Reklama

Reklama

Krokodýl vs. aligátor

(TV film)
  • USA Dinocroc vs. Supergator (více)
Trailer

Obsahy(1)

Z výzkumného komplexu se ozývá křik a nářky. To však není zloba nad velikostí sumy na výplatní pásce, ale výraz zděšení, protože se podařilo dvěma geneticky upraveným tvorům dostat na svobodu a nyní si z velkou radostí pochutnávají na svých stvořitelích. Tajně zde totiž bylo použito získané DNA dvou vyhynulých dinosaurů a po spojení s aligátoří potažmo krokodýlí DNA vznikl jak Dinocroc, tak i Supergator. Obě nestvůry poté uprchnou do volné přírody, kde jsou jim na milost a nemilost vydáni bezbranní lidé, kteří o jejich existenci neměli dosud ani potuchy. Zatímco se movitý majitel výzkumného střediska Jason Drake a jeho nohsledi snaží zamést všechny stopy o jejich existenci, obě nenažraná a velice agresivní monstra horentně navyšují počet zabitých lidí. Jediní, kdo se je pokusí zastavit, jsou lovec krokodýlů Bob Logan, zástupkyně šerifa Cassidy a Charlie Swanson. Nebudou to však mít vůbec lehké, protože střelné zbraně nestvůrám moc neublíží a tak jedinou nadějí je postavit obě monstra proti sobě. (SOLOM.)

(více)

Recenze (72)

driverx 

všechny recenze uživatele

Odpadní záležitost jako vyšitá. Fandil jsem Dinocrocovi. Konec v podobě odpálení cukru a prachu byl grandiózní. Maximální spokojenost. ()

EmilHS 

všechny recenze uživatele

Splnilo očekávání. :D Film byl scénářem hodně podobný filmu Varan vs Kobra a byl i stejně "dobrý". :D Je dobré, když se tvůrci nebojí u těchto béček ukázat ty monstra. V tomhle filmu tomu tak bylo. Samozřejmě tu byla i klasická hudba a rozhovory, které svojí nepřirozeností a nelogičností trhaly uši. Nechci spoilerovat, ale některé scény jsou tak na hlavu, že se na film rozhodně stojí podívat. TOP hlášky: "Nevím, jestli bych zvládnul zastřelit civilistu."- "Neber je jako civilisty, ber je jako dolary. Prachy ulehčí svědomí." / "Páchnete jako bažina."- Jo, došel mi Old Spice." Ještě bych dodal, že je až úsměvné kolik toho měly filmy Krokodýl vs Aligátor a Varan vs Kobra společného: dvě obrovská zvířata, která běhají po ostrově, prakticky stejná dobrodružně-výpravná hudba, nekonečně velké zásobníky, obrovská zvířata schovávající se v malých tůňkách a následně napadající lidi zezadu a na závěr MEGAEPICKÉ finále kdy se postaví zvířata proti sobě!! ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

No toto je pre zmenu riadne zábavná hovadina s peknými babami, aj keď síce kozy neukážu. krvi je tam tiež dosť a Carradine je i na malom priestoru pánom. ()

UM3L3C 

všechny recenze uživatele

Mám rád Wynorskiho filmy a Dinocroc vs. Supergator rozhodně nezklamal. Strašnej příběh, strašní herci, strašný hlášky, strašná hudba, všudypřítomnej zmatek a banda obrovskejch ještěrů na ostrově. V podstatě jen zprzněnej remake jeho staršího bijáku Varan vs. Cobra... Wynorski FTW! ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Standartni Wynorskiho ujetarna nic vic nic min ale tady mne uz preci jenom ta dejova linie se dvema monstry kompletne okopirovana z filmu Varan vs cobra zacinala trochu nudit jako bych mel pocit ze velkemu Jimovi zacina trochu dochazet dech nicmene demonicky David Carradine byl bozi a na ty 3* to nakonec svym poctivym vykonem vytahnul jinak tahle monstra mne zase az tolik nebrala i po trikovy strance mi to prislo o neco slabsi nez je obvykly standart na druhou stranu znaly Wynorskiho fanousek dostane presne to co ocekava no a o nic hlubsiho ani v tomto pripade nejde ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-Je tam? - Jo, je tam. Musíme utéct. Musíme pryč! Uáááá.... - Chramst! - Povedená taškařice odehrávající se uprostřed krásné přírody (natáčelo se v Kalifornii). Moře, džungle, vodopády, řeka. Když z výzkumného střediska utečou dva geneticky upravení plazi, je třeba zlikvidovat je, než napáchají nedozírné škody. Za experimenty stojí Jason Drake (David Carradine), který by vše rád vyřešil po svém. Pozve si lovce krokodýlů - The Cajuna (Rib Hills), který je jakýmsi klonem Micka Dundeeho. S ním se spojí federální agent P. Beaumont a šerifova dcera. Honička začíná a lidé umírají. Jen divák, místo aby byl vyděšený, se směje na celé kolo. Zábavná je přetahovaná s krokodýlem, veselo je u vodopádu smrti a rozkošný je masakr ve vířivce. Ještěři jsou tak hladoví, že často žerou lidi rovnou po dvou.... Kdo má podobné filmy rád, bude se bavit, ostatní by měli zvolit něco jiného... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Další Wynorského film který má za učelem bavit, a mě bavil. Wynorskyho rukopis je tu poznat všude. Bikiny, monstra co šlapou na lidi a skvělé(sic) dialogy. Já se u těchto filmů dokonale bavím, už začátek kde monstra utečnou sem se připravil na dokonalou zábavu, ta sice v půlce trochu skončí, ale stále baví. Celou dobu jsem fandil Dinocrocovi protože se mi líbil jeho film více než Supergator. ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Celkom v pohode eco horror z produkcie neslávne známej televíznej stanice SyFy. Z názvu vyplýva, že tu budeme mať čo dočinenia s prerasteným aligátorom a dinosaurom pripomínajúcim T-Rexa. Monštrá sú spravené v celku dobre, veď o to pri týchto filmoch viac-menej ide. Herecké výkony sa samozrejme držia na hladine podpriemernosti a k tomu prislúchajú aj dialógy a dej. Ale koho proste takéto filmy bavia, tak si príde na svoje. Monštrá hryzú, trhajú a samozrejme zabíjajú ľudí, takže nudy sa báť nemusíme... 60%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Po třech letech se Roger Corman a společnost Syfy rozhodli natočit další pokračování o geneticky upravených nestvůrách. Tentokrát je oba umístili do jednoho filmu a tak se diváci mohli dočkat rovnou dvojíté krvavé lázně, protože jak Dinocroc, tak i Supergator se docela činili. Tvůrci se tentokrát rozhoupali i vylepšení digitálních efektů a oba tvorové vypadali docela solidně. Bohužel se ve filmu objevilo několik okopírovaných scén z předešlých dílů, tedy oni tam sice hráli jiní herci, ale vesměs originalita nápadu vzala za své. Navíc zde bylo i dost nudných pasáží, hloupých dialogů a nesmyslných vsuvek, které jen zbytečně brzdily rozjetý děj. Na druhou stranu je tu k vidění opět několik lahůdkových gore scén, takže zůstanu opět u průměrného hodnocení. ()

DJ Rocco iNc 

všechny recenze uživatele

Slovenská premiéra 25.5.2015 na TV Dajto. V slovenskom znení Peter Krajčovič, Daniela Mackovičová, Ivan Šandor, František Kovár a ďalší. ()

lenoch 

všechny recenze uživatele

Jak se hodnotí film, který je zábavným způsobem špatný? Sexy blondýnky překusované vejpůl, krokodýl (nebo to byl aligátor?) hopkající po dvou nohách 60km rychlostí za autem...co víc si přát? Je to trochu podobná kategorie jako Pterodaktylus nebo Robogeiša. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Céčko ako prasa. Toľko absurdných scén ktoré popierajú nielen zdravý rozum ale aj zákony Fyziky som už dávno nevidel. Veľmi zlý hereci až na Davida Carradina ktorý neviem s akých dôvodov hral šéfa "padouchov" bolo to také zlé že som si uvedomil že ma to baví. Lovec , špión a policajtka sa utkajú z dvomi zmutovanými príšerami. Na film tohoto kalibru celkom slušné CGI.... no skôr to napíšem tak že som videl aj oveľa horšie. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Typický Wynorski. Level stupidity prekračuje aj obvyklú úroveň prítomnú pri podobných filmoch, herci spolu s efektami na otrasnej úrovni a to všetko s jediným cieľom. Pobaviť diváka. A to sa Wynorskemu za mňa čiastočne podarilo, i keď  v podobnej kategórii ujetých filmov, ktoré sú cielene hlúpe a objektívne veľmi veľmi zlé viem i z pamäti vymenovať niekoľko výraznejších a vtipnejších filmov ako je tento. 1* za Megakrokodíla a superaligátora, ich neskutočne zlé trikové spracovanie a vzájomné súboje, ktoré naozaj stoja za to vidieť a druhá * za démonického Carradina, ktorý si svoju rolu skutočne vychutnával a kradol si každú scénu pre seba aj napriek tomu v akej sračke hrá. Pobavených 30% ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

O trošku lepší, než poslední Wynorskiho filmy. Lepší hlavně v zábavnosti, protože je tu celkem dost dialogů a scén, u kterých se parádně zasmějete. Děj i triky jsou samozřejmě ubohé, herci též, ale kdo si přečte název filmu asi Shakespeara nečeká. Navíc se mi zde hodně líbila ta sheriffova dcera, ta byla labužní. Bohužel tu opět nejsou vidět kozy, jak je už poslední léta Wynorskiho zvykem. ()

AxelWers 

všechny recenze uživatele

Celkom v pohode béčkový "horor", efekty nie úplne najhoršie, čo sa týka takýchto filmov a pohľad na cválajúceho aligátora ma dosť pobavil :D ()

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Zmutovaný krokodýl vs zmutovaný aligátor, no panečku, sračka jako hrom ! Jenže pohříchu tahle sračka byla taky tuze vtipná a proto hodnotím tak jak hodnotím. Málem jsem se pochcal když jeden z těch přerostlíků zaútočil na autobus tím, že ho zalehl. To prostě nemělo chybu. Nebo ta scénka kdy honí džíp a utíká u toho jako pes. Neuvěřitelně špatný film s neuvěřitelně špatnými efekty a herci (pominuli Davida Carradina), který ovšem disponuje několika naprosto fantastckými scénami a proto opravdu stojí za shlédnutí. To se fakt nevidí každý den. 20 % ()

Reklama

Reklama