Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté, co ochránkyně hadů zachrání několik škrtičů z místní stanice, pustí je do přírody. Nevědomky tak vystavuje město velkému nebezpečí. Hadi se brzy adaptují, abnormálně rostou a pořád mají hlad. Když začne lidských obětí přibývat, vezme řešení na svá bedra místní policistka. Aby zachovala ekosystém, nakrmí aligátory kuřaty napíchanými steroidy, aby byli silnější a s hady si poradili. Jenže aligátoři rostou a rostou. Hadi poté, co sežerou jejich vajíčka také, a město se tak dostává do smrtelné pasti. Ochránkyně hadů a policistka musí spojit síly, aby město zachránily. (Prochy38)

(více)

Recenze (91)

mirec88 

všechny recenze uživatele

Ďalší kúsok z produkcie megašialeností alebo megasračiek - záleží z akého uhla pohľadu sa na to pozriem - ma zaujal ešte viac ako Megapiraňa. Dať 5 hviezd by bolo ale nemysliteľné, tak ostávam pri zemi a dávam 4. Proste takú šialenú kombináciu komédie, ženského wrestlingu, megapríšer, prapodivného príbehu a nelogického chovania neuvidíte hockde. Proste horšie to už nemohlo byť, ale ja som sa šialene bavil. ()

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Existujú filmy a existujú ´´filmy´´. Asylum je pre ten druhý príklad liahňou a to liahňou najväčšou. Načo sa zaoberať nejakým scenárom, hercami ktorý by vedeli čo to zahrať či nebodaj režisérom, ktorý o režírovaní aspoň počul. Zbúchať pár dolárov a poďme nato. A natočme grc typu MEGA PYTHON VS. GATOROID. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Netrvalo dlouho a společnost Asylum stvořilo další zmutovanou dvojici obřích predátorů. Po všech těch žralocích, octopusech a piraňách, tak přichází na řadu hadi a aligátoři. Už mnohokrát jsem psal, cože si myslím o filmech od této společnosti a proto, je zbytečné se opakovat. Ani sám nevím, proč se na jejich filmy pořád dívám, ale nemůžu si prostě pomoci. Na rozdíl od svých předchůdců se však tento kousek pokusil o něco, čemu jsem ani z hloubi duše nevěřil. Je až k neuvěření, že se zde skoro nevyskytovali opakované záběry… Adept na nejhorší film roku 2011 se místy pokoušel fungovat jako scifi-komedie říznutá prvky hororu, ale na mě to moc nefungovalo. Je sice pravda, že některé scény (viz bitka na večírku-či následná přestřelka) ve mně vyvolaly jistý úšklebek ve tváři, ale jinak jsem jen marně po-koukával na odpočítávání časoměřiče. Už ani ta Debbie Gibson není tak přitažlivá jako za dob, kdy se fotila pro Playboy. Plastická chirurgie asi řádně zapracovala. Digitální efekty otřesné jako vždy, takže co dodat...Od odpadu tenhle kousek zachránilo opravdu jen velmi málo světlých okamžiků... (for Livingdead - superman možná ne, ale Chuck Norris určitě jo..) ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Mega python nie je bohužiaľ Monty Pathon, nasmiať sa tu síce dá, ale len na úkor tvorcov, ktorí sa pri práci riadili jediným heslom, čím väčšie, tým lepšie... A všetko, aj to najkrajšie, má mieru, po prekročení ktorej, to už akosi nie je ono... V tomto prípade bola miera dobrého vkusu prekročená minimálne niekoľko stonásobne... Ale istú logiku to má, na zmutovaného hada treba poslať zmutovaného aligátora, len čo potom s ním??? Anedá mi nevysloviť ešte jednu poznámku, väčšina postáv by si za svoje jednanie zaslúžila minimálne nomináciu na Darwinovú cenu, samozrejme in memorial... ()

Pepper_x odpad!

všechny recenze uživatele

Klasika Asylum. Tyhlety potvory jsou asi první film, kterej jsem od těhle "lidí" viděl, když jsem nebyl ovlivněnej žádnejma látkama zpochybňujícíma úsudek. A výsledek? No...příšernejch plazů je tam tolik, že by si s nima neporadil ani Steve Irwin, hadi se lověj pistolema a puškama a utíká se před nima vodou - WTF? Zřejmě tyhle věci fakt točej kvůli těm lidem, který se krapet sjedou a pak se tomu hlasitě smějou(ano, i já jsem bejval jedním z nich, ale kde ty loňský sněhy jsou). Nabízí se úvaha, jestli by to neměli radší zabalit a snažit se prosadit v jinym odvětví, navrhoval bych třeba natočení grupen sexu nebo hromadný onanie, diváků by určitě míň nebylo a herci by s tim souhlasili, minimálně ta solidně naložená zrzka. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Asylum se nestydí za svou podporu prezidenta Baracka Obamy a v každém jejich filmu je aspoň jedna jeho fotka. Zde je to jeho fotografie na stěně kanceláře policistky. (PRobin)

Reklama

Reklama