Reklama

Reklama

Megažralok vs. obří chobotnice

  • USA Mega Shark vs. Giant Octopus
Trailer

Obsahy(1)

Za nešťastných okolností jsou rozmrazeni dva obrovští tvorové, kteří zůstali v ledu z dávných dob. Již tehdy bojovali o vládu nad mořským světem a nyní v tom pokračují. Avšak nebojují jen spolu, ale každým svým krokem ničí lidstvo a zabíjí spoustu nevinných obětí. Skupinka vědců se rozhodne proti nim bojovat a zachránit tak lidstvo před obrovskou hrozbou. Otázkou pro ně však zůstává, jak zabít obřího Megalodona a ještě většího Octopuse. (m@rz)

(více)

Zajímavosti (8)

  • Asylum se nestydí za svou podporu prezidenta Baracka Obamy a v každém jejich filmu je alespoň jedna jeho fotka. Zde to je nálepka na zadním blatníku auta irského vědce. (PRobin)
  • První film od Asylum, který existuje také v divadelní podobě. (StrYke)
  • Vedci vo filme tvrdia, že žralok patrí k druhu megalodon. Tento druh žraloka však dorastal len do dĺžky okolo 20 metrov. V jednej scéne však žralok zaútočí na Boeing 747. Toto lietadlo má dĺžku zhruba 70 metrov a žralok je ešte omnoho dlhší. O fakte, že do úst sa mu zmestí jadrová ponorka, ani netreba hovoriť. (ČSFD)
  • Niektoré digitálne sekvencie súboja žraloka a chobotnice sú použité opakovane. Vidieť to napríklad vtedy, keď žralok odhryzne chobotnici jedno z chápadiel, no v ďalších záberoch ich má všetky, len preto, aby jej zakrátko žralok to isté chápadlo znovu odhryzol. (ČSFD)

Reklama

Reklama