Reklama

Reklama

Televizní noviny

(pořad)
Publicistický
Česko, 1994, 30 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Lucie Borhyová, Mirka Čejková, Pavla Charvátová, Renáta Czadernová, Jan Antonín Duchoslav, Pavel Zuna, Pavel Dumbrovský, Markéta Fialová, Eva Jurinová (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Televizní noviny na TV Nova jsou dlouhodobě nejsledovanější zpravodajskou relací. Každý den je shlédne více než dva miliony lidí. Moderuje je vždy dvojice moderátorů (vždy muž a žena). Ucelené zpravodajství doplňuje web tn.cz, který se za krátkou dobu stal jedním z nejnavštěvovanějších zpravodajských serverů u nás. Diky tomu může divák získat ten nejúpnější přehled o domácím i světovém dění. (TV Nova)

(více)

Recenze (687)

MikeCool odpad!

všechny recenze uživatele

TV-pořad. Technickou vybavenost a kvalitu nelze upřít ale obsahově jdou zprávy na Nově do čím dál větší (s prominutím) sraček! Dostávají mě svojí nízkou inteligencí! Nikde jinde jsem neviděl, aby vás v zimním období redaktoři přesvědčovali o tom, že voda v mrazech zamrzá a ještě více mne irituje, že do hlavních událostí, které se událi během vysílaného dne cpou kuchařku ala Láďa Hruška nebo zkoumají kvality kempu, a podobné vcelku zbytečné zprávy, které nejsou vůbec podstatné. Potom mám občas obavy z manipulace zpráv, které nám na televizních obrazovkách odvysílají! Namíchlo mě např. nedávné nesmyslné obvinění Tomia Okamury, kde ho média (hlavně Nova) sprostě nařkli z finančních podvodů a podobných výmyslů. | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 10% (odpad!) | ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Tyhle zprávy nemají nic se zprávami společného . Uvidíte třeba první paterčata v česku recepty Ládi Hrušky a všelijaké blbosti nesouvislé se zprávy . Kdysi tyhle zprávy i ušly , ale rok od roku to jde čím dál více do sraček . Nové studio sice vypadá hezky jenže informační úroven je takřka nulová a navíc často i nepřesná . ()

Reklama

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Prvně o mnou prvně objeveném pořadu tohoto typu na ČSFD - chápu, že pokrok se nedá zastavit a že třeba taková IMDB má ve svém portfoliu úplně všechno (filmy, seriály, hry, hudbu, ocenění, speciální kolonku "As Him/Herself" anebo provázanost s nákupními servery. Ovšem dle mého názoru všeho moc škodí. Za cenu univerzálnosti se tato "zpravodajská" (podobně jako Novinky.cz) relace dostala na stejnou příčku jako spousta kvalitních seriálů. Co do samotného obsahu Televizních novin - ne, ono vlastně ani není co hodnotit - barevná manipulace s pěknými lidmi, kdy jedna uměle špatná zpráva střídá uměle dobrou druhou. ()

nirvanafan odpad!

všechny recenze uživatele

Po velmi dlouhé době jsem místo čtení zpráv na internetu naladila Novu a...Ono to ani před lety nebyla žádná sláva, ale co tam dělají teď? Více živých vstupů vede jenom k většímu množství přežbleptů a žvanění o ničem. Dle mého názoru je využití živých vstupů nejlepší u právě probíhajících podstatných událostí a ne, že se podíváme živě na místo nehody, kde už před dvěma hodinama všechno uklidili, no co kdyby tam náhodou zbyla nějaká skvrna od krve, že? Nedávno jsem novácké zpravodajství ani nezvládla dokoukat poté, co jsem zjistila, že už asi deset minut sleduju reportáž z pohřbu, v níž se každá vesnická babka vyjadřuje o tom, jak je smutné, že zemřely dvě malé holčičky, co měly život před sebou. Ano, je to smutné, ale člověk by se rád dozvěděl třeba i o tom, jak to vypadá s kašpary hrnoucími se na hrad a jiné podstatné informace. Kdybych byla muž, přihodím možná jednu hvězdu za výstřih Lucky Borhyové, ale takhle vážně pardon. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Neředěný koncentrát hnusu, černé koniky, vražd, mrtvol, dalšího hnusu, vylejvaný denodenně do hlav českých diváků, kterým se pak nedivím, že jsou v neustálé depresi a mají blbou náladu. Soustředěnost jen na katastrofy, to ovlivní jak lidi u obrazovek, tak ty, co tuhle snůšku depresí vytvářejí. To už ani nejsou noviny, tam ze zpravodajství není ani ťuk. A prý to lidi chtějí. Ano, lidi touží po seznacích a katastrofách. A tak jim toho dáme plný pytel, ať se třeba po... Jestlipak si v TV Nova uvědomují, že kvůli zisku jsou zodpovědi za celkovou depresi a černočerné vidění českého národa? ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • Ve studiu se v roce 2022 nacházel obrovský tablet, ze kterého redaktoři často měli strach. Moderátor Rey Koranteng o tom prohlásil: „Jak říká Karel Šíp: Je to jako s cizí ženskou. Víš kam šáhnout, ale nevíš, co to udělá.“ (Vitox)
  • V pořadu se do roku 2013 vystřídalo 19 moderátorů, a to Zbyněk Merunka, Stanislava Wanatowiczová, Eva Jurinová, Martin Severa, Martina Kociánová, Jitka Obzinová, Nicol Lenertová, Lucie Borhyová, Karel Voříšek, Jana Adámková, Pavel Zuna, Mirka Čejková, Pavla Charvátová, Pavel Dumbrovský, Rey Koranteng, Michaela Ochotská, Petr Suchoň, Renáta Czadernová a Markéta Fialová. (chleba24)
  • V neděli 23. 3. divákům představila TV Nova nové zpravodajské studio, grafiku, znělky a logo Televizních novin. (xrubesd)

Reklama

Reklama