Reklama

Reklama

Zakousněte se do neskutečně legrační parodie TUPÍŘI v prodloužené SKOUSNUTELNÉ verzi, která servíruje ještě větší porci nestydatého humoru a krvavě dobré legrace! Zakřiknutá Becca právě začala studovat na střední škole a už o ni usilují dva nadpřirození nápadníci: náladový upír a nesmírně zarostlý vlkodlak. Geniální autoři filmu Scary Movie uvádí komedii, u které se ani chvíli neubráníte salvám smíchu! V jedné z vedlejších rolí se představuje Ken Jeong (Pařba ve Vegas). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (585)

dex2man 

všechny recenze uživatele

Imbecilní Twilight si o zparodování přímo koledoval,ale Vampires Suck se to moc nedaří..sice vystihuje blbost originálu i většinu trapných momentů(a že jich je),ale neumí s tím nijak naložit.Chybí originální nápady a většinou i vtipné momenty a VS se tak stává spíš kopií s jíným obsazením,než trefnou parodií... ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Nesměl bych vidět oba parodované filmy Twilight ságy. Nesměl bych vidět 3., dosud asi nejlepší (taky kvůli režisérovi) film ze série. Nesměl bych vidět Stmívání a Nový Měsíc v edici Rifftrax. Nesměl bych vidět parodii Twilight vs. Buffy. Nesměl bych vidět posledních pár let internet. Nesměl bych vidět Zombieland. Nesměl bych vidět Úsvit Mrtvých. Nesměl bych vidět trailer na tento film. Teprve a jedině tehdy bych se u tohoto filmu skvěle bavil. Nejkvalitnější vtipy byly vystříleny v traileru, celkově filmu (bohužel) jasně dominují ty trapné a nudné vtipy (jako vždy). Fandové jednoduchého humoru a fandové ságy Twilight, či případně někteří, kteří tyto vlastnosti sdílí, si přijdou na své. U mě špatný. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale já se neskutečně bavil. Jasný, je potřeba znát alespoň první dva díly Stmívání a podle mě i ty trapný upíří deníky a bůhví co ještě. Kvůli tomu jsem tam plno narážek taky nepochopil, včetně těch, které byly myšlený na to, po čem lidi v současné době v Americe šílej. Na druhou stranu si celej ten námět o zparodování řikal jako dlouho žádnej jinej nápad. A ono se to fakt docela povedlo. Pár scén bylo uplně parádních, že jsem musel utírat oči od slz a kupodivu se tam neobjevila ani jedna nechutná scéna. Autoři se od té doby, co se věnují parodiím asi poučili a udělali to vcelku jednoduše a dost funkčně. Vampires Suck je tak parodií, kterou nepochopí člověk, co s upíry nemá žádný zkušenosti. Takovejch lidí ale v současné době bude docela málo, takže je to vlastně jedno. Natočeno je to za jediným účelem a to pobavit. Podle mě se podařilo. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Sledovat parodii na Twilight je jako zvracet žaludeční šťávy do záchodové mísy, která se snaží vykládat vtipy, nicméně od dua Friedberg, Seltzer jsem viděl i trapnější počiny a vlastně si ti dva zaslouží poděkování, protože ve světle jejich opusu se ona slavná sací červená knihovna potopila do ještě hlubší žumpy. Trvám však na tom, že současný boom metrosexuálního pseudoupírství by si zasloužil ztrestat mnohem důsledněji.. A jen tak mimochodem, Jenn Proske, co se vzhledu i herectví týká, strčí tu osobní spermobanku…, pardon, chtěl jsem říct krevní banku, Edwarda Cullena Patyzóna hravě do kapsy.. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tu je ťažko niečo komentovať. Je to iba zlepenec nepodarených divadelných scénok s častými pokusmi o humor čo sa ale väčšinou nedarí, pretože takmer každý pokus o vtip vyznieva do trápnosti a debility. Ale aby som bol spravodlivý, možno dvakrát sa niečo zadarilo, takže pokiaľ nemáte doma kľud a pohodu na nejaký seriózny film, prípadne máte veľa domácich prác alebo sa hráte s deťmi, tak tento sajrajt je správna voľba ako kulisa k týmto činnostiam. 15/100 ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • Film se natáčel v Sheverportu, v Mindenu a v Bossier City v Lousině. (rafix)
  • Film je parodií na ságu „Twilight“. (ash99)

Reklama

Reklama