Reklama

Reklama

Na ospalém předměstí mezi rozkošnými domky s upravenými předzahrádkami stojí černý dům s mrtvým trávníkem. Aniž by to sousedé věděli, hluboko pod ním je obrovský tajný úkryt. Žije tam Gru, který se nezastaví před žádnou špatností, na druhou stranu ale umí být nekonečně zábavný. Obklopuje se armádou uličnických a zlomyslných mimoňů. Gru chce ale získat slávu i uznání své přehnaně kritické matky. Naplánuje, že ukradne Měsíc. Na cestě k cíli mu stojí spousta překážek, zejména jeho konkurent Vektor, syn šéfa Banky Zla. K tomu, aby jej překonal, potřebuje Gru pomoc tří děvčátek ze sirotčince. Jenže s nimi přichází ještě víc problémů. (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 5

Recenze (1 041)

boshke 

všechny recenze uživatele

Po Mimoních zcela (ne)logicky (asi jsem se spíš měl kouknout předtím, že) následovala druhá projekce Despicable Me. Je třeba znovu zopakovat to, co už x krát v profile Mimoňů - jsou perfektní, ale film sami utáhnout nedokážou. A jestliže jsem dal Mimoňům i přes jejich neduhy čtyři hvězdičky, zde musela logicky jedna navíc přibýt. Naschvál jsem si po Mimoních stáhl originál, ač jsem se tím připravil o zadek a sépiomet, neb u Mimoňů mi dabing vadil. Zde pouze dvě poznámky - Jasona Segela jsem vůbec nepoznal a Steve Carell byl dobrý, ale nechápu, proč ten ruský / slovanský přizvuk... 90% ()

dex2man 

všechny recenze uživatele

Další z řady animáků,který ale bohužel působí dost infantilně a docela mi chybí více toho dvojsmyslného humoru, na který jsem zvyklý z animáků Pixaru. Díky tomu bude Despicable Me větší zábavou pro děti,nebo ty kteří jsou správně romanticky naladěni - příběh padoucha,který postupně přehodnocuje své priority, aby nakonec místo spáchání největšího světového zločinu,vytvořil láskyplné zázemí pro tři adoptované holčičky(že by kompenzace vlastního dětství?)se totiž povedl. Jěště bych ocenil příjmenou hudbu a správně padouchovsky-skřehotavý dabing Steva Carella. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Podle mě za úspěchem každýho animáku většinou stojí jedna postavička, která film táhne. A nemusí to být ani postavička hlavní. A tady tomu není jinak. Stejně jako v mým nejoblíbenějším animáku Příšerky s.r.o je tahounem malá Boo. Tak tady je tahounem malá Ágnes. Její roztomilost prostě zabíjí. Jeden z těch povedenějších animáků na který se s dcerou vždycky rád podívám. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Bond, Superman a ti druzi hlavně z druhé strany, prokletím tohoto filmu je zároveňi jeho největší deviza. Je určen primarně dětem, pro dospělé bude nadměrně infantilní. Nesnaží se předstírat, že postavy jsou reálné, což podporuje i animace. Je mi to nadmíru sympatické, ale ať dělám, co dělám, film mě nebaví, protože opravdu není rodinný, ale je určen jen dětem. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Steve Carell je podle mě kretén. Tedy dospěle řečeno komik, jehož humor mi zásadně nevyhovuje. Naštěstí dovede docela slušně dabovat, a víc toho ve spojení s jeho osobou není u animovaného filmu potřeba vědět, protože tady jde hlavně o příběh, vizuální nápady, vtip - a Mimoně, kteří v mém světě stojí na piedestalu stejně vysokém jako má pod sebou Scrat;) A všeho zmíněného má tahle nečekaně vydařená záležitost od Illumination Entertainment na rozdávání, a to v takových hrstech, že se může směle rovnat vrcholným počinům Pixaru. Nejlepší srovnání samozřejmě nabízejí Úžasňákovi, ale nejlepší komentář v tomhle směru vymyslela Nathalie (už zase), takže proč to dál pitvat. Každopádně příhody největšího z druholigových padouchů doporučuju osmdesáti ze sta svých procent, protože rafinovaný úkryt ukradené pyramidy, vrhač piraní, Lehmann Brothers, španělský slovník a mnoho mnoho dalšího jsou jedním slovem vynikající. I když se tu emoce cedí děsně lacině, a že byste mohli aspoň na vteřinu pochybovat o tom jak to vlastně s kým dopadne je taky dost scestná představa, zaslouží si Gru a jeho parta své plnohodnotné čtyři hvězdy... a mnoho repríz;) ()

Galerie (107)

Zajímavosti (46)

  • Tvůrci vymysleli mimoňům vlastní jazyk, tudíž každý zvuk, který vydají, by šlo přeložit na určité normální slovo. (akisha)
  • Film bol animovaný vo francúzskom štúdiu Mac Guff v Paríži. (Greenpeacak)

Související novinky

Netflix se vzdal práv na další animák

Netflix se vzdal práv na další animák

20.12.2022

Streamovací společnost Netflix nakonec nezafinancuje vznik oznámeného animovaného a ručně kresleného snímku Ember od režiséra Sergio Pablose (Klaus). Důvod pak podle všeho souvisel víc s kreativní… (více)

Shreka čeká restart

Shreka čeká restart

07.11.2018

Je to sedm let od celovečerního filmu Kocour v botách, poslední snímku ze shrečí série, který v kinech vydělal celosvětově 555 milionů dolarů. Místo klasického pokračování se teď ale studio… (více)

Připomeňte si začátky kultovních postav

Připomeňte si začátky kultovních postav

13.10.2017

Oblíbené filmové postavy zažívají v posledních měsících hned několikanásobné návraty. Roztomilí mimoňové opět potěšili (nejen) dětské diváky ve třetím dílu Já, padouch. Jason Bourne skládal další… (více)

Mazlíčky čeká pokračování

Mazlíčky čeká pokračování

03.08.2016

Asi vám neuniklo, že se velké hollywoodské projekty točí kolem slavných značek. Jen málokdy se rozjíždí zbrusu nová série, takže potěší, když si něco najde diváckou podporu. Co zcela originálním… (více)

Reklama

Reklama