Reklama

Reklama

Ring 2

  • Japonsko Ring 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Už jste slyšeli o videozáznamu, který je lepší nikdy nevidět? Zatím každý, kdo ho zhlédnul, do týdne zemřel v záchvatech hrůzy. Jste v nebezpečí, i když se o něm chcete dopátrat něco víc! Stejně jako odvážná Mai Takano, která se snaží zjistit okolnosti smrti svého přítele Ryuji. Brzy se dozvídá o dívce Sadako, která zemřela před mnoha lety, ale její vražedný duch stále žije a neúnavně hledá další oběti. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (59)

mankamanka 

všechny recenze uživatele

Tenhle film ani nepotřeboval hromadu počítačových efektů, aby mě dokázal děsit k smrti. Stačila mu atmosféra. A ta by se dala krájet. Jako milovník knižní předlohy jsem navíc musela ocenit, kolik si z ní film vzal. Tenhle díl pro mě daleko předčil první, a americkou verzi taky nechává hodně za sebou. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne špatné pokračování. Jeho děj je sice řekl bych jakoby víc roztříštěný, ale přitom na mě film působil ucelenějším, vyrovnanějším dojmem, kompaktněji, než předchozí díl. Atmosféra je určitě víc horrorová než u jedničky, ale scénu Sadako lezoucí z televize se trumfnout nepodařilo. A i když mě konec moc nebavil, dám čtyři, protože horší než první díl to určitě nebylo. ()

Reklama

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Chudobnejšia dvojka, hlavne čo sa týka príbehu. Vyzerá to ako by ho Nakata splácal cez víkend. Menej strachu, menej hereckého umenia, menej originality. V 2ke sa vraciame opäť tam, kde sme boli v jednotke (čo sa týka exteriérov aj interiérov), sem-tam prihodil režisér niečo nové. Jemne vás zamrazí asi len 3 krát. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Po kvalitní jedničce přišlo pokračování, které je atmosférou stále kvalitní, ale nepřineslo to v příběhu nic nového a objevovali se podobné scény jak v díle předchozím. Největší chybu, kterou nikdy neodpustím je, že ukázali opravdovou tvář Sadako, a trochu SPOILER!!: že na konci nechápavě, když jsem byl do toho jemně "zažraný", tak řekne: "Jak to, že jsi jediná, která přežila?"(viděl jsem to v českém znění, takže v japonštině to nemuselo znít tak uboze jak v dabingu..) jak tohle mohl Hideo Nakata dopustit- ze zajímavého filmu se rozuzlil smíchu plný konec, bohužel.... mé hodnocení 2,5 hvězdičky... ()

GeorgeHans 

všechny recenze uživatele

Nakata síce jednotlivým scénam dokáže dať ozaj pôsobivú atmosféru, no tie spolu netvoria kompaktný, ucelený príbeh. Tým pádom som sa v ňom úplne stratil a rovnaký výsledok odhadujem i u väčšiny ostatných divákov. Pre ten občasný mrazivý pocit by som vám napriek všetkému radil ísť do toho. 60% ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama