Reklama

Reklama

Gappa

  • Japonsko Daikjódžu Gappa (více)
Trailer

Obsahy(1)

Vědecká expedice objeví na jednom z tropických ostrovů v jižním Pacifiku ještěra, kterého místní domorodci uctívají jako božstvo. Zemětřesení jednoho dne odkryje sluj a v ní ještěří mláďata. Domorodci varují vetřelce, aby je nechali tam, kde jsou. Ti však nedbají rad a odvážejí je do zoo v Japonsku. Rozzuřená matka mláďat se vydá hledat své potomky a ničí při tom vše, co jí stojí v cestě... (Levné knihy)

(více)

Diskuze

StarAmateur

StarAmateur (hodnocení, recenze)

Asi jsem to viděla v kině, už nevím, ale byla jsem děcko a všichni jsme to v kině prožívali. Dneska je to spíš sranda, pohádka, ale čas prostě běží, filmy se točí jinak a lépe. 

shanila

shanila (hodnocení, recenze)

BerniX

to není pravda to je ten samí film který hrál za komoušu u nás na plné obrátky a chodily na něj davy lidí dokonce některé kina prodávali vstupenky na sezení na schodech v sálech kin , tak to bylo naravné ty kina a je to přesně tenhle film .Za komoušu si moc amerických filmu v kině ani vidět nemohl až dorazila videa tak podpultovky si sehnal americké v podobě videokazet ale v kině jich moc nebylo možná ke konci 80 let ale jinak pochybuji .To běželi v kinech sami Vinnetou nebo Nosáči ruské pohádky atd.

Uživatel shanila smazal svůj příspěvek.

shanila

shanila (hodnocení, recenze)

každý jouda si musí uvědomit jednu podstatnou věc , nemůžete tenhle film srovnávat z dnešní dobou to je jak kdyby jste trabanta postavily k moderní pnlohodnotné klimatizované audině a někdo vám řekli vyberte si které chcete .V 80 letech kdy tenhle film běžel v kině lidi na to čuměli jako blbý kina narvané až po okraj a každý divák v té době říkal lepší film než Gappa neviděl a díval se na to očima dnešních moderních vyskokorozpočtových trháků . A ted jak se na to podívá si řekne co mi jeblo jak jsem se na tuhle pičovinu mohl vůbec dívat a to jsou prostě odlišné doby .Za padesát let se budou zas lidi dívat očima na dnešní vysokorozpočtové trháky jako na kokotiny a budou si říkat jak se někdo na ty céčka mohl někdo v té době dívat přitom to byli ačkové filmy ale za padesát let to budou totální sračky jako dnešní Gappa v podobě moderního diváka.

waxtrax

waxtrax (hodnocení, recenze)

... je mi smuto z toho, že hodnotitelé tento film porovnávají současnými měřítky triků a animace. Dialogy a děj je prostoduchý, ale film byl po dlouhá léta (ještě minimálně 10 po svém vzniku) považován za pecku svého žánru.

Marius

Marius (hodnocení, recenze)

Pani tohle neni becko ale Zetko, akorat ze silene zabavne :-) a nostalgie taky dela sve .

Hopi

Hopi (hodnocení, recenze)

To je taková blbost. Nedivím se, že to prodávali jen za 39 Kč.

BerniX

BerniX (hodnocení, recenze)

Domnívám se, že spousta lidí si tu plete japonskej film ze 60tých let s americkou předělávkou z let 80tých, jenž běžela u nás v kinech. Třeba se pletu, ale spíš ne...

na příspěvěk reagoval shanila, shanila

paascha

paascha (hodnocení, recenze)

Ukázka toho, jako vzpomínky klamou a iluze o japonské kvalitě je zcela lichá...je to shit, ani béčko, ani céčko,

Reklama

Reklama