Reklama

Reklama

Saw 3D

  • Česko Saw 7 (více)
Trailer 1

Ústředním motivem filmu SAW 3D je příběh skupiny přeživších, kteří unikli ze spárů šíleného vraha Jigsawa a hledají spásu u svého kolegy Bobbyho Dagena (Seana Patrick Flanery), muže, jehož temná minulost rozpoutá novou vlnu teroru. „V dosavadních dílech Saw jsme ponechávali některá témata otevřená, tento díl ale bude skutečně poslední. Odpovíme v něm na všechny otázky, které si kdy fanoušci položili. V ději se ale budou dobře orientovat i diváci, kteří neviděli předchozí filmy,“ slibuje producent filmu. (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (26)

Saw: Hra o přežití (2004)

  • Cary Elwes (Lawrence Gordon) podal žalobu na produkční společnost Lionsgate Films, protože obdržel pouze minimální honorář. Tvrdil, že mu bylo slíbeno 1% ze zisku, což by byla značná částka, protože film celosvětově vydělal přes 100 milionů dolarů. Případ byl nakonec urovnán mimosoudně, ale kvůli neshodám se Elwes rozhodl nepodílet se na žádném z pokračování až do filmu Saw 3D (2010). (stepan_s)

Jigsaw (2017)

  • Přestože poslední díl ze série Saw 3D (2010) byl brán jako konec série, tak se studio Lionsgate rozhodlo v roce 2012 se sérií pokračovat. Ve hře byl i plánovaný reboot série. Nakonec se po letech rozhodlo pro pokračování frančízy. (Lucasion)

Paranormal Activity 2 (2010)

  • Snímek měl původně režírovat Kevin Greutert, který předtím natočil horor Saw 6 (2009). Studio Lionsgate si ho ale ve smlouvě pojistilo neprůstřelnou klauzulí také pro režii Saw 3D (2010), proto Greutert musel od Paranormal Activity 2 odstoupit. (Krouťák)

Související novinky

Hororoví bubáci ve 3D

Hororoví bubáci ve 3D

30.04.2010

Saw VII, Nezvratný osud 5 a Kruh 3. Všechno ve 3D. Tím bychom to mohli uzavřít – řekněte, kdo potřebuje podrobnější informace? Nebylo by ale fér nařknout horory z poplatnosti trendům. Pokud nějaký… (více)

Reklama

Reklama