Reklama

Reklama

Domek z karet

(seriál)
  • Česko Dům z karet (více)
Trailer 3
USA, (2013–2018), 63 h 6 min (Minutáž: 42–60 min)

Tvůrci:

Beau Willimon

Předloha:

Michael Dobbs (kniha)

Hudba:

Jeff Beal

Hrají:

Kevin Spacey, Robin Wright, Michael Kelly, Rachel Brosnahan, Mahershala Ali, Nathan Darrow, Michel Gill, Reg E. Cathey, Sebastian Arcelus, Kate Mara (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(73)

Francis Underwood (Kevin Spacey) vás vezme na dlouhou cestu, během níž si vybírá svou pomstu na těch, kteří ho zradili – včetně členů jeho vlastní vlády i prezidenta Spojených států osobně. Elegantní, prohnaný, metodické a zlý Frank Underwood spolu se svojí manipulativní manželkou Clair (Robin Wright) berou Washington útokem. Příčku po příčce stoupají po hierarchickém žebříku, aby dosáhli toho, po čem tak zoufale touží – po moci. (AXN)

(více)

Diskuze

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

Frkyn

podle me je to plus. me to tydenni cekani dycky desne muci, takle si to pustis kdy chces. a pokud ses zvyklej, nic ti nebrani, pustit si to pekne sporadane jen 1x tydne :-D ale to sebeovladani bych teda chtel videt :-D

na příspěvěk reagoval Frkyn

Frkyn

Frkyn (hodnocení, recenze)

Už aby to tu bylo, akorát "škoda", že to vyjde najednou a zkouknu to hrozně rychle a pak zase čekat, ale těžko říct, jestli je to plus, nebo mínus :D

na příspěvěk reagoval NightPorter

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Folwar.

Myslím,že v tak nadanom tíme,aký predstavujú tvorci tohto seriálu,by to žiadne béčkoidné klišé nebolo a koľko prezidentov bolo za posledné desaťročia zosadených vďaka svinstvám čo sa diali v Bielom dome?Nuž nie veľa...pred tým poriadna kampaň,tam by sa tiež dalo kadečo realizovať,ale veď to bolo len také zamyslenie,lebo občas nič nepoteší viac,ako keď neohrozeného človeka predsa len niekto dostane a v prípade Franka by mohol byť dôvod naozaj silný,nejaký medzinárodný konflikt,hocičo...Americký prezident má predsa nos v kadečom,čo sa deje vo svete..ale pohoda,proste ma to len tak napadlo a ako klišé mi to vôbec nepripadá.

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Ernia

Myslím,že kým Frank nebude až prezidentom s patrične vymakanou a krutou kampaňou,tak dovtedy je tu priestor na nové série :) A potom ho riadnym škandálom z kresla zosadiť,nádherný koniec celého projektu..

na příspěvěk reagoval NightPorter, Folwar.

Camulator

Camulator (hodnocení, recenze)

Flipper

Peter Russo tomuhle popisu seděl asi nejvíc akorát byla problémem jeho minulost, slabost pro chlast, drogy a děvky a slabá vůle, která umožnila Frankovi ho ovládat. Nicméně jako jeden z mála prokazoval v průběhu známky svědomí a pod správným vedením (Christina?) by určitě neskončil tak, jak skončil.

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

Flipper

Fotograf vždy byl a vždy bude povyražení; zakázané ovoce, ale ne partner pro život. A ví to ona, víte i on (jakkoli sami sobě někdy lžou, že ne) a ostatně to ví i Frank. Že se vrátí je jasné, šlo jen o to, kdy se jí to přejí a jaký impuls to bude.

Gertrudo

Gertrudo (hodnocení, recenze)

Flipper

Ty si asi pozeral nejaky iny serial. Spoilery. Ona sa vratila k Frankovi preto ze ju ten fotograf nebavil a Frank je pre nu idelany partner(a on si je toho vedoma). Ci vie ze zabil to netusim, skor asi nie.

A co sa tyka toho ze ukazala charakter? A ako, kde? Potopila svojho muza, aby si mohla honit vlastne ego nad detmi v afrike, ktore ju zjavne nezaujimaju.

Clear

Clear (hodnocení, recenze)

007.

Titulky si stáhni na www.nextweek.cz a ke stažení jsou díly třeba na uložto nebo webshare.cz.

na příspěvěk reagoval 007.

Flipper

Flipper (hodnocení, recenze)

srncek

Stroj ok, ale aj stroj operuju ľudia. Perpetum mobile neexistuje. Všetko tuu práve JE o ich životoch, ta zadupaná ľudskosť, potlačené pudy atď. Práve TÝM film ukazuje, že strojom neni. Od Franka utečie manželka, pod rúškom slobody, ktorú vidí vo fotografovi. Niečo sa však stane -kariera Franka padá, kým nenájde kandidáta- a ona pod zamienkov akéhosi falosneho(?) citu k Frankovi príde a na svoju slobodu zabudne. Paradoxné (kedže Frank bol prostredníkom vraždy) no predsa citovo založené, lebo kvôli tomu si Franka brala. Takisto jej presvedčenie liberálov, aby volili podľa svojho vlastného svedomia bola akási vzbura ľudskosti. Príkladov je veľa a mne tu nejde o príbeh aby dobro vyhralo nad zlom. Hovorim len o tom, že takýchto "prešľapov" v rámci morálky by mohlo byť kľudne viac.  

na příspěvěk reagoval Gertrudo, DaViD´82

Flipper

Flipper (hodnocení, recenze)

sl4necek , NightPorter

Dávať tomu nálepku - veď tak to skrátka je - a nič s tým neurobíš, je viacmenej urážka človeka ako takého. Potom by sme mali poprieť všetky revolúcie, puče, prevraty atď. Samozrejme, že je to zle, lenže ako sa už isto aj v serialy chystá - slečna novinárka všetko možno odhalí a budú padať hlavy (možno nie teraz, lebo seriál je komercným hitom a budú chcieť dalsie serie, ale coskoro). Potom to už bude len o miere zla. Menšie zlo - vychrapala som sa s každym, len kvoli vynimocnosti a moci - porazi vacsie zlo -chcel som byt vynimocny, tak som podvadzal, korumpoval, zabil atd- . Viacmenej mravna čistota neexistuje.

Samozrejme aj v politike sú ľudia, ktorý mysleli humanitne, bez pachtenia po moci a myslim, ze aj takato postava tu chyba, tkora bude samozrejme Frankom oklamana, zadupana pod zem atď, ale v našich očiach mravne čistá. Momentálne len superia žraloci o najvacsi kus z ryby. A to mi prave mierne vadi...

007.

007. (hodnocení, recenze)

Ahoj, nevíte, kde se dá tento seriál shlédnout on-line nebo stáhnout s CZ titulky? Mám shlédnuté 4 díly už delší dobu, a nemůžu nikde nic najít či spustit. Díky moc.

na příspěvěk reagoval Clear, Francuz

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Flipper

Ty len buď rád,že z toho nerobia žiadny seriál a lá poučenie pre diváka,ako je čo zlé v politike a akí sú ľudia zlí a zákerní,ak ide o moc a nie je tam žiadna premúdrelá morálna postava,čo to tak nejak drží po kope a pod svojimi krídlami,lebo v politike nič také naozaj neexistuje.Na takéto veci sú iné seriály,príbehy viac menej,tu ide len a len o politiku.Veď všimni si,ako je ignorované aj súkromie postáv,tvorcovia vyložene ukazujú z ich životov len to,čo súvisí s ich prácou a podstatou tohto všetkého.Myslím,že Breaking Bad,či Dexter,tam si si prišiel na svoje,ale to bolo zo života,politika nie je život,je to stroj.

na příspěvěk reagoval NightPorter, Flipper

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

Flipper

pockej - tohle je serial o vysoky politice!!! tam vazne chces hledat nejaky moralni a mravni postavy? to ses trosku seknul, ne? to je jak hledat nenagelovanej vlas na hlave christiana ronalda.

na příspěvěk reagoval Flipper

sl4necek

sl4necek (hodnocení, recenze)

Flipper

Takhle to funguje ve všech mocenských strukturách, "vyspělé" socialistické státy a osvícená renesanční zřízení nevyjímaje. Intriky byly vždycky.

na příspěvěk reagoval Flipper

Související novinky

Hvězdy hollywoodské hudby rozezní Obecní dům

Hvězdy hollywoodské hudby rozezní Obecní dům

09.03.2023

Světové hvězdy filmové hudby zavítají do Prahy na Composers Summit 2023. Druhý ročník kromě workshopů a přednášek nabídne ve dnech 14. a 18.dubna dva unikátní koncerty. Ústřední melodie oceňovaných… (více)

Kevin Spacey dluží desítky milionů dolarů

Kevin Spacey dluží desítky milionů dolarů

07.08.2022

Dříve jeden z nejváženějších herců v Hollywoodu, dnes chodící černá kaňka, která se v prestižním filmovém či televizním projektu možná už nikdy neobjeví. Kevina Spaceyho v roce 2017 alespoň patnáct… (více)

Kevin Spacey musí zaplatit 31 milionů

Kevin Spacey musí zaplatit 31 milionů

24.11.2021

Filmové servery obletěla čerstvě zpráva, že herci Kevinovi Spaceymu (Americká krása) bylo v loňském roce nezávislým arbitrem přikázáno zaplatit produkční společnosti zodpovědné za tvorbu seriálu Dům… (více)

David Fincher prodlužuje spolupráci s Netflixem

David Fincher prodlužuje spolupráci s Netflixem

12.11.2020

Za tři týdny startuje na Netflixu výrazně stylizované životopisné drama Mank o postavě H. J. Mankiewicze, scenáristy legendárního snímku Občan Kane, a už nyní je jasné, že to nebude poslední… (více)

Reklama

Reklama