okamžitý a jasný odpad, ale jak je vidět ze zdejšího hodnocení (které bylo ještě v červeném, když jsem si to kupoval) si to vybírají většinou ti správní lidé. Já sice považuju horror za svůj hlavní žánr, někdy se rád podívám i na nějaký ten silně béčkovější, ale tohle bylo moc. Přece jen však tomu tu jednu hvězdu dám, má to něco do sebe. Jinak se tu nebudu rozepisovat a v podstatě bych souhlasil s komentem AGAMENONA. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno