Reklama

Reklama

Hurá do Afriky!

  • Německo Konferenz der Tiere (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Afrika je pro divoká zvířata prostě ráj na Zemi. Surikata Billy je bezstarostný snílek s hlavou v oblacích. Spolu s vegetariánským lvem Socratem rádi lelkují a dělají si legraci z ostatních zvířat. Ale Afrika čeká nové hosty a bezstarostné časy se mění. Na utržené ledové kře tam pluje lední medvědice Sushi. A kvůli požárům v Austrálii hledají nový domov i klokan Toby a tasmánský čert Smiley. Do vysněného světa najednou míří spousta nespokojených zvířátek, která touží po lepším životě. Africkou deltu Okavango čekají velké změny. K tomu všemu nepřišla voda, která každý rok mění poušť v zelenou kvetoucí oázu. Zdá se, že v tom mají prsty lidé! Billy, Socrates a ostatní zvířátka se vydávají na nebezpečnou výpravu. Na cestě je čeká spousta dobrodružství a legrace, ale hlavně musí najít vodu, aby zachránili svůj svět… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (69)

bjukenenen odpad!

všechny recenze uživatele

To se takhle sejde lední medvěd, klokan, slepice, žralok(záporák) a veganský lev uprostřed afriky a vnikne perla německé kinematografie. Krutá melounová agitka. Opravdu zírám, co se může vytvořit, aby to od mala ukazovalo dětem jedinou pravdu a tvořilo to správný názor. Nu co, doba si to žádá, takže je potřeba dětem pohádky po shlédnutí dovysvětlit. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Přemýšlím, jestli jsem někdy viděl horší animák. Hrozná animace, hloupej příběh, absence tvůrčí invence a snaha jen a pouze zkopírovat známější Madagaskar, jenže tohle je tak o 3 levely níž (a to Madagaskar nemam rád). Vrchol pro mě je všudypřítomný fekální humor a ekologická agitka. K tomu si fakt nejsem jistej, jestli má být animák natočen tak, aby měli děti po jeho skončení depresi. Fakt strašná břečka, že bych se zastřelil, dát za ní 2 kila v kině. ()

Reklama

Jeza07 

všechny recenze uživatele

Jsem jeden z HOODNĚ mála lidí, kterým se tenhle animovaný snímek líbil jak po vizuální stránce, tak i příběhově, ale je to kopírka Madagascaru 2. Asi to také bylo tím, že jsem milovníkem zvířat. Hudba, která tu byla použita byly pecky jako třeba Radar Love nebo King of The Road. Dávám tomu 8/10 a říkám že je to nedoceněný animák. ()

TimeSpliter odpad!

všechny recenze uživatele

"Sice je to z Německa ale to mi nevadí ten film byl tak dobrý že mi je uplně jedno že je z Německa" to opravdu je no, skvělý film pro nejmenší... "Založený na dvou, třech prdech" to sedí... Okatá ubohost typu "zvířátka braňte se a zachraňte přírodu kterou člověk zničil, protože člověk je svině"... Film natočen proprděnými ekoteroristy. :) ()

torn666 

všechny recenze uživatele

Podlemne je tady tenhle film nepravem hodne podcenovany, jde o prumerny animak s nekolika fajn narazkami na jina filmy - treba US verzi Godzily. Postavy jsou taky celkem fajn hlavne revolucionarsky kohout z francie a prdici tasmansky dablik. Nekomu asi vade dalo by se rict az ekoteroristicky podtext filmu :-D . Zaslouzil by si tak trojku ale protoze ma prilis nizky prumer dam mu za 4. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (2)

  • Film byl inspirován knihou od Erich Kästner „The Animals Conference“. (Pepy)
  • Film obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)

Související novinky

Nový Tarzan s animovaným upírem

Nový Tarzan s animovaným upírem

06.05.2012

Navzdory drastickému neúspěchu Johna Cartera se na plátna vrátí i další hrdina Edgara Rice Burroughse – ten mnohem slavnější. O Tarzana má zájem hned několik hollywoodských hráčů, třeba studio Warner… (více)

Reklama

Reklama