Reklama

Reklama

Až po uši

(seriál)
Trailer 2
Česko, (2014–2017), 13 h 21 min (Minutáž: 33–36 min)

Režie:

Jan Hřebejk

Kamera:

Asen Šopov

Hrají:

Aňa Geislerová, Jiří Havelka, Hynek Čermák, Jitka Čvančarová, Anna Polívková, Radek Holub, Jana Kolesárová, Lenka Krobotová, Stanislav Majer (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(23)

Obsahy(1)

Třináctidílný seriál, kterým společnost HBO Europe pokračuje ve vlastní české hrané tvorbě, režíroval Jan Hřebejk. Scénář napsaly Iva Klestilová a Tereza Dusová. Hlavní postavy vyprávění, které se milostně zaplétají v homosexuálních i heterosexuálních vztazích, ztvárnili oblíbení čeští herci a herečky. Seriál Až po uši začíná tam, kde většina seriálů podobného žánru končí. Nezanechává diváky stát na prahu domácností a ložnic, ale s nadhledem a humorem je zatahuje do koloritu vnitřních světů, kde mezi milostnými povyraženími prosakují na povrch obavy a traumata, před kterými hrdinové seriálu utíkají: matka alkoholička, nechtěně těhotná přítelkyně, ztracený otec, nevěrný manžel, sebevražda sestry nebo nešťastná láska. Všechna tato bolest se musí v něčem utopit: v sexuálních avantýrách, alkoholu nebo v práci. A za instantní řešení svých krizí musí samozřejmě každý také poctivě zaplatit. (HBO Europe)

(více)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (218)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Já jsem normální zdravej chlap, kterej se jednou za měsíc chce ze slušnosti vyspat se svojí vlastní ženou. Co je na tom špatnýho?" Jestli si mám tipnout, tak špatná je na tom asi ta upřímnost. Tu málokterá žena ocení. Na druhou stranu musím konstatovat, že té upřímnosti tady zase tak moc není. Tady se všichni tak nějak potácejí životem, vztahově se proplétají, chovají se jako idioti a kámen tu "šuká" cihlu. Ony tedy cihličky si to taky občas rozdávají mezi sebou, což mi rozhodně nevadí, ale najít v tomto seriálu postavu, která by mi byla sympatická, tak to pro mě byl nadlidský úkol. Snad neúhledný ajťák Karel mi připadal celkem normální. Ovšem postav, které bych s chutí utopil ve Vltavě, jsem tam potkal mnoho. Nebudu je všechny jmenovat, protože to chci zakončit pozitivně - už začínám tušit, o co jde, když za mnou přijde kráska s kajakem. ()

Billie777 

všechny recenze uživatele

Jasně, není to úplně stoprocentní a víte co? Já tenhle seriál zkoukla CELÝ za JEDEN sobotní DEN a vůbec jsem se nenudila, ba naopak. Ze začátku jsem nic takového nečekala a od prvního dílu mě to chytlo a nemohla jsem to zastavit. Kromě toho, že všichni hrály úžasně (hlavně Hynek Čermák a Anička Geislerová) a postavy byli krásně propracované, tak je to prostě návykové, navíc se skvěle příjemnou stopáží a naprosto chytlavou úvodní písničkou od Vladivojny. Celá ta vztahová skládačka do sebe navíc úžasně zapadla a neokoukaný herec Jiří Havelka je fakt sympaťák. Mám jen jednu negativní poznámku - skončilo na trochu moc otevřeně. Ale možná je to dobře. ()

Reklama

hrona 

všechny recenze uživatele

Potěšilo, velice potěšilo. Vkusný humor, dobrá zápletka. Excelentní Čermák, příjemně vtipný Havelka, zamindrákovaná Polívková, Holub v ponožkách a sandálích, naprosto šílená stíhací Krobotová, pro mě překvapující Ańa s Janou Švandovou a v neposlední řadě lesbický vztah mezi Kolesárovou a Čvančarovou. Takový Sex ve městě po Česku. ()

insurgentes odpad!

všechny recenze uživatele

Zbuznění jako východisko z nefunkční rodiny (pro jistotu jiná v seriálu není, abychom nebyli na pochybách, jak to dneska chodí), všudypřítomná příšerná Geislerová jako etalon protivnosti a asexuality, o nic méně příšerný Havelka ( já furt myslel že je to ten komik v kulatejch brejlích, ale nejspíš to neni ani jeho brácha). Hřebejk konečně udělal svůj definitivní coming out. Tím, že se pod tohle podepsal, dal otevřeně najevo, o co mu jde: pracuje se soudruhy z NWO svými uměleckými prostředky na diskreditaci a rozkladu modelu klasické rodiny, protože to je brána ke světlým zítřkům, jež pro nás soudruzi uchystali. Moc bych mu přál, aby se trochu zamyslel, kam to všechno povede. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

V současnosti asi jeden z nejlepších, romantických seriálů domácí tvorby. Režie Jan Hřebejk, skvělé herecké obsazení,supr zahrané, tak neskutečně přirozeně. Krásná Praha. Chytrý, dospělý scénář o spletenci vztahů. Co víc si přát. Přesto to má chybu. Má to jen 13 dílů a každej trvá pouze půl hodinky. 80% ()

Galerie (184)

Zajímavosti (6)

  • Byt ve věži, který ukazuje pan Jiří (Jaromír Hanzlík) Šárce (Aňa Geislerová), a ze kterého se v 6.díle dívá na Šárka na všechny věže Prahy, je v Mostecké ulici na Praze 1. Tento byt užíval ve druhé polovině 20. století režisér Zdeněk Podskalský. (Nefra)
  • Když Karel (Radek Holub) opravuje Emě (Anna Polívková) pod stolem počítač, Ema má na stole zapnutý iMac od společnosti Apple, což je počítač tzv. AiO (vše v jednom) a klasické PC pod stolem tedy postrádá smysl. (Fash)

Reklama

Reklama