Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americké vojnové námorníctvo poverilo úlohou nájsť nejaký efektívny prostriedok, ktorý by bol účinný v boji so somálskymi pirátmi, spoločnosť Blue Water, špecializujúcu sa na genetické inžinierstvo. Produktom ich výskumov je tvor, ktorý vznikol skrížením bieleho žraloka a chobotnice. Ako to už býva, objaví sa malička chybička a tento netvor sa dostane na slobodu a okamžite sa začne predvádzať v plnej kráse ... (beso74)

(více)

Recenze (67)

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud toužíte vidět film, který má klišovitý děj, blbé efekty, ještě blbější postavy a není ničím zajímavý (ani tím zmutovaným monstrem), sáhněte po Žraloknici. Útok dvouhlavého žraloka měl aspoň fešné "herečky", svižný děj a odehrával se v atraktivním prostředí, jenže tady to nezachrání ani to Mexiko a postupem času stále otravnější mariachi. (761., 23. X. 2012) ()

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Tohle by si zasloužilo nějakou zvláštní cenu za střih. Skoky mezi (pravděpodobně) záběry z dovolených různých členů štábu a filmovým dějem byly velmi humorné. A ano, po chapadlech samozřejmě lze chodit, jednoho dne chobotnice v bojové pohotovosti vystoupí na povrch a kdyby ho v závěru ten blboun bez trička neodpráskl, možná by je vedl Sharktopus. První Trololo ♥ ()

Reklama

Krtekcb odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud chcete zabít hodinu a půl svého života tak jen směle do toho. Ve scéně, kdy mutant sežere turistku skákají bungee jumping jsem dostal záchvat smíchu a velitel genetického experimentu, nebo co to je, který své dceři říká "Tykvičko" vypadá jak uchyl a ne jako člověk kterej by dovedl stvořit genetického mutanta, navíc musí bejt asi teplej. Jediný malý, ale hodně malý plus jsou holky v plavkách, který se tam nahodile vyskytujou, zpravdila než je něco sežere, bohužel ani jedna neni nahoře bez. Třešničkou na dortu tohoto filmu je mexická hudba, který dokreslí kvalitu tohoto filmu. Něco tak kulturně vydatnýho člověk často nevidí. Na podobné filmy by to chtělo novou stupnici stupidy. Odpad! ()

Ragdoll odpad!

všechny recenze uživatele

Ne, tohle přece nemůže být myšleno vážně... obluda jako z deset let staré počítačové hry, všechna úmrtí trapná až to bolí, herecké výkony, kvalita příběhu, vizuální triky... všechno se dá hodit do jednoho pytle pod názvem “sračka“. Ale i když to bylo směšné, nevadilo mi to, protože jsem chtěl najít nějaký podobný film absolutně pod úrovní, abych se měl čemu zasmát (několik posledních komedií, co jsem viděl, nesplnilo moje očekávání, takže jsem na to musel jít jiným způsobem) a vyplatilo se to. Po tomhle vám bude každý snímek připadat jako oskarový trhák... ()

mysiak odpad!

všechny recenze uživatele

U takýchto filmov platí formulka, čím viac priateľov, tým väčšia zábava je pri filme. Sharktopus je ale brakom v najväčšom slova zmysle, nedá sa popísať ani písmenom abecedy, je proste na smiech, je tragický, a je tam Eric Roberts, a to musí v tomto čase hovoriť za všetko. Lámanie lode, bábkové chápadlá vo vode, aj toto patrí k tomuto filmu..vrcholom filmu, a jeho trápnosti...je výstup z vody, a chodenie Sharktopusa a celé záverečné zúčtovanie, ktoré dotvára jasnú bodku za "kvalitou" celého filmu. Film pozerať iba na vlastné riziko a nie v triezvom stave :) ()

Galerie (2)

Související novinky

Roger Corman chystá Rallye smrti 2050

Roger Corman chystá Rallye smrti 2050

21.02.2016

Pokud jste viděli nějaké béčko z 50., 60. nebo 70. let, je velká šance, že ho má na svědomí Roger Corman. Legendární producent a režisér sice nikdy nedosáhl "áčkového úspěchu", jeho levné drsárny ale… (více)

Reklama

Reklama