Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kouzelná školka je cyklickým a inspirativním pořadem pro děti předškolního věku. Důraz je zde kladen na jemnost, „hladivost“ a především srozumitelnost nejmenším divákům (3-6 let). Jeho posláním je děti zaujmout, navázat s nimi dialog, povídat si o světě, který vidí kolem sebe, seznamovat je se základními etickými hodnotami a přitom jim nebrat dětství a pomocí her a „hraní si“ v nich rozvíjet jejich fantazii. Pořad je doplněn dvěma až třemi pohádkami a snahou je, aby jedna byla zahraniční provenience a druhá z tradiční české školy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (169)

slowfox 

všechny recenze uživatele

Komentáře tipu "František je idiot" a "pro děti asi dobrý, ale mě se to nelíbí" mě fakt dostaly. Kouzelná školka je pořad pro nejmenší děti a ne pro fajnšmekry nebo pro intoše, podle toho by se měl taky hodnotit. Michal Nesvadba je dobrej blázen a do pořadu pro děti se perfektně hodí, jeho moderování pořadu je nápadité a pro děti zábavné a poučné zároveň. Ale na CSFD zrejmě všichni od plenek sledovali filmy od Kurasawy. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Nehodnotím provedení samotného pořadu, respektive studia, na kterém evidentně ČT velmi šetří. beru to spíše v globálním pohledu. Nic podobného, co by provázelo děti nějakými dětskými pořady není a proto hodnotím kladně. Je tomu co vytknout, ale jendoduše není konkurence, takže jsem rád, že i pro nejmenší je v TV pořad, ve kterém na ně někdo promluví a nekvíčí z obrazovky jen Pikaču a další hmyz z Japonska. ()

Reklama

dewil21 

všechny recenze uživatele

Tento pořad oceníte zejména ve chvíli, kdy už vás další "a proč?" motivuje ke skoku z okna. Je úplně jedno, kdo to uvádí a co se tam řeší, hlavně, když malí šklebáčci zanechají své sofistikované hudební produkce na plechový bubínek - škodolibý to dar prarodičů, usadí se a s otevřenými mordičkami sledují obrazovku. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pro děcka možná fajn pořad, ale když si vzpomenu na ty – jenž jsme sledovali my jako malí caparti, tak je to jen slabý odvar. Přibylo trapnosti a kvalita šla taky rapidně dolů. Svého času se to Magdalena Reifová ještě snažila jakžtakž držet nad vodou, ale postupem času se z toho stala jen další pitomost na České televizi… ()

Darth_AK 

všechny recenze uživatele

Vzpomínka na dětství a časté hodiny trávené u televize jen čekáním na "kouzelná škólka!". Samozřejmě že největší týpek byl Michal, ostatní ušli, ale Michal byl prostě nejlepší-a František-no to je kapitola sama o sobě. Poté co přišla do pořadu FANYNKA se stal nekoukatelným a tím pádem v klidu ubírám 3*, protože od té doby se nevyskytl jediný kloudný díl, už ani chudák Michal to nezachránil. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (11)

  • Michal Nesvadba s nápadem na gag se samolepící barevnou páskou přišel v obchodě, když pozoroval muže, kterému nešlo zabalit balík. Gegy se samolepícími barevnými páskami předvedl v roce 1997 na festivalu v Japonsku a měl tam velký úspěch. Na světě prý nikdo nic podobného nedělá a Michal umí s lepicí páskou udělat cokoliv a kdykoliv. (TomasSlach)

Reklama

Reklama