Reklama

Reklama

Let’s Dance: Revolution

Trailer 1

Mladá tanečnice Emily (Kathryn McCormick) přijíždí do Miami s velkým snem tančit na profesionální úrovni. Na jedné plážové party se seznámí se Seanem (Ryan Guzman) a protančí s ním celou noc. Sean vede kontroverzní pouliční taneční hnutí MOB, které se drze dere vpřed a tančí na nejrušnějších místech ve městě a také v netradičních prostorách jako jsou muzeum nebo banka. Občas si vyberou rušnou křižovatku. Prostě to rozbalí všude, kde vzbudí pořádný rozruch. Tancem provokují běžné kolemjdoucí a strhávají na sebe i pozornost médií. Jejich hlavním cílem, je způsobit co největší šok a být pořádně vidět i slyšet. Sean Emily postupně učaruje a rozhodne se do jeho tanečního projektu zapojit. Postupně se stane jeho hlavní tanečnicí. Brzy mají první neohlášené vystoupení, které opět zvedne ze židlí řadu kritiků i fanoušků. Jedny naštvané a druhé nadšené. Emilyn otec, bohatý byznysmen, ale nesouhlasí, aby se jeho dcera poflakovala s pouliční bandičkou. Představuje si pro ni jinou budoucnost. A tak to chce tanečníkům pořádně osolit. Místo, kde už MOB dlouho trénují, chce Emilyn otec rekonstruovat a využít jej k obchodním účelům. K tomu potřebuje vystěhovat tisíce zde žijících lidí. Skupina MOB se na protest proti tomu rozhodne vyrazit do ulic a tancem upozornit na problém těch, kteří zůstanou bez střechy nad hlavou. Teď už taneční skupina MOB netančí jenom proto, aby se předváděla a provokovala, nyní tančí pro zatraceně dobrou věc. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (271)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Trojka prostě poprvý přinesla takovej ten neuvěřitelnej wow efekt, co všechno se dá "zatancovat". Podruhý už to tim pádem tolik nefunguje, i když jsou taneční čísla pořád skvělý - tentokrát je to jednoduše pouhý sled zajímavě se hejbajících mladejch lidí. Příběh neřešit. Co jako bude v pátym dílu? MOBské bitky ve vesmíru?? ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Naposledy to bylo Let's Dance 3D vs StreetDance 3D. Z tohoto souboje vyšel o trochu lépe britský StreetDance, který měl s předchozími "letsdénsy" společného mnohem více než zmiňované pokračování. Letos to je Let's Dance: Revolution vs StreetDance 2. A zde nekompromisně vyhrává pokračování oblíbené (jak pro koho samozřejmě) série. StreetDance 2 byl na hranici koukatelnosti a i těch 20% je hodně. Aktuální novinka, která je ode dneška v kinech, je jiná než její předchůdci a to v dobrém slova smyslu. Nápad tancování v netradičních prostorách se mi líbil (youtube prostě ovládá svět :-D), choreografie jako vždy povedená. 65% ()

Reklama

Mrkvič odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerně kulervoucí. Písničky strašný, tancování budiž, ale malilinkatej fragment mě z toho zajímal a nejotřesnější je to, že to snad ani o ničem nebylo. Prostě takovej videoklip, kde okolo tanečníků musí být ještě kupa wowovacích čumilů, aby hloupé americké obecenstvo poznalo, nad čím má žasnout. Zase to ale není film pro mě :) Takže povrchní holčičky, které si nebudou každých pět minut říkat, ať ti šmejdi z filmu táhnou radši poctivě makat, si asi na své přijdou. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Jenny Mayer | Hudba: Aaron Zigman | Produkcia: Adam Shankman, Jennifer Gibgot, Patrick Wachsberger, Erik Feig | Distribúcia: Summit Entertainment | Štúdio: Offspring Entertainment | Rozpočet: 33 miliónov $ | Tržby: 140,470,746 $ || Vysoko najlepší diel tanečnej série Step Up. Vizuálne hrátky, ich nápaditosť a kamera je z inej galaxie. Ako stále, príbeh je najštandardnejšiou časťou celku: lepšia, než v predchádzajúcich 3 filmoch, no ešte stále nie nadčasovo. A to je jediný faktor, kôli ktorému tu nenasolím plnú pálku, pretože inak je to doslovne revolučný mílnik tanečnej filmografie. ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Potrava pro domácí kino. Dárek pro subwoofer. Volume do plných. Zapnout efekty, vypnout mozek a šklebit se obdivem nad formou a tolerovat dějový obsah. Step Up 4: Miami Heat (Let’s Dance) Revolution mě nezhrnul koberec a nevyrval páteř, tak jako bombastická hudebně-vizuální nálož Step Up (Let's Dance) 3D (2010), ale některý flash mobs byly velmi efektní (úvodní hydraulické hrátky s lowridery). Scénář je zde zcela zbytečný a proto se též přikláním v případě dalšího dílu do podoby hudebního celovečerního klipu made in Step Up. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (9)

  • Při tanci v restauraci je možné si všimnout, že Emily (Kathryn McCormick) má masku nasazenou na očích, v jedné chvíli má masku nasazenou na hlavě, a po chvíli zase na očích. (Reesam)
  • Při příchodu do restaurace při Emiliině (Kathryn McCormick) premiéře si Emily sundá kabát, který zůstane na židli, ale když vystupuje na stůl, židle je již prázdná. (sona.1990)
  • V baru u Ricka, kdy Emily (Kathryn McCormick) tančí se Sheonem (Ryan Guzman) salsu a poté jdou k baru, Shon v jednom záběru Emily drží kolem ramen, v dalším záběru kolem pasu a v dalším zase kolem ramen. (Hanka13)

Reklama

Reklama