Reklama

Reklama

Děsnej dupák

Trailer 1

To, co Wayansové udělali pro Scary Movie, zopakovali i u povedené parodie na taneční a muzikálové filmy Dance Flick. Megan se namísto taneční konzervatoře nečekaně ocitá na úplně obyčejné střední škole a její naivní sny o studiu baletu jsou ty tam. Seznámí se tu s hiphoperem Thomasem, který ovšem pochází z úplně jiných poměrů než Megan. Dokáže na sobě tahle mladá tanečnice bez zkušeností z ulice zapracovat a splnit si s partou nových kamarádů své sny? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (155)

maverick10 

všechny recenze uživatele

Wayans family si jednoho dne sedla po celodennim flinku k rodinnemu ohnisti a hlavni kapelnik kmene rozdelil vsem clenum role, vznikl z toho fakt desnej dupak, bez hlavy a paty s jednou jedinou hlaskou (Jdu si vyzvednout syna - tak zase za tyden). Je to dalsi div sveta, nebot souperi se squaterama z houseboatu jmenem Kelly Family o nejdivnejsi rodinnou fotbalovou jedenactku. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Řeknu jí to citlivě. Vaše matka zemřela a nebyla jste přijata. Další." Scary Movie namlsaní Wayansové se pustili do další parodie, která si tentokrát vybrala za terč tančící a zpívající studenty s vesměs čokoládovými problémy. Těm moc nerozumím a ani mě to příliš nebavilo, ale na nedostatek hlášek si nemohu stěžovat ("A co teď? - Teď ze mě vyndej ten kolík."), i když se jejich spektrum pohybovalo v rozmezí od špetky geniálna do hromady fekálu. ()

Reklama

mine.slayer 

všechny recenze uživatele

Tyhle negři jsou pánové některých skvělých parodií i některých na které se nedá koukat o těch tak trochu dělám že sem je neviděl, ale tohle je ten první případ. Spousta zábavy od začátku až do konce, která si nedělá problém dělat z jakéhokoli rasového nebo homosexuálního komplexu velkou a nemalou prdel, zabalená do spousty dobrejch songů, zásah do černýho!! A bacha na bílý.. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Dalsi z parodii na ruzny zanry typu Date movie nebo Epic movie, tentokrat, jak nazev napovida, na tanecni filmy. No takze jsem cekal dalsi volovinu, navic blbejsi o to vic, ze ackoliv muzikaly a biografie zpevaku mam nakoukany, na ciste tanecni filmy necumim a tudiz jsem cekal, ze mi spousta vtipku utece. No a nakonec jsem byl prijemne prekvapenej. Seslo se tu asi tak 50 Wayansu ve vsech moznejch zamestnanich, co se okolo filmu naskytnou a presto to pusobi jako docela slusne zvladnuta parodie, zadny vylozene humusacky sceny se nekonaj, dej na sebe navazuje a neni to jen sled scenek a vtipy tu nejsou za kazdou cenu a o to vic to pobavi. Navic se to nevenuje jen ciste tanecnim filmum, tvurci se neboji sparodovat i zalezitosti typu V retezech nebo Stmivani, pripadne video s blijicim Hasselhoffem, herci jsou docela sympataci a do toho neustale duni nejaka docela chytlava hudba. Takze kdyz to porovnam s parodiema z poslednich let, vychazi mi solidni nadprumer, lepsi 3*. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • V jedné ze scén se v malé roli objevuje Christopher Scott, který na sobě má dokonce stejné oblečené jako ve filmu Let's Dance 2 (2008). (Terva)

Reklama

Reklama