Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Radim Kraviec alias Káčko se vyznačuje vysokou inteligencí a talentem pro dokonalý podvod. Kde jiní sahají po zbrani, on využívá lsti a armády právníků i monstrózního kapitálu. Mrknutím oka okrádá stát o miliardy korun. Je si ale dobře vědom hranice, kterou nesmí překročit. Tou hranicí je fyzická eliminace kohokoliv ze svého okolí. Díky kontaktům na politické scéně chystá Kraviec triumfální majstrštyk - ovládnutí ČEPRA, společnosti kontrolující veškeré zásoby pohonných hmot v republice. Když to vyjde, bude to „obchod" století. Káčka nečekaně zradí jeho pravá ruka, Albánec Dardan Cirkel, který spolupracuje s hospodářskou kriminálkou. Nemožné se stává skutečností. Nepolapitelný tunelář Káčko končí ve vazbě, státu jsou zachráněny miliardy korun. Zatím... Protřelý Kraviec se díky šikovným právnickým kličkám dostává velmi rychle na svobodu. Jeho opatrnost a chladně kalkulující mysl nenávratně mizí. Rozjíždí nelítostnou mašinerii pomsty. Káčko překračuje pomyslnou hranici od finančního zločince k nelítostnému řezníkovi... Gangster Ka zkoumá mechanismus organizovaného zločinu, vnáší světlo do šesti miliardového tunelu a snaží se objektivně ukázat zrod skutečného gangstera. (Bioscop)

(více)

Diskuze

 (hodnocení, recenze)

Jo jo není  nad to když pravda a láska soudruha Havla vítězila ihned na celé čáře!

Uživatel smazal svůj příspěvek.

klukzliberce

klukzliberce (hodnocení, recenze)

Život na hraně, velký prachy, velkej luxus, ženský, drogy, společenský postavení. A pak přijde prapodivná nehoda... Podnikatelé 90. let jsou pojmem sami o sobě, poměrně nevyčerpatelné filmové téma :) 

Uživatel Raili smazal svůj příspěvek.

Marty20

Marty20 (hodnocení, recenze)

Zdravím všechny. Chtěl bych se jen zeptat, postava Alexeje Pyška Sivák má být ve skutečnosti Starka? Děkuji za odpověď.

na příspěvěk reagoval Raili, Raili

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Tak přemýšlím, kdy naposledy jsem vidět tak velice kvalitně natočenou Krimi záležitost jako je Gangster Ka. Opravdu skvěle natočené a to je asi to velké plus které táhne celý film vzhůru. Hynek Čermák byl Ok i když žádné zázraky jsem od něj ani nečekal a taky jsem je nakonec nedostal. Ostatní herci jsou tak nějak v pohodě, nikdo z nich mi vyloženě nelezl na nervy, ale nikdo z nich si mě zase na druhou stranu ani nijak nezískal. Ale i přesto jsem dal 4* na podporu Českého filmu a tenhle si tu podporu určitě zaslouží. 

donvitoso

donvitoso (hodnocení, recenze)

Taky si někdo všiml reference na Obvyklé podezřelé (finální scéna a tady Káčkův útěk - oboje nástup do auta) nebo jsem to tam jenom moc chtěl vidět?

Příspěvek byl smazán administrátorem.

lukisek179

lukisek179 (hodnocení, recenze)

Johnnyka

bírali kompromitující materiály a snažili se je vydírat. Krejčíř také tvrdil, že některé politiky skrytě financovali a tím je tlačili ke zdi. (Na Seychelách v říjnu 2005 mi řekl, že má tajné dohody s Grossem, že Čepro dostane on, protože kdysi poskytl jeho straně 60 milionů korun jako tajný sponzorský dar. Důkazy však Krejčíř nepřinesl.)

Přečtěte si více na: http://reportermagazin.cz/gross-mrazek-a-ti-co-prezili/

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Johnnyka

Johnnyka (hodnocení, recenze)

lukisek179

Rozhodně ne, jedná se jen a pouze o Jiřího Paroubka (ostatní premiéry ČR nechme na jiné zpracování). Jelikož Paroubek byl "import" od Radovana v době kdy se jeho činnost přesunula do Prahy a klíč ke státnímu majetku. Jak Paroubkova moc sílila a Radovan měl čím dál víc horkou půdu pod nohama, role se začali obracet. Radovan byl silně nepohodlný a bylo potřeba ho odstranit. Jestli ho chtěli připravit jen o moc a peníze, nebo i o život by byla spekulace, ale rozhodně bych to nepodceňoval. Má pravděpodobně podíl i v odstranění Františka Mrázka více zde.

na příspěvěk reagoval lukisek179

Johnnyka

Johnnyka (hodnocení, recenze)

Ahoj, jen chci upozornit na drobné chybky v zajímavostech k filmu Gangster Ka a Gangster Ka: Afričan. Tomáš Jeřábek představuje Jiřího Paroubka. Trochu napoví už typ postavy, ale především fakta. Útěk Radovana Krejčíře proběhl 18. června 2005 to už byl Jiří Paroubek tři měsíci ve funkci premiéra, stejně jako ve filmu.

na příspěvěk reagoval lukisek179

Rypicong

Rypicong (hodnocení, recenze)

no, jdu na to v neděli, akorát z traileru mi trošku vadí představitel hlavní role. Krejčíř je chlap jak hora, tohle je chcípaček :) Ale snad to bude dobrý...

Baker

Baker (hodnocení, recenze)

Na české poměry velmi dobrá gansterka. Káčko (výborný Hynek Čermák!) je zpočátku jen jednou ze tří hlavních postav a v průběhu filmu prochází vývojem, který dává smysl (na české poměry malý zázrak). Jan Pachl zdařile balancuje mezi vyprávěním příběhu a popisem světa. Nadšení ze mě pomalu opadá, ale na slabší 4/5 to vyjde.

Jeremy1000

Jeremy1000 (hodnocení, recenze)

Tvl nepochopim proc ma ten film tak hnusny plakaty, vzdyt to vypada jako Hranari 2. Snad to bude aspon trosku na urovni

BarryLyndon

BarryLyndon (hodnocení, recenze)

Podle všeho už to mělo novinářskou, Spáčilová to hodně přirovnává k Příběhu Kmotra, což by konkrétně pro mne bylo zklamání od Pachla, ale tak chápu, že film není TV. Těším se na další postřehy z novinářské.

mira007

mira007 (hodnocení, recenze)

Tak trailer je zajímavý, vzhledem k tomu, že jsem byl nadšenec z Cirkusu Bukowsky tak od stejného týmu očekávám s větším rozpočtem ještě větší parádu.

na příspěvěk reagoval lukisek179

Související novinky

14. ročník Duhové kuličky ocenil Gangster Ku

14. ročník Duhové kuličky ocenil Gangster Ku

02.06.2016

Ve dnech 30. a 31. května, obohatila program Zlín Film Festivalu 14. ročník konference o filmovém marketingu Duhová kulička. V rámci konference byla také oceněna nejlepší marketingová kampaň k filmu… (více)

Reklama

Reklama