Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kouzelná školka je cyklickým a inspirativním pořadem pro děti předškolního věku. Důraz je zde kladen na jemnost, „hladivost“ a především srozumitelnost nejmenším divákům (3-6 let). Jeho posláním je děti zaujmout, navázat s nimi dialog, povídat si o světě, který vidí kolem sebe, seznamovat je se základními etickými hodnotami a přitom jim nebrat dětství a pomocí her a „hraní si“ v nich rozvíjet jejich fantazii. Pořad je doplněn dvěma až třemi pohádkami a snahou je, aby jedna byla zahraniční provenience a druhá z tradiční české školy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (169)

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Ty pohádky jsou tam dobré, ale jinak mě to nebavilo už jako pětiletého kluka. A vždy když jsem se chtěl dozvědět něco o světě přepnul jsem na nějaký kanál s dokumentárními pořady ..Pro mladší publikum bych volil trochu jiný dětský pořad než kouzelnou školku. .... HODNOCENÍ: 25% (2*) ()

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Ty čtyři hvězdičky dávám za kouzelnou školku v mém dětsví. Protože v současnosti už opravdu neví co by a jde vidět že jedou podle vzoru amerických režisérů. Co tak najednou tam třeba přibyl duhový a trochu postižený skřítek Filípek? Hm.. A jsme u toho. František už asi nestačí tak jako kdysi. Ten teď asi zastává úlohu přirozeného heterosexuála a na základě správné genderové vyváženosti, tam tím pádem musí být i nějáký cizí Filípek co reprezentuje LGBT. No a Františka je jasná. Feministky si taky musí přijít na své. Načež jenom čekám, kdy tam přibyde černo-hnědý trans maňásek aby ten pořad ještě nedejbože nezrušili. Včetně toho přeplácaného interiéru studia. Za mého dětství bylo takové elegantní. To už je holt všechno pryč. ()

Reklama

demovka 

všechny recenze uživatele

Není příjemné, že není známe, kdy bude jaká pohádka.Paní Magda se dětem líbí. Paní Jitka nosí v zádech pravítko a nemá pomalu co předvádět nového, ale má obdiv stran všestranosti. Pan Ladislav, děda, mě oslovil a líbí se mi nejvíc. Vůbec mi nevadí, že někdy něco splete. Michla N. mladší má dobrý pořad s písmenky. A nevadí, že tam běhá s lepenkovou pistolí. ()

Darth_AK 

všechny recenze uživatele

Vzpomínka na dětství a časté hodiny trávené u televize jen čekáním na "kouzelná škólka!". Samozřejmě že největší týpek byl Michal, ostatní ušli, ale Michal byl prostě nejlepší-a František-no to je kapitola sama o sobě. Poté co přišla do pořadu FANYNKA se stal nekoukatelným a tím pádem v klidu ubírám 3*, protože od té doby se nevyskytl jediný kloudný díl, už ani chudák Michal to nezachránil. ()

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele

JOOOO! Tenhle seriál je absolutní nářez!! Poslední díly sice trošku zaostávají ale i tak má Magic Kindergarten absolutně pomalé tempo a tisíce rad do života!!!!!! Když zkouknete všechny epizody alespoň prvního roku vysílání,,, máte zaručený bohatý život!!!! Kromě absolutně přehrávajících a tupohrajících herců tu máme totálního drsňáka Františka Beznohu a jeho gang trpaslíků!!! Kdyby tohle běželo v kině, nenechám si ujít ani jednu zatracenou epizodu!!! A to do kina moc nechodím!! Tahle show je vlastně totální masakr pro blázny a doporučuji si vám koupit necenzurovanou verzi - to pak bude teprve zábava. Pro děti tohle 100% není ale můžete jim alespoň pustit francouzskou vykrádačku tohoto pořadu!! Objektivně za 6* bohužel jsem se překlikl na 3* a jsem líný to spravit. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (11)

  • V roce 2007 byl zvažován návrat babičky do Kouzelné školky. Role babičky byla nabízena Ivě Janžurové, která nakonec roli odmítla. Nakonec do role babičky byla obsazena Jana Hlaváčová. (TomasSlach)
  • Postavu Františka namlouval v letech 1999–2001 Ota Jirák. V období 2001 – 17. březen 2020 a 25. květen 2020 – 11. září 2020 namlouval Františka Tomáš Juřička a v období 23. března 2020 – 15. května 2020 a od 21. září 2020 Pavel Tesař. (TomasSlach)

Reklama

Reklama