Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Druhý legendární silvestrovský pořad s Vladimírem Menšíkem... Televizní silvestrovské pořady patří v historii televizní zábavy k legendám. Připomeňme si tedy jeden z nejlepších silvestrovských pořadů, Silvestr 1977, moderovaný vynikajícím hercem a komikem Vladimírem Menšíkem. Ten na pódiu přivítá řadu osobností hereckého, hudebního i televizního nebe. Za některé z nich můžeme zmínit Miloše Kopeckého, Karla Gotta, Helenu Vondráčkovou, Jiřího Sováka, Miroslava Horníčka, Luďka Sobotu, Dagmar Veškrnovou (Havlovou), Vladimíra Dvořáka a celou řadu dalších. A proto si můžete být jisti, že se na závěr roku budete výborně bavit v té nejlepší společnosti populárních osobností a skvělého humoru. (Česká televize)

(více)

Recenze (29)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Presne tymto zacala moja Mania TV poradov s Mensikom. Ako sa casto stretavam s roznymi postojmi /ten vyrastal na filmoch Stallona, ten na filmoch Van Damma, ten na Schwarzeneggerovi ......, ja na ani jednom z nich/. Ja som vyrastal na filmoch pana Mensika, Hrusinskeho, a hlavne na tychto Mensikovych TV poradoch, ktore za normalizacie bezali pravidelne. Pan Mensik vedel teda ludi bavit, narodil sa snad len preto, aby zabaval lud. Nadhera, nezabudnutelna nadhera : 99 % ()

otík 

všechny recenze uživatele

Vladimír Menšík uvádí svým typickým způsobem druhý legendární velký zábavní pořad. Za zmínku stojí Jiří Sovák a jeho imitace ptáků, výstup sklerotického Holzmanna, Podskalského poučení o Kabaretu dobré zábavy, tanečně-hudební výstup Suchého s Molavcovou, posezení Horníčka s docenty Plzákem a Dolečkem, tanečně-cvičebně-hudební výstup Ljuby Hermanové, telefonní scénka Šimka a Soboty, píseň Kopeckého Mackie Messer, pohádka o Sněhurce od Ivana Mládka a píseň Madlenka. Další části tvoří taneční, hudební a písničková čísla. Vrcholem pořadu však je vždy Menšíkovo konferenciérství proloženo spoustou humoru. Pořad se výrazně podobal tomu předchozímu z roku 1977, což nebylo vůbec na škodu. Pořad si udržel vysokou kvalitu díky dobrému mixu zábavných scén a písniček, ale také kvalitě vystupujících, což se o novodobých umělcích bohužel říci nedá. ()

Reklama

andrii 

všechny recenze uživatele

"Jsou tady všichni. Co do sociální vrstvy - Chudík i Prachař, Švorcová i Brzobohatý..." :-) Když se tak dnes rozhlédnu kolem sebe, vidím, pane Menšíku, stále menší a menší počet těch na úrovni. Silvestry střídají Silvestry a mě vždy postačí, už ani nevím kolikátý, pohled na přítomné publikum, "šlechtu umělců," silnou generaci, nejzlatější pokladnici, a ihned jsem lapena mocí sentimentu. Ano, ano, i dnes sice máme osoby autorské, herecké, režisérské, pěvecké, ale osobnosti, osobnosti, ty se vytrácejí, vyskytují se skutečně jen vzácně, v omezeném množství. Žijeme v době chudého humoru, v bohatství konzumní marnosti, brzy švorc jakékoliv hloubce velikosti. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Druhý ze třech doposud nepřekonaných silvestrů pod vedením nezapomenutelného Vladimíra Menšíka, tentokrát z roku 1978. Pominelemi několik socialistických tancovaček, čekají na nás tři hodiny kvalitní zábavy z niž se některé scénky stali legendárními a dodnes jsou hojně používány do různých střihových pořadů jako např. hasák Jitky Molavcové, imitátor ptatstva V podání Jiřího Sováka nebo pan Vrána dvojice Holzmann-Maurer. ()

Bart 

všechny recenze uživatele

Zřejmě patřím mezi ty, kteří mají radši "socialistická hudební čísla", než stupidní vulgární zábavu Pavly Tomicové, Tomáše Matonohy (letos na dvou kanálech) a spol. Když v loňském roce zařadila ČT do vysílání první silvestrovský pořad s Vladimírem Menšíkem, bylo to jako pohlazení po duši. Na letošní silvestrovskou noc jsem se těšil především díky druhému archivnímu silvestru. Pro mě to byla kultivovaná a vtipná zábava. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Z programu bola vystrihnutá pieseň Waldemara Matušky, scénka Josefa Dvořáka s Uršulou Klukovou a ďalšími herečkami a scénka Menšíka s Jiřinou Bohdalovou. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama