Reklama

Reklama

Hranaři

Trailer 1

Obsahy(1)

Ve filmu sledujeme osudy dvou podnikatelských manželských párů, manželů Hložových a Slámových, které si rozhodně nemohou na nic stěžovat. Manželky vedou společně agenturu s hosteskami, Sláma má stavební firmu a Hlož zase bezpečnostní agenturu. Sláma se rozhodne získat stůj co stůj velkou stavební zakázku a zatáhne do toho i nic netušícího kamaráda. Proti Slámovi však stojí Spolek pěti, kterým sekunduje radní s přezdívkou Lulu. Sláma se rázem ocitne ve světě sledování, odposlechů, nedůvěry a nevyjasněných vražd. Atmosféra mrazivě houstne, nikdo nikomu nevěří. Hlož bojuje o záchranu přítele Slámy a poté vezme spravedlnost do vlastních rukou. Vše zpovzdálí sleduje podivný pan Bishop. Proč asi? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (399)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Cinema City Anděl - Nechápu většinu z vás a nechápu tak nízké hodnocení (24% a 244. nejhorší film). Mě se film líbil a i přes velkou kritiku jsem se rozhodl zajít na to do kina. Spoustu známých herců - super! Bylo to napínavé a zajímavé. Film, který otevřeně znázorňuje politickou a podnikatelskou scénu, která je plná korupce. Budu jeden opravdu z mála, ale Hranaři u mě zabodovali !! Já tyhle filmy fakt můžu, takže to byl určitě můj šálek čaje. 77% (with T.) // (5.5.2012) - Druhá projekce a hodnocení zvedám. Ještě jednou říkám - nechápu většinu z vás. Tenhle film je velmi dobrý, tak proč ho hodnotíte tak nízko? Takhle to v českých luzích a hájích opravdu chodí (korupce, zmanipulované státní zakázky, lobisté, mafie, atd...). Tenhle film chci velmi brzy zase vidět. 80% (with J.) // (18.7.2012) - Repete :-) Film je prostě hodně dobrej.. Opět zvedám. 82% // NOVA HD (23.3.2013) - Do čtveřice všechno dobrého :-) Pořád si stojím za svým a podle mě je to jeden z nejvíce podhodnocených filmů, co se na čsfd vyskytují. K dnešnímu dni má 31%, což já prostě naprosto nepobírám. Hodnocení ponechávám - 82% / Další projekce: NOVA HD (srpen 2015) ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Přesně kvůli těmto trapně přehrávaným pózám (snobství, golf a klácení mladých holek) se ze slova podnikatel stalo sprosté slovo, a aby toho nebylo málo, tak se jim v každém druhém filmu přihřívá polívčička. Sázka na populismus však tentokrát nevyšla, protože už intro, které mají na svědomí zřejmě nějací středoškoláci, vykouzlí na divákově tváři posměšný úšklebek, ten ale nemusí vydržet příliš dlouho. Brzy se dostaví vysvětlovací popisky, a jak se tak snažíte chytit obraz, zvuk a popisky, tak ty méně otrlé z vás to začne pěkně srát. Pak už přijdou na řadu klasické vychytávky v podobě drsných pohledů, zmateného střihu a rychlých skoků od jedné postavy k druhé. Děj samozřejmě nedává smysl, a tak nám nezbývá nic jiného, než se mastit na seriálových hercích, kteří působí v tomto pokusu o vážný thriller naprosto komicky. Proto z toho jako vítěz může vyjít Dejdar, jehož hlasová inovace alespoň naznačuje nějakou snahu hrát. Jako největší borec se ovšem ukázal Langoš. Ten si uvědomil, že strojenou drsnost stejně nikomu z této sebranky neuvěříme a rozjel neuvěřitelný koncert, který se vlastně vůbec nehodí do celého pojetí Hranařů, jenže jako jediný je přesvědčivý a zábavný. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ujíždím poslední dobou hodně na Českých filmech, ale tohle mě nějak nechytlo. Přemýšlím nad nejvhodnějším výrazem jak ten film pojmenovat a napadá mě slovo divný. Fakt hrozně divný nemůžu si pomoct. Mám rád filmy na podobný témata z naší prohnilý země. Nedávno mě takhle naprosto rozsekal Příběh kmotra no a tam kde Příběh kmotra skončil Hranaři začínají. Problém je v tom, že film mě vůbec nevtáhnul do děje všechny postavy mi byli vesměs ukradený jejich jednání mi přišlo zbytečně složitý a celý to bylo tak divně podaný. Film vás hodí do vody a plavejte o nikom se nedozvíte skoro nic proč dělá tohle a tamto, proč se to děje takhle a takhle. Prostě se to děje a hotovo. Tihle mají tohle a tohle na tamty a na tamty tihle jdou zase proti těmhle a takhle. Ne fakt to bylo peklo vůbec jsem se v tom neorientoval navíc většina herců hrála naprosto šíleně. Všichni se snažili působit jako nejvíc drsní mafiáni a být za každou cenu cool a celý to působí totálně nevěrohodně. Jediná přirozená tu byla asi Vilma Cibulková který jsem tu postavu věřil. Za ní dám hvězdu a druhou přihodím za aspoň nějakou tu akci. Jinak to bylo dost slabý. Příběh kmotra může být v klidu tenhle paskvil z přehledem strčí do kapsy.25% ()

BitlDjus odpad!

všechny recenze uživatele

Viděno dvakrát, nemůžu říct, že na zhulený stav existuje něco více tragicky směšného, než tento vražedný bonbónek z pravé kapsy Tomáše Zelenky. Pointa filmu je asi tak stejně na přes držku, jako odporně zvraštělý xicht Jiřího Langmajera, který se sere do záběru v každé druhé minutě a rajcovně po vás mrkne přes své rejbeny, dokud mu hlavou neprolítne kulka spravedlnosti. Naopak životem zhrzený Šáša Rašilov, snímku dodává tu pravou depresi a temnou atmosféru, která by se dala krájet. Filmem si protančí jako květinka, a ke konci si odletí do bezpečí soukromým raketoplánem. Svůj tupý výraz alá zaražený prdy neodhodí do posledního záběru, kdy ho vystřídá sladkým úsměvem Katka Brožová. Tímto náš příběh končí, a já nedočkavě očekávám pokračování, kde z mrtvých povstane Martin Dejdar a bude se chtít pomstít. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Většina z dementků, co to hodnotí odpadem, jsou buď studentíci vybavení teorií nebo muklové někde z fabriky od pásu, a o opravdovém byznysu ví tolik, kolik Somálec o České republice. Kubík jede a Hranaři perfektně nastinují to, jak je tahle země prolezlá korupcí a že když někdo, kdo tahá za nitky, chce, tak zbaví se Vás jednou pro vždy! Jooo, státní tendery jsou nejvíc. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (4)

  • Saša Rašilov nejml. a Tomáš Magnusek sa spolu stretli už vo filme Bastardi (2010). (Johnny.ARN)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v Prahe a Unhošti. (dyfur)

Reklama

Reklama