Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit

  • USA A Haunted House (více)
Trailer 1

Když se konečně Malcolm rozhodně pověsit staromládenectví na hřebík a dovolí své přítelkyni, aby se k němu nastěhovala, netuší, kdo přivandruje s ní. Po pár podivných událostech se Malcolm s Keishou rozhodnou podivné aktivity natočit a zjistí, že Keishu posedl šílený duch. Malcolm povolá na pomoc kněze, aby ducha z Keishy vyhnal a zachránil tak jejich vztah a především Malcolmův sexuální život… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (394)

ScarPoul odpad!

všechny recenze uživatele

Fakt si už nepamätám, kedy som dal filmu odpad. Ale niečo tak nevtipné a úbohé som už dávno nevidel. Neggruje sa tam ostošesť, ale mám pocit, že ani afroamerickej komunite toto nemohlo pripadať vtipné. Bez nápadu, základnej dejovej línie, zaujímavých vtipov a nejakých hlášok. Ak sledujeme Marlona Wayansa ako mrda plyšákov, tak je niečo zle. Niečo tak príšerné sa skutočne nevidí. Ako keby sa stretla parta ľudí, čo filmu, paródií a hororom vôbec nerozumejú. Vrchol amerického nevkusu a hlúposti. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Podobný humor sa mi veľmi páči. Je maximálne stupídny, primitívny a degenerujúci ľudské pokolenie na úroveň opíc. Ale ja som sa vynikajúco pobavil a paródie tohoto typu milujem. navyše si myslím, že Wayans je pán komik so všetkým čo k tomu patrí. Tak ak si chcete užiť hodinku a pól úplne nezmyselného a úchylného humoru nieje nič lepšie .... a za mňa iba 75%. ()

Reklama

Motinski 

všechny recenze uživatele

Lepšie ako konkurečné Scary Movie 5. Od moderných paródií neočakávam nič dobré a možno práve preto ma Pár nenormalních aktivit prekvapilo. Wayansove grimasy mi ku koncu už síce liezli na nervy, no väčšinou to bola fakt celkom zábava. A farár v podaní Cedrica the Entertainera dokonalý. Uletené, svojské, občas trápne ale určite kvalitnejšie ako by ste čakali. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Jediné plus a jedinou hvězdu tomuto snímku udělím proto, že ukazuje, jak stupidní je vlastně Paranormal Activity série. Tohle však jde ještě dál. Ano, občas jsem se uchechtl, ale z devadesáti devíti procent se i tak jedná o snímek, u kterého nostalgicky budu vzpomínat na první dva Scary Movie než na tuto nenormální vol...inu. 20% ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Milí intelektuálové, přichystejte si kameny, postavte se do řady a nechte mě dopsat tento komentář, ve kterém se pokusím vysvětlit, proč tomuto filmu dávám plný počet. Pak můžete začít házet. Anebo ne, začněte už teď, protože nepřijdu s ničím lepším než "prostě mě to bavilo". A Haunted House, aneb takhle jsem si představoval pátý díl Scary Movie, je opravdu vtipný film, který mi připomněl právě první díl Scary Movie (aby ne, když Marlon se jako scenárista podílel jak na tomto filmu, tak na Scary Movie) svou praštěností, lehkostí a hlavně přesností, kdy se paroduje naprosto vše, co v daném žánru (v tomto případě "based on true story" filmy natočené ruční kamerou) uvidíte. A klidně mě zabijte, ale tenhle film mi opravdu sedl a nasmál jsem se u něj mnohem víc, než právě u již zmiňovaného Scary Movie 5. Možná si to plný počet nezaslouží a nutno uznat, že závěr byl trošku slabší, ale byl bych pokrytec, kdybych tomuto snímku dal menší hodnocení. A když přihlédnu k parodiím posledních let, které má na svědomí jisté duo "režisérů" tak mi přijde, že se nemusím vůbec obhajovat, protože tahle parodie jednoznačně nad nimi ční ve všech směrech. 90 %. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (10)

  • Při závěrečných titulcích může divák zhlédnout ještě pár bonusových scén z natáčení. (Skarface)
  • Film prišiel do amerických kín 11. 1. 2013, čo bol pôvodný dátum premiéry konkurenčného snímku Scary Movie 5 (2013) ešte pred tým, ako ho presunuli na 12. 4. 2013. (S3MIR)
  • Kisha (Essence Atkins) používá parfém s názvem "Entita", čímž odkazuje na film Paranormal Entity (2009). (Lajty)

Reklama

Reklama