Velmi povedená shakespearovská adaptace.(19.3.2011)

Rozkoš koukat na takovou hereckou partu,i když ve hře až na kost osekané. (nedostižným představením této hry,kterou jsem viděl snad ve dvaceti různých provedeních,asi navždy zůstane už zdernierované představení ČS v ÚL,-dvojroli Thesea a Oberona si tam skvěle střihnul Hynek Chmelař a Puka s neuvěřitelným nadhledem dvoumetrovej čahoun Roman Zach!!! (jak mám Hrzána rád,tak kam se na Zacha zrovna tady hrabe!),škoda že zrovna tohle představení asi nikdo nenahrál,a jestli jó, dám za kopii třeba auto)(6.3.2011)

Skvěle obsazená a zahraná klasika, která už asi málokoho uchvátí. Vybavuje se hláška z Černé zmije: "Nech toho, Boldricku! Směješ se i u Shakespearových komedií!" Poměrně špatná technická kvalita a už v době vzniku nebyla inscenace nijak zvlášť dobře ozvučena.(26.2.2011)

Oproti snad trochu nezkušeně působícím hercům výrazně vynikají Jan Tříska s Květou Fialovou - a to je dobře - hodí se to k jejich nesmrtelně mýtickým rolím.(5.3.2011)

Shakespearovská klasická komedie, občas i celkem trefná.(4.3.2011)

Trefné herecké obsazení, skvělé kostýmy a scéna vtipně "zahouštěná" (herci zakopávají a zachytávají se jako v reálném podrostu). Převedení do podoby televizní inscenace zdařilé, byť tak trochu instantní. Po výtvarné stránce víc než zdařilé (kamera i svícení dotváří). PS: Jan Tříska zde vyniká snad jen patetickou deklamativností projevu, ke které občas sklouzával.(9.3.2011)