Reklama

Reklama

Sex ve městě 2

Trailer 1
USA, 2010, 140 min

Obsahy(1)

Čtyři přítelkyně na život a na smrt, Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda, mají i po dvou letech své problémy. Carrie je rozmrzelá z toho, že se svým vysněným partnerem zabředla do stereotypního manželství. Charlotte přesvědčuje své kamarádky, že je šťastná, jim ovšem neujde, že ji dvě malé dcerky připravily o veškerou energii. Situaci jí neulehčuje ani nová chůva, po které pokukuje manžel Harry. Miranda se cítí nedoceněná v práci, kde se po ní neustále vozí nový šéf. Samantha se snaží díky všemožným hormonálním přípravkům potlačit blížící se menopauzu, což se jí daří. A proto se v dobré náladě vydává na premiéru filmu svého bývalého milence, kde se seznámí se šejkem Khalidem. Ten ji pozve do svého hotelu v Abu Dhabi. Pozvání s nadšením přijímá, ovšem pod podmínkou, že s sebou vezme své nejlepší kamarádky. Carrie, Charlotte, Miranda a Samantha se ocitají v kouzelném světě, kde je Khalid zahrnuje péčí a luxusem. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (518)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Opravdu nejsem příznivcem Sexu ve městě, seriálem opovrhuju a první film jsem shlédla jen protože mě kamarádky chtěly dotáhnout na dvojku do kina a tak jsem si řekla, že bych se aspoň trochu měla podívat na co půjdu. Jedničkou jsem byla totálně zhnusená, nuda, nuda a nuda. Takže jsem byla nakonec ráda, že jsem na to nemusela jít do kina, ale když už jsem přetrpěla ten první díl, rozhodla jsem se sebrat odvahu a kouknout se i na díl druhý. Trvalo mi to docela dlouho, ale nakonec jsem se k tomu dokopala. Překvapivě se mi to zdálo méně hrozné než jednička a i když to opět mělo přemrštěnou délku, nezdálo se mi to tak nekonečný jako díl první. Ovšem ta část s Abu Dhabí, jasně nějákej chlápek za 4 uječený ženský zaplatí kompletní cestu a všechno. Netušila jsem, že má být Sex ve městě pohádka. Už se na to nikdy nepodívám znova, 2* ()

mcb 

všechny recenze uživatele

"Brain-dead"! Nejhloupější film od Transformers 2. Postrádá totiž jakékoliv náznaky něčeho, čemu říkáme film. Žádný příběh, žádná výstavba děje, žádné pořádné postavy, o které by se člověk zajímal, jen do očí bijící nelogičnost a přehnané manýrování hlavních hrdinek. Film se sestavuje převážně (asi 90%) z toho, co si čtyři známé kamarádky luxusního obléknou, jaká navštíví luxusní místa a jakého přepychu je jim dopřáváno. Zbytek je jen klasická romantická vata, která mírně ke konci začne nabírat ty pravé "wtf" obrátky. Celá zápletka by se vlastně mohla vyřešit v kratinkém pětiminutovém filmu, kdyby hlavní hrdinky nebyly tak hloupé a zbytečně si nepřidělávaly zbytečné problémy, za které jsou posléze ještě odměněny. Cože? Scénář je opravdu jen podřízen luxusním atrakcím a kašle na rozvíjení už tak nezajímavé zápletky. Všechny problémy čtyř kamarádek a zároveň nějaká kostra pro film je zde víceméně zobrazena v osmi scénách - první čtyři jsou na začátku, kde každá z nich představí svůj specifický problém, který je náhle v dalších čtyřech scénách na konci vyřešen. Tečka, nic víc nepotřebujeme. Sex ve městě 2 je opravdu případ upadajícího filmu, který jednoznačně své cílové publikum zaujme. Nejhorší na tom je, že on ani není špatný. Nekonečná stopáž hodná epického fantasy se dá totiž bez problému přežít bez jediného podívání se na hodinky, občas je to vtipné způsobem stokrát ohraného vtipu (ale přesto vtipné), přibylo i vyloženě trapných momentů a zábava je to určitě o třídu vyšší než všechny prvoplánové výplachy typu "romantická komedie s Jennifer Lopez". Seriál je u mě zatím v nedohlednu, takže nemůžu porovnávat. Přesto souhlasím s ohlasy typu, že film může muže vykastrovat. Ale leda toho, kdo vyrazí na tento dlouhý reklamní "spot" bez doprovodu něžného pohlaví. 5/10 ()

Reklama

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Ač jsem původní seriál měla velmi ráda, film je prostě slabota. Nevím, zda je to tím, že představitelky stárnou a já se vyvíjím 😉😎 či naopak😁🙃, ale za mě tento kousek neeee. Mimochodem seriál je z let 1998-2004 a toto je jen jakýsi ubohý výškrabek, který nefunguje. Kdyby tento film nevznikl, nic by se nestalo... Nemohu se zbavit pocitu, že záměr filmu je pouze "vodvařit prachy." ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Úvod v New Yorku ještě docela jde, ale jakmile se holky přesunou do Abu Zabí, začíná koncetrované peklo. Seriál mám moc ráda, z prvního filmu jsem měla obavy a dopadlo to celkem slušně, ale tohle už opravdu ne. Přehnaná, okázalá přehlídka luxusu a ženského pištění, kde se toho na 146 minut děje zoufale málo. Je čas nechat Carrie, Mirandu, Charlotte a Samanthu na pokoji.. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Lepší než jednička, to rozhodně. Ženský odjedou do Abu Dhabí a bla bla bla, většina filmu se odehraje tam. Nic moc se toho vlastně nestane, ale hlavní je, že to nebylo tak roztahaný jak posledně. I když pořád mi víc vyhovuje zlatá seriálová půlhodinka. No ničím mě to nepohoršilo, jelikož tyhle newyorský slepice už znám a vím do čeho (bez očekávání) jdu. Pozn: Samantha už z nich vypadá nejmladší... ()

Galerie (95)

Zajímavosti (27)

  • Perličkou je krátky návrat do 80. rokov minulého storočia, v ktorom zistíme, ako sa hrdinky spoznali. (Very_kuul)
  • Ve filmu Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda také společně zazpívají karaoke. Samotnou skladbu herečky nazpívaly v manhattanském studiu o několik týdnů dopředu a pak byla použita k synchronizaci při natáčení. (Dlee)
  • Scéna, ve které se hlavní představitelky ocitají na letišti v Abu Dhabi, se ve skutečnosti natáčela na letišti Menara v Marakéši, v Maroku. (kymberelyJ)

Reklama

Reklama