Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit

  • USA A Haunted House (více)
Trailer 1

Když se konečně Malcolm rozhodně pověsit staromládenectví na hřebík a dovolí své přítelkyni, aby se k němu nastěhovala, netuší, kdo přivandruje s ní. Po pár podivných událostech se Malcolm s Keishou rozhodnou podivné aktivity natočit a zjistí, že Keishu posedl šílený duch. Malcolm povolá na pomoc kněze, aby ducha z Keishy vyhnal a zachránil tak jejich vztah a především Malcolmův sexuální život… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (394)

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $2,5miliónaTržby USA $40,041,683Tržby Celosvetovo $59,900,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,913,920 //počet predaných kusov 83,250Tržby za predaj DVD v USA $5,827,937 //počet predaných kusov 321,552║ len a len humusárska trapošina, ktorá miestami dokáže nudiť rovnako ako parodovaný film a kde na jeden vydarenejší gag príde desať otravných žváchancov, strata času /10%/ ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Definice slova ptákovina ve filmovém průmyslu? Jednoznačně cokoliv, co má jakékoli dočinění s Marlonem Wayansem. Ačkoli většinu filmových amerických 'komiků' vyloženě nemusím, od dob Scary Movie, které je dnes mezi parodiemi klasikou, jsem trochu sednul na lep právě tomuhle chlápkovi. A vyjmo příšernost jménem Fifty Shades of Black natočil množství hrůzostrašně špatných, ale zábavně potrhlých komedií. Z parodie na jednu z nejvýdělečnějších hororových sérií všech dob (zohlednění zisku) se ve finále vyklubala vtipná směsice nesmyslných scének, na které dodnes s úsměvem na tváři rád vzpomínám. ()

Reklama

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

V podstatě úplně stejná stupidita jako snímek , který byl základem této parodie. Akorát s tím rozdílem, že když se smějete u tohohle, má to své opodstatnění a není to divné, protože je to komedie (proto také přidám ještě jednu hvězdu). Ale když jste se smáli u PA, bylo to kvůli trapnosti snímku. ()

karlik4801 

všechny recenze uživatele

Pár vtipů tipu komedie s Adamem Sandlerem, ale taky jde vidět debilita tipu Scary Movie. U pár scének jsem se opravdu pobavil, protože Pár nenormálních aktivit útočí na lidi, kteří se smějí každé debilitě. Marlon Wayans nestárne, stále je to sympaťák a film akorát vylepšuje. A Chip je skvělá postava. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Prehliadka nevkusného humoru a miestami až tragických scén nám je ponúknutá už od úvodných minút a hoci som sa niektorým momentom dokonca naozaj aj zasmial, tak ako celok ma táto paródia skôr znechutila. Nič zvláštneho sa z filmu nevyšťavilo, aj keď Marlon Wayans drel zo všetkých síl. Na filme sa pracovalo v inom štýle, ako na Scary Movie a bolo to poznať. Každopádne takto sme len videli známy film v inom prevedení a s trochou zábavnými momentami. A Haunted House je nie dosť vydarenou paródiou na všetky tie found footage a ručnou kamerou čapované horrory, akých sa v poslednej dobe vyrojili mraky. Ja tento horrorový subžáner veľmi nemusím, ale pár tých filmov som už predsa len videl a myslím si, že zparodované tu boli dosť trápne a povrchne. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (10)

  • V Malcolmově (Marlon Wayans)domě je možné vidět hned několikrát plakát ke hře "Saints Row: The Third". (Korbitch)
  • Kisha (Essence Atkins) používá parfém s názvem "Entita", čímž odkazuje na film Paranormal Entity (2009). (Lajty)
  • Film prišiel do amerických kín 11. 1. 2013, čo bol pôvodný dátum premiéry konkurenčného snímku Scary Movie 5 (2013) ešte pred tým, ako ho presunuli na 12. 4. 2013. (S3MIR)

Reklama

Reklama