Reklama

Reklama

Kurz sebeovládání

(seriál)
  • USA Anger Management (více)
USA, (2012–2014), 35 h (Minutáž: 21 min)

Tvůrci:

Bruce Helford

Hudba:

Raney Shockne

Hrají:

Charlie Sheen, Shawnee Smith, Noureen DeWulf, Michael Arden, Derek Richardson, Barry Corbin, Selma Blair, Daniela Bobadilla, Laura Bell Bundy (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(100)

Baseballová kariéra Charlieho Sheena byla předčasně ukončena, když si v záchvatu vzteku zlomil o nohu baseballovou pálku a přivodil si tím nevyléčitelné zranění. Své zkušenosti se zvládáním vzteku se snaží uplatnit jako terapeut na kurzu sebeovládání. Občas ho ale jeho klienti, spolu s exmanželkou a dospívající dcerou, přivádějí k šílenství… (TV Prima)

(více)

Recenze (184)

Lefty86 

všechny recenze uživatele

Na Dva a půl chlapa to po prvních dílech ,alespoň u mě zatím nemá. Ale nakročeno má tento seriál docela slušně, hned na začátku si to Charlie vyřídil s tvůrci již zmiňovaného DaPCH když mlátil do nafukovacího panáka a křičel, myslíte že mě můžete vyhodit?? a nahradit jiným chlápkem, nebude to ono, nebudu to já..... Teď po deseti letech jsem se k seriálu vrátil. Používám sitcomy doma jako kulisu. Takže jsem si vzpomněl i na tenhle druhý pokus Charlieho, protože DaPCh je muj TOP.  První díly jsou dost střízlivý , oťukávání diváka, ale zhruba ve třetině předlouhé druhé série se Charlie Godson změní ve vulgárnější, ožralejší ( ano jde to) a promiskuitnější verzi Charlieho Harpera. Přitom v prvních dílech vypadá že abstinoval , vypadal zdravější. Ale když si vzpomenete na výraz v osmé sérii DaPCh kdy byl ožralý prostě nepřetržitě, tady je to znásobené 2x. Není to špatné, mám tenhle humor rád. Jen tak jak to u Chlapa vypadá nenuceně, tady mi to přijde záměrně cpané ve vulgárnější verzi aby to bylo zajímavější. Jsem překvapený hodnocením jaké tu má. ()

PEZ 

všechny recenze uživatele

Každému je jasné, že Anger Management je priame pokračovanie Two and a Half Men a Charlie je proste Charlie. :) Prvá séria (10 dielov) vynikajúca, vtipná, v štýle predchodcu (mimochodom, premiéra spravila historický rekord v sledovanosti v rámci sitcomov šírených po kábli, takže Charlie svoj odchod do nového seriálu neoľutoval). Následne išla kvalita trošku dole, citeľne najmä po vynútenom odchode Selmy Blair. Naštastie sa scenáristi otriasli a dokázali aj neskôr udržať kvalitu na slušnej úrovni. Zaujímavosťou je, že sa v roli nenapraviteľného sukničkára pravidelne objavoval Brian Austin Green a v roli Charlieho otca jeho skutočný otec Martin Sheen. :) K záveru nebol seriál až natoľko vtipný, ale stále sa to dobre pozeralo. Takže nakoniec síce "len" 3 hviezdy, ale zato poriadne (dôkazom je, že som videl všetkých 100 častí!) a keby nebodaj vznikli ďaľšie diely, určite by som si ich rád pozrel - Charlie je len jeden. ()

Reklama

RobbieM@N 

všechny recenze uživatele

Anger management je až moc instantní, a to už při počátečních epizodách, tenhle nešvar většinou seriál exhibituje až v pokračujících sezonách. Tvůrci se ani nesnaží logicky propojit to, co se děje na obrazovce a scény podřizují jenom k doručení žádaného gagu. V Dva a Půl Chlapa tohle nebylo viditelné, stále tam byla snaha o uvěřitelnost a hlavně o splynutí s hlavními postavami, tady ani nemá divák šanci se nějak skutečně ztotožnit s hlavní postavou. Charlie Sheen pořád ale ukazuje, že dokáže utáhnout i takovouhle břečku, ikdyž postava psychologa mu taknějak sebrala to neustálé "kurvení se" a to mne opravdu mrzí. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Prozatím dávám 3*. Charlie je pořád cool, ale příjde mi, že je na něm vidět vliv drog, hlavně teda na vizáži. Jinak je to sranda s tématem, které se moc často v seriálech nepoužívá a to psychologie a tu mam rád. Takže tak, uvidíme jak to půjde dál. Dva a půl chlapa, dokud tam byl Sheen je o hvězdu výš. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Charlie je zpátky a s ním i jeho humor, který dosahuje stejné kvality jako v 2,1/2 muže. Problémem jsou ale ostatní hlavní a vedlejší herci, kteří jsou očividně nováčci a nedokáží navodit humorně uvěřitelnou atmosféru a držet tempo s Charliem. Po první serii dávám průměr, ale na druhé určitě ještě šanci dám. ()

Galerie (811)

Zajímavosti (21)

  • Hlavní herec Charlie Sheen sám doopravdy navštěvoval podobné terapie, aby dostal svůj vztek pod kontrolu. [Zdroj: cool.iprima.cz] (jurama525)
  • V 21. epizodě 2. řady dá Patrick (Michael Arden) Edovi (Barry Corbin) čísla do loterie. Tažené čísla jsou 4, 8,15,16, 23 a 42, tedy stejná čísla, která hrála velkou roli v seriálu Ztraceni (od r. 2004). (Chibs)
  • V 9. epizodě 1. série, kdy Charlie (Charlie Sheen) popíjí se svým otcem v baru, jsou u baru skleničky a flašky. V jednom z dalších záběrů však sklo mizí, načež se opět objevuje. (coffeeblack)

Reklama

Reklama