Reklama

Reklama

Kráska a zvíře

(seriál)
  • USA Beauty and the Beast (více)
Trailer
USA, (2012–2016), 48 h 50 min (Minutáž: 39–43 min)

Předloha:

Jeanne-Marie Leprince de Beaumont (kniha)

Hrají:

Kristin Kreuk, Jay Ryan, Nina Lisandrello, Brian White, Nicole Gale Anderson, Lara Jean Chorostecki, Rachel Skarsten, Peter Outerbridge, Rob Stewart (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(70)

Půvabná vyšetřovatelka z newyorského oddělení vražd Catherine se už devět let snaží zjistit, kdo zabil její matku. Během toho incidentu ji zachránil tajemný tvor, napůl člověk, napůl zvíře. Catherine přestává doufat, že by záhadu někdy rozluštila. Pak ji ale vyšetřování vraždy zavede na stopu bývalého lékaře, který údajně zemřel během vojenské mise v Afghánistánu. On jediný jí může dát odpovědi... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (52)

Trailer

Recenze (68)

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

No, jsem taková plná dojmů. Viděla jsem zatím dva díly. Myšlenka je dobrá, líbí se mi, těším se, co z toho bude dál. Ale nudím se. Dalo by se to udělat lépe. Budu se dívat i dál, protože mě vážně zajímá směr, kterým se bude seriál ubírat, ale do oblíbených se u mě asi nedostane, to by musel fakt hodně přidat. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Sherri Cooper, Jennifer Levin | Hudba: Mark Isham | Produkcia: Michael Maschio, Thom Pretak, Roger Grant | Distribúcia: The CW | Štúdio: CBS Television Studios, Take 5 Productions, Whizbang Films || Keby to vyšlo pred 10 rokmy, tak to zožeriem aj z naviákom, ale dnes je to už fakt masová záležitosť, čo sa týka seriálovej tvorby. ()

Reklama

Mišísek 

všechny recenze uživatele

Abych pravdu řekla, moc jsem od toho nečekala, a také jsem moc nedostala. Kriminální stránka je zajímavá, ale co se týče hlavního plotu, nuda až hrůza. Neustále "Nesmíš chodit ke mě domů, mohla bys mě prozradit." a hrdinka samozřejmě nedělá nic jiného, než že za ním neustále leze 24 hodin denně, a to třeba jen aby se zeptala, jak se pan zvíře dneska má. Ha ha. ()

lacerta 

všechny recenze uživatele

Nevadilo by mi to, brala jsem to jako blbinu na zaplácnutí pár večerů. Postavy trapný, Lana Langová sice fajn, ale nic, co bychom už neviděli. Iritoval mě hlavní hrdina, ale co... Pořád o fous lepší než Tak jde čas. Ale další série? To jako vážně? Nechápu, jak je možné, že třeba Ringer další sérii nedostal a tato ptákovina ano. Zůstává mi nad tím rozum stát. Nejdřív jsem dávala **, teď mi škube ruka směrem k odpadu, protože to bylo čím dál víc o ničem. ()

REBARB0RKA 

všechny recenze uživatele

Zklamání, a to moje očekávání byla nízká. Detektiv Chandlerová/pseudo-Beckettová je sice kráska, ale zároveň nesmírně otravná a být zvíře ono mnohokrát zmiňované monstrum, případně bestie, tak ji bez meškání rozsápe během prvního setkání po devíti letech. Vincent Keller alias zvíře je až děsivě nevýrazný a nevýrazně děsivý. Z dialogů by se dala vytvořit příručka pro začínající scénáristy: Jak rozhodně ne. Atmosféra - kde nic, tu nic, romantika nulová, akce totálně zvoraná. Druhá série se točí kolem toho, že Cat všem mužům, kteří o ni stojí, neustále připomíná, že nepotřebuje chránit/zachraňovat, muži nejčastěji používají hlášku: „Udělal jsem to proto, abych tě chránil.“ Zůstávají přiblbé dialogy („I know, she knows, you know?“) a stupidní děj. Odpad si schovávám na třetí sérii, určitě mě nezklame. ()

Galerie (468)

Zajímavosti (2)

  • Na začátku dílu, když má Vincent (Jay Ryan) sen o Catherině (Kristin Kreuk), hraje v pozadí skladba Heaven (2013) od britské hudební kapely Depeche Mode z jejich třináctého studiového alba s názvem „Delta Machine“, které bylo vydáno v roce 2013. (Trajektt)

Reklama

Reklama