Reklama

Reklama

Čarodějův učeň

  • USA The Sorcerer's Apprentice (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Příběh začíná v roce 1250, kdy Morgana spolu s bývalým Merlinovým učedníkem Maximem získala nejtemnější kouzlo, s kterým může ovládnout svět. Nedlouho poté je Morgana uvězněna do magického vězení. Merlin svěří Balthazarovi úkol najít vyvoleného, který může Morganu a její stoupence jednou provždy zlikvidovat a zachránit lidstvo před armádou mrtvých. Mladý Dave netuší, že je mu souzeno, aby se stal velkým čarodějem. Je tak trochu podivín, má fantazii a geniální talent pro fyziku. Po setkání s kouzelníkem Balthazarem v zapadlém krámku se mu do života začne čím dál víc vkrádat magie. Balthazar mu začne předávat všechno svoje kouzelnické umění, přitom ho ale musí zachraňovat z průšvihů. Podaří se čarodějovi naučit Davea kouzlit? A jak všechno zamotá fakt, že se Dave zamiluje do své spolužačky Becky? (TV Nova)

(více)

Videa (14)

Trailer 2

Recenze (1 049)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,Jsem Balthazar Blake , čaroděj 777. stupně a musím z Tebe udělat čaroděje!“.... N. Cage je v 350 let starým koženým kabátě a s hárem z Con Airu fešák. Ale na čáry je tu Harry Potter!!! Tenhle film je o CGI efektech, který jsou opravdu vynikající (a ve spojení s kvalitním zvukem jedinou pozitivní věcí), ale je mi naprosto ukradený, jestli se po N.Y. prohánějí draci nebo ocelový ptáci. Příběh je STUPIDITA, která zaujme maximálně děti. Ale pozor ! JEN KDYŽ SE ČARUJE!!! Naštěstí pro děti - čaruje se celkem dost. A o to asi jde.... Já mám problém s J.Baruchelem (protože je to nesympatickej zoufalec), s idiotským dějem a ještě stupidnějším závěrem ( Oóóh!!! To není možné! Oóóh! Blééééé!!!!). Ovšem děti budou chtít být čaroději! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Jsem alkoholik. Chlastám, abych pročistil mysl. Čistá mysl je totiž první krok ke kouzlení. 2.) Nemůžu doma vysvětlit, proč potřebujeme plazmovou kouli. 3.) Nevím co s tekutým perským kobercem po babičce. 4.) Mám ocelovýho ptáka (na lítání). A nevím jak s ním přistát!. PŘÍBĚH Odpad! HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ * ()

verbal 

všechny recenze uživatele

"Abrakadabra!", zamumlal unyle pan Klec v úporné snaze oživit svou chcípající kariéru. "Jdi do prdele!", zachechtala se škodolibě Magie a uvrhla ho do téhle sériové, infantilní disneyovské taškařice pro nezletilce s nevyhraněnou sexuální orientací. "Ať Potratím Haryho, jestli jsem podobnou hovadinu už někdy někde neviděl!", pronesl zhnuseně rozhořčený divák. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Vyčpělý amerikanizovaný klon HARRY POTTERA s klonem Kristen Stewart, rutinním Cagem a Molinou a co se dá zachraňujícím sympaťákem Baruchelem v záplavě trikových kouzel. Místo Bradavic Velké jablko, místo osmileté přípravy na střet se Zlem jen pár dní, místo hravého potterovského hudebního motivu One Republic. Prostě amíci. O chlup zábavnější než PRINC Z PERSIE. ()

Kordus 

všechny recenze uživatele

Merlinovci, vedeni Nicolasem Cagem, musi porazit zle Morganovce, vedene Alfredem Molinou, za pomoci noumoviteho Jaye Baruchela, kteremu jde dobre fyzika? Monica Bellucci ve filmu vystupuje jen proto, aby si s Nickem dali na konci jednoho francouzaka? Vazne? To snad ne! Puvodne jsem se na tenhle film tesil, navic jsem vdecny divak, ktereho neni tezke pobavit a uspokojit, ale kdyz i ja jsem se obcas pri sledovani Carodejova ucne stydel za to, ze sedim v kine, nejspis je neco spatne. V tech dvou hodinach se najdou sice dobre momenty, jenze moznosti byly rozhodne vetsi... Na druhou stranu, decka, co sedela v sale se mnou, se docela bavila a dokonce behem titulku zaznel i vykrik "To bylo bozi, co?" Velmi slaba trojhvezdicka. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Vyvolený proti největší hrozbě lidstva… Co mi to sakra jen připomíná? ÁÁÁ.. Čarodějův učeň je prakticky zkrácená verze Harry Pottera. Tak už chápu proč jsem z toho tak nadšená.. Fantasy, sexy dlouhovlasý Nicolas Cage, zábava, štěňátka, dráčci, One republic - Secret (ve stylovém remixu)… Co víc si můžu přát? DVD tohoto filmu ve své filmotéce… V překladu to znamená spokojenost! PS: Ještěže máme v tom 21. století fyziku, jinak bychom byli všichni nahraní. Viď Subjektive :o) ()

Galerie (75)

Zajímavosti (30)

  • Ve filmu několikrát zazní skladba "Secrets" od skupiny One Republic. (claudel)
  • Filozofia, vynálezy a duch kontroverzného a brilantného vynálezcu Nikola Teslu sú prítomné v celom filme. Úžasnou zhodou okolností padol posledný deň filmovania presne na 153. výročie jeho narodenín. Film sa taktiež nakrúcal v katedrále Svätého Johna na manhattanskej 10. ulici, kde mal Tesla štátny pohreb za účasti viac ako 2 000 ľudí. (Greenpeacak)

Související novinky

Hledá se Deppův pistolnický parťák

Hledá se Deppův pistolnický parťák

29.04.2011

Adaptaci nadpřirozeného westernu The Lone Ranger (kdysi dávno rozhlasový seriál, později komiks, pak televize) chtěl Jerry Bruckheimer původně uvést už letos v květnu. Studio Disney si ale duplo a… (více)

Andy Serkis opět opičákem

Andy Serkis opět opičákem

02.07.2010

...a spousta dalších pokračování. Co takhle Top Gun 2? Jerry Bruckheimer nemá dobrý rok – Princ z Persie neuspěl a Čarodějův učeň zřejmě dopadne ještě hůř. Účetnictví mu zachrání čtvrtí Piráti, ale… (více)

Cage potřetí na lovu pokladů

Cage potřetí na lovu pokladů

23.05.2010

Pokračování úspěšné série, která mixuje lekce z americké historie s honem za poklady a Cageovými psími pohledy, měl Jerry Bruckheimer v plánu už dlouho. Režisér Jon Turteltaub a jeho hlavní hvězda si… (více)

Fantasy na všechny způsoby

Fantasy na všechny způsoby

05.03.2009

Od dětské přes teenagerskou až po tu naditou sexem a násilím, tedy nejlákavější ;-). Chris Columbus se podobně jako filmového Harryho Pottera pokusí nastartovat i sérii o Percy Jacksonovi podle… (více)

Reklama

Reklama