Reklama

Reklama

Kráska a zvíře

(seriál)
  • USA Beauty and the Beast (více)
Trailer
USA, (2012–2016), 48 h 50 min (Minutáž: 39–43 min)

Předloha:

Jeanne-Marie Leprince de Beaumont (kniha)

Hrají:

Kristin Kreuk, Jay Ryan, Nina Lisandrello, Brian White, Nicole Gale Anderson, Lara Jean Chorostecki, Rachel Skarsten, Peter Outerbridge, Rob Stewart (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(70)

Půvabná vyšetřovatelka z newyorského oddělení vražd Catherine se už devět let snaží zjistit, kdo zabil její matku. Během toho incidentu ji zachránil tajemný tvor, napůl člověk, napůl zvíře. Catherine přestává doufat, že by záhadu někdy rozluštila. Pak ji ale vyšetřování vraždy zavede na stopu bývalého lékaře, který údajně zemřel během vojenské mise v Afghánistánu. On jediný jí může dát odpovědi... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (52)

Trailer

Recenze (68)

moikki 

všechny recenze uživatele

Seriál je horší průměr, jelikož nápad tady moc vidět není a jednotlivé epizody se po pár dílech slévají do sebe. Ale na hlavní hrdinku se dobře kouká. Je to spíš pohádka na dobrou noc, která se snaží tvářit jako krimi. Pro dlouhé zimní večery to ale není zas tak špatná výplň, kde se dá zasnít o lásce i přes útrapy okolí. Tak trošku změna, jak se seriál nachází dál a dál, klesá mé hodnocení. Ze začátku jsem tomu dávala šanci, ale teď už ztratil jakékoli kouzlo, nezachrání to ani Kristin, která by mohla být asi jediným tahounem seriálu. ()

Gee.Rocks 

všechny recenze uživatele

Zatím hodnotím jako průměr. Až padne celá série, tak se rozhodnu... na jednu stranu s prominutí debilita první kategorie a prznění nádherné pohádky a na druhou stranu je v tom možná potenciál k něčemu většímu. Obávám se ale, že z tohoto počinu CW, nikdy nebude legenda. Na takový titul má pohádkový seriál Once upon a time, ale ten má Roberta Carlyla, Ginnifer Goodwin, dokonce Kristin Bauer Van Straten a ostatní herecké skvosty... Beauty and the beast nemá v tomto ohledu nic. ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Sherri Cooper, Jennifer Levin | Hudba: Mark Isham | Produkcia: Michael Maschio, Thom Pretak, Roger Grant | Distribúcia: The CW | Štúdio: CBS Television Studios, Take 5 Productions, Whizbang Films || Keby to vyšlo pred 10 rokmy, tak to zožeriem aj z naviákom, ale dnes je to už fakt masová záležitosť, čo sa týka seriálovej tvorby. ()

mata77 

všechny recenze uživatele

1* dávam jedine, ale naozaj jedine za oči Jaya Ryana alias Zviera. Scenár, réžia a herecké výkony sú skôr slabšie ako priemerné a nijako významnejšie si ma nezískali. Zápletka je síce naznačená, dej je ale vskutku nudný, predvídateľný a neoriginálny. Nebyť hlavného motívu krásky a zvieraťa a ich vzťahu, nebola by to ani kompletná kriminálka. ()

athena07 

všechny recenze uživatele

Jediné, co se mi celkem líbilo byla Kristin Kreuk, ale tu drsňačku policajtku jsem ji fakt neuvěřila. Jay Ryan mě nějak neuchvátil ani herecky ani jako chlap. Celý seriál je postaven na těchto dvou, kteří se jdou bít s celým světem pro svou lásku, ale já jim tu lásku moc nevěřila, chyběla mi tam chemie. Ostatní postavy jsou tak trochu navíc a do 10. dílu mi nikdo nepřirostl k srdci, takže to odpískám. A zkusím něco jiného... ()

Galerie (468)

Zajímavosti (2)

  • Na začátku dílu, když má Vincent (Jay Ryan) sen o Catherině (Kristin Kreuk), hraje v pozadí skladba Heaven (2013) od britské hudební kapely Depeche Mode z jejich třináctého studiového alba s názvem „Delta Machine“, které bylo vydáno v roce 2013. (Trajektt)

Reklama

Reklama