Reklama

Reklama

Spencer (Ashton Kutcher) je takový normální, tajný, nájemný zabiják, který pracuje pro vládu. Jen (Katherine Heigl) je krásná počítačová expertka a právě se vzpamatovává z bolestného rozchodu. Akční komedie, která neodolatelným způsobem potvrzuje známé pravidlo, že protiklady se přitahují. V tomto případě ale přitahují ještě mnohem víc, například další nájemné zabijáky. Mladý pár bude muset vyměnit pohodlí novomanželského života za nabitou zbraň a dobrou mušku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (435)

Nathalie 

všechny recenze uživatele

"Jako oběti preferuji blondýnky. Stejně jako na čerstvě padlém sněhu se na nich dobře vyjímají krvavé otisky. "Alfred Hitchcock.Tenhle film se srdnatě pokouší bojovat proti stereotypu blondýnky=oběť/d, nicméně zhruba tak v polovině .... úvodních titulků mu dojde dech. Romantiku zavraždili tím, že to ti dva vzali hopem, jakoby zapomněli, že vzrušení publika vyrůstá z oné nejistoty sblížení a očekávání. A protože tenhle film postrádá černý humor, napětí, cynický nadhled či alespoň zajímavou vražednou choreografii v předměstí nočních můr, skóruje jedině Magnum s mrožím knírem v úloze otce. Je to ale jediné castingové eso, protože Ashton Kutcher v roli agenta-zabijáka působí jako štěně bígla na soutěži pitbulů. Ňuf. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si říkal, bože pokolikátý už tohle vidím, ale postupně jsem chytil a bavil. Nejlepší bylo, že člověk nevěděl kdo všechno na Ashtona vlítne aneb zábavná akční hra s paranoiou. Katherine byla spíš jako doplněk, ale hodně hezký doplněk a z Ashtona jsem měl pocit, že hodně koukal na podobný filmy s Tomáškem Cruisem, protože některý gesta jsou byly vysloveně jako Tomovo zrcadlo (scéna pod stolem) . ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Lehce se nabízí srovnání se Smithovi - v tom jsou "Vrahouni" kvalitativně jinde. Je to průměrná akčně-romantická komedie, která neurazí - někde se pobavíte, nemá hluchá místa a nenudil jsem se. Ale ani z ní nejsem nijak odvázanej (děj dost jednoduchý) a ke konci se měnila v parodii (když vezmu v potaz, kdo hrál "vrahouny"). ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Ve všech směrech podprůměrná romance bez jediného nápadu a odfláklou režií. Ashton Kutcher je jako profesionální zabiják vyloženě k smíchu, Katherine Heigl je poprvé otravná a dohromady jim to logicky vůbec nefunguje. Akce je navíc mizerná a vy si budete přát, aby tu hlavní dvojici už konečně někdo zastřelil. Aspoň, že ten Tom Selleck byl překvapivě hodně příjemný. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Akční komedie, která od akčního přejde k romantické komedii, aby se v druhé půli zvrhla v téměř absurdní přesto zábavnou frašku, kde nikdo není tím, za koho se vydával nebo kým se zdál být. Dialogy místy bizarní, Kutcher často na zabití, takže se ani nedivím, že mnozí chtěli sejmout jeho nebo scénáristu. Naštěstí to od počátku do konce držela výborná Katherine Heigl a skvělý Tom Selleck. Hlavní díky nim jsem se dobře bavil a až do samého závěru. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (5)

  • Původní název filmu byl Five Killers. (JORDY)
  • Scénář snímku vyžadoval zvláštní dovednosti od Ashtona Kutchera. Ten se proto v rámci přípravy radil s bývalými agenty CIA a věnoval se bojovým sportům. Trénoval bojová umění, které použivají izraelské jednotky, thajský box, filipínské techniky s nožem a kickbox, který se poprvé ubjevil u francouzského námořnictva, protože právě ve Francii se část děje rovněž odehrává. [Zdroj: Premiere] (zdeny99)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama