Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poněkud ztřeštěná Stefanie Plum je na tom mizerně. Nemá práci, nemá peníze, nemá manžela a navíc jí právě zabavili auto. Od svého bratránka dostává nabídku práce v jeho firmě, která chytá osoby, jež se nedostavily k soudu. Za jednoho takového výtečníka může shrábnout třeba i deset tisíc dolarů. Připadá jí to jako skvělá možnost výdělku a rozhodne se to zkusit. Jejím prvním případem je Joe Morelli, šaramantní bývalý policista obviněný z vraždy. Má to však háček, Morelli je její kamarád z dětství, ba možná víc než kamarád… (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

PiperW

PiperW (hodnocení, recenze)

Katherine ta role moc slušela a s Jasonem tvořili skvělý a provokativní pár. Nevím jestli bych to označila za akční krimi, ale ta komedie k tomu sedí

Babu06ster

Babu06ster (hodnocení, recenze)

dve hvezdicky za Katherine a druha za to ze jsem to zvladla dokoukat... i kdyz zitra uz si na  nic z filmu nevzpomenu.

IQ Tiqe

IQ Tiqe (hodnocení, recenze)

PigNick: Zkus napsat na fórum, ať ho někdo odblokuje; já to zkoušel neúspěšně.

Joye

Joye (hodnocení, recenze)

Divím se, že tuhle knihu zfilmovali až teď. Přitom je stará více než 15 let. Překvapilo mě obsazení Stefanie. Katherine si nedokáži moc představil v roli ranařky.

Petra46

Petra46 (hodnocení, recenze)

To jako vážně? Jsem smířená s tím, že témata filmů se omílají pořád dokola, protože jestli američanům něco v poslední době schází, tak je to fantazie. Ale vždyť tohle tu bylo tak před rokem a půl! A ten chlap je dokonce trochu podobný Gerardovi. Rovnou stejné herce by tam mohli obsadit, ať se další člověk nemusí učit ten samý scénář nazpaměť.

Willy Wonka

Willy Wonka (hodnocení, recenze)

Já bych byl spokojený, kdyby to bylo stejně povedený jako The Ugly Truth... Každopádně Jason O´Mara charisma určitě má, myslím, že by to  mezi ním a Heigl mohlo pěkně klapat.

rixis

rixis (hodnocení, recenze)

Je tu malá nádej, že sa to bude dať aspoň dopozerať. A koniec koncov,
človek nikdy nevie . . .

Hal_Moore

Hal_Moore (hodnocení, recenze)

One for the Money obdržel přístupnost PG-13 - od 13 let (violence, sexual references, language,  drug material, nudity)

Reklama

Reklama