Reklama

Reklama

Falling Skies

(seriál)
  • USA Falling Skies
Trailer 4
USA / Kanada, (2011–2015), 36 h 49 min (Minutáž: 39–43 min)

Tvůrci:

Robert Rodat

Hrají:

Noah Wyle, Moon Bloodgood, Drew Roy, Maxim Knight, Sarah Carter, Will Patton, Connor Jessup, Colin Cunningham, Mpho Koaho, Seychelle Gabriel, Doug Jones (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(52)

Tento zbrusu nový sci fi seriál vypráví o tom, jak na naší Zemi přistála agresivní mimozemská rasa, která se lidstvo snaží zcela vyhladit. Bývalý učitel, jehož hraje televizní hvězda Noah Wyle spojí zdecimované zbytky obyvatel a rozhodne se invazi vzepřít. Seriál pro kabelovou společnost TNT produkuje režisérská legenda Steven Spielberg. (Bart16)

(více)

Videa (109)

Trailer 4

Recenze (264)

italka63 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí druhé série jsem velmi spokojená, zvedám na plný počet bodů, mimozemská invaze z pohledu přežívajících obyvatel ještě schopných odporu, ne však fanatiků. Jeden kapitán, snažící se dát odbojové jednotce řád a disciplínu, profesor historie Tom se svými třema syny, parazitující organismy, které vám na páteř skitteři nasadí vám zostří všechny smysly, telepaticky změní osobnost...a proč? Skvělé triky, herecké výkony, mě se tohle sci - fi zkrátka líbi:-) dávám v tahu čtvrtou sérii a u mně pořád dobrý :-) souhlasím ve všem s uživatelem monolog. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Já si vesměs nemám na co stěžovat. Seriál je svižnej, zábavnej s dobrou myšlenkou a obsah má taky celkem v malíku. Však úplně nejvíce mě zaráží herecké obsazení, které mě absolutně potěšilo, jelikož mi fakt většina lidí je sympatická a hodí se na tu svou postavu. Fakt mě to baví a těším se na třetí sérii. Jedinej, a to docela velkej zápor je v tom, že by to chtělo méně hrdinských a rádobyvlezlých rodinných keců a více pořádné skitterské, rybohlaví, robotí, lidské akce, která dost chybí. 80% ()

Reklama

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie (zatiaľ) po úvodom dvojdiely. To mám pozerať 10 častí o tom, že opäť nejaká skupinka ľudí putuje z bodu A do bodu neviem-kam? Popritom sa stretne s inou skupinou ľudí, ktorí sú tí zlí, občas nejaký ten emzák (mimochodom vyzerajú ako kopia, niečoho zo Spielbergovej Vojny Svetov, Terminátorov a krevetákov z Districtu 9), hra na city a všetky klišoidné chujoviny z tisícky podobných konceptov? To vážne? Zatiaľ žiaden náznak originality, čo by som preglgol, ale je to hrozná nuda a pretože viem čo čakať ďalej... Falling Skies ma nemá čím prekvapiť. To už radšej ten Walking Dead, ten má aspoň zombie. Hold, je to rodinný seriál a preto sa žiadne poriadne post-apo(krik, strach, beznádej) nekoná, atmosféra skoro žiadna a triky sú úsmevné ako tí alieni :/ PS: až sa bojím ďalších dielov. edit: po 3. diely končím ()

sulimo 

všechny recenze uživatele

Až na ty mimozemšťany je to vlastně Walking Dead, akorát že horší, a to o dost. Kromě akčních scén, kterých je opravdu hodně málo, to nesto jí za nic, jinými slovy plno americkejch vlasteneckejch keců, do toho rodinná trable, supr inteligentní přecitlivělé děti (mimořádně antikoncepční záležitost) a nesympatické postavy. Opravdu se mi těžko hledá důvod to po třech dílech podstoupit i počtvrtý. Mimořádně nepovedená zbytečnost, bez které se průměrně inteligentní divák mimořádně dokáže obejít, nemrhejte časem a nekoukejte na to, tohle opravdu stojí za dvě věci. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Zhlédnuty 3 řady / 30 epizod . Svět, jak ho známe, skončil - na zemi přistanou mimozemské kosmické lodě, které se s nikým a ničím nepárají. Milióny mrtvých lidí, a jen hrstka přeživších formuje odpor. Bývalý učitel historie Tom Mason (Noah Wyle) společně s kapitánem Weaverem (Will Patton) se stanou vůdci Druhé masachutské, a společně postupují vstříc budoucnosti. Agresivní Skitteři, jejich vůdci Espheni a nakonec i přátelští Volmové - jak zapadají lidé do tohoto po staletí trvajícího mimozemského konfliktu ... Z první řady jsem byl trochu rozpačitý, vadilo mi, že do seriálu nebyl žádný úvod, a hned v první epizodě byl divák hozen do hluboké vody, aniž by tušil co, jak a proč. Postupem času jsem ale přicházel celému seriálu, a hlavně jednotlivým postavám na chuť, a třetí epizodu jsem si už fakt užíval. Jasně, že by se našly slabší díly, ale celkově mi vše přišlo parádně do sebe zapadající. Z hereckého obsazení nemohu nezmínit Noaha Wyle, Willa Pattona, ale dost se mi líbil i Colin Cunningham jako neskrotný Pope, či Connor Jessup jako Ben. Nyní, po konci třetí série, si ale nejsem jist, jestli se na čtvrtou sérii těším nebo ne - a mám obavy, aby se to celé nezvrhlo k něčemu, co bych ani vidět nechtěl. No nic, nechme se překvapit - zatím dávám plný počet, protože jsem si seriál fakt užil... ()

Galerie (1 519)

Zajímavosti (10)

  • Kapitán Weaver (Will Patton) a jeho dcera Jeanne (Laci J Mailey) si navzájem říkají "Papa Bear" a "Baby Bear", což odkazuje na seriál Sezame, otevři se (od r. 1969). (KM Phoenix)
  • Herečka Moon Bloodgood v seriálu ztvárnila doktorku Anne Glass, která ve druhé sezoně otěhotní s Tomem Masonem (Noah Wyle) a porodí mu holčičku. Moon byla těhotná během natáčení i ve skutečnosti, 15. prosince 2012 se ji narodila dcera Pepper. (lioncel)
  • Jméno hlavního pásma přeživších uvedených v sérii, 2. Massachusetts, je převzato z reálného pluku vojáků, kteří bojovali jak v americké revoluci tak i občanské válce. (willy1)

Reklama

Reklama