Reklama

Reklama

Kauzy podle Kate

(seriál)
TV spot 1
USA, (2011–2012), 16 h 33 min (Minutáž: 41–64 min)

Tvůrci:

Michael Sardo

Hudba:

Mateo Messina

Hrají:

Sarah Shahi, Michael Trucco, Virginia Williams, Baron Vaughn, Paul Anthony, Ethan Embry, Chelah Horsdal, Ken Howard, Richard Dean Anderson, Kelli Shane (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(23)

Kate Reedová (Sarah Shahi) pevně věří, že spravedlnosti by mělo vždy být učiněno zadost – a to nejen v soudní síni. A jako bývalá právní zástupkyně rodinného podniku v San Franciscu si je Kate dobře vědoma toho, jak ošemetně někdy fungují misky vah spravedlnosti. Frustrace z prostředí právnických kliček a úskoků ji přivedla k rozhodnutí dát se na dráhu vyjednavačky – mimosoudního prostředníka. Díky své vrozené empatii, důkladné znalosti práva a smyslu pro humor a ironii si Kate při řešení sporů dokáže vždy poradit. Tedy pokud se nejedná o spory v jejím soukromém životě.

Katin vztah s novou šéfovou – její nevlastní „zlomyslnou“ macechou Lauren (Virginia Williamsová) – se od náhlé smrti jejího otce ještě více zkomplikoval a situace s jejím „budoucím bývalým“ manželem Justinem (Michael Trucco), vládním žalobcem ze San Franciska, není zamotaná o nic méně. Kate se s pomocí svého duchapřítomného asistenta Leonarda (Baron Vaughn) snaží plně soustředit na práci a vyhýbat se problémům v soukromém životě. Ale nové osobní výzvy a obtížné případy, které si k ní začaly v poslední době nacházet cestu, pořádně prověří její vyjednavačské schopnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

TV spot 1

Recenze (22)

Shakeus 

všechny recenze uživatele

Sarah Shani je bezpochyby krásná a sympatická a čekal bych, že se zvládnu koukat na všechno, v čem bude hrát. Ovšem Fairly Legal je jak Ally Mcbeal (jen s tím rozdílem, že C. Flockhart mě osobně přijde hrozná), všichni jsou podivní, hlavní postavy nudný a protivný (i ty kladný), případy jsou ujetý a my jsme neustále moralizováni hromadou žvástů, který každý zná, ovšem v seriálu je slyší všichni poprvé. I proto je děj vždy tak předvídatelný. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Postava Kate Reed je hezky vymyšlená, navíc její představitelka je sexy, sympaťačka a trochu svéhlavá (slušňačky nejsou v kurzu) - připomíná mi Sandru Bullock ve Slečně drsňák. I ostatní herci se pro své role hodí. Je to seriál z trochu jiného právnického prostředí, než známe, ale spíš to je o lidech, každopádně je prostředí originální. Má vtip a je pohodnový. Soudě podle 1. dílu. Zařazuju do seznamu pravidelně sledovaných. Po 5 dílech jsem přihodil 5. hvězdičku a těším se na další řadu. ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Celkem pohodový seriál. Možná lehce přeidealizovaný, ale který dnes není, že? Je to vtipné, nenudí, celkem zajímavé. Ale přiznávám, spíše bude pro něžné pohlaví. Dnes (10/2011) koukám, že to má pouze 115 hodnocení, takže se to ani nijak ještě nedostalo do podvědomí, pokud se tak vůbec stane. Chtěl jsem dát průměrné 3*, ale S. Shahi má taky krásné nohy, že tu jednu přidat musím.... ()

Misabarry 

všechny recenze uživatele

Nový, svižný seriál z právnického prostředí, přesněji řečeno hlavní postava je mediátorka, moderního střihu. Energická, stále v pohybu ve spárech běhu událostí. Pomocnou ruku má ve svém vtipně glosujícím asistentovi, a bývalém manželovi/občasném sexuálním partnerovi, právníku u návladního. Nedávno jí umřel otec, musí se potýkat s "macechou", která vede onu firmu; má pohodového bratra. Významnou roli hraje lokace - San Francisco a vše, co nabízí, tedy nejen profláklé tram z kopce, a krásné pobřeží. Většinou začínáme probuzením na lodi a úprkem s kafem do práce. Střihové, dějově-konverzační, vizuelně atraktivní. Taková modernější Ally McBeal avšak s úspornějším počtem postav. A možná přijde i strejda RDA 8-) /=poprvé se má objevit v ep. 5, poté 8 a 10., počet ep. S1 zredukován z 13 na 10, tj. kolik lidí se na tento seriál dívá/začalo původně dívat jen kvůli němu, což? 8-)/ Ep. jsou zřejmě vysílány v jiném pořadí, prot. dějová linka s vůlí má trochu mezery. A producenti a strategie seriálu asi staví na tom, že lidi chtějí vidět RDA, proto ep. s ním upozadili, aby byla sledovanost. RDA 3 min. v 5. epizodě, klasické "Nope". Snad se rozmluví... prý bude tajuplná, zástupná role otce. 8-) Tak 10 ep. uvidíme co nám namíchají. ()

tomuleee 

všechny recenze uživatele

No jednoduše řečeno, postava Kate je božské stvoření co umí rány rozdávat i přijímat. Pěkěn prořízlá ústa, krásný účes a super výstřih a hlavně mediaci rozumí i když ji vlastně tak nějak dělá za trest :D. Popychování ze soudcema je na jedničku, možná méně vztahovosti by tam bodlo ale pro mě jasná volba. Mám za sebou obě sezony a když sem viděl že to běží i na PrimaLove tak sem si to rád zopakoval. 90% zasloužených ()

Galerie (176)

Reklama

Reklama