Reklama

Reklama

LEGO® příběh 2

  • USA The Lego Movie 2: The Second Part (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

V pokračování úspěšného animovaného filmu LEGO® příběh, se opět setkáme s hrdiny z Bricksburgu, kteří se ve zcela novém akčním dobrodružství pouštějí do boje za záchranu svého milovaného města. Uplynulo již pět let od chvíle, kdy všechno bylo boží a obyvatelé města musí čelit nové obrovské hrozbě: nájezdníkům LEGO DUPLO® z vesmíru, kteří ničí vše rychleji, než obyvatelé města stíhají obnovovat. Boj za vítězství a obnovení harmonie ve světě LEGO zavede Emmeta, Hustěnku, Batmana a jejich přátele do vzdálených neprobádaných světů, včetně podivné galaxie, ve které je všechno jako v muzikálu. Na jejich tažení projde zkouškou nejen jejich odvaha a kreativita ale i mistrovské stavitelské dovednosti. Zároveň se ukáže, jak výjimeční hrdinové to ve skutečnosti jsou. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (8)

Trailer 4

Recenze (191)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Oproti pohodovému prvnímu dílu The Lego Movie 2: The Second Part působí v některých pasážích nuceně a mnohdy i křečovitě. Je to dáno pravděpodobně tím, že tvůrčí tým již neměl žádné ucházející nápady, avšak touha po zisku byla přeci jenom větší. Je tedy vážně velká škoda sledovat, jak se některé oblíbené postavy mění na pouhé vedlejší a pro příběh zcela zbytečné. Jistě, snímek má několik světlých momentů a scén, při nichž se budete usmívat nadšením a film si i užívat, avšak příměr k prvnímu dílu tento počin vážně nesnese. Škoda. „You're me, when I'm late to school and I forgot my homework and my pants are made of pudding?“ ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nic tu není boží, ale sranda to docela je. Písničky jsou super. Čekal jsem horší nastavovanou kaši a vlastně se pokračuje tam, kde se minule končilo. Nápad s Duplem není vůbec špatný. Emmet se potkává s Rexem a rozjíždí se spirála dalších ztřeštěných událostí, které jak jinak můžou zničit celý lego vesmír. 70% ()

Reklama

Soweek 

všechny recenze uživatele

4,5*. Lego Movie rozhodně nepolevuje a v současné době je to největší konkurence vynikajících pixarovek. Dovolím si tvrdit, že jelikož zpracovává stejné téma jako Toy Story, tak převyšuje kvalitu některých dílů a zcela určitě bude i lepší než chystaná čtyřka. Velkou zásluhu na tom zcela určitě mají opět pánové Lord a Miller, kteří prostě mají cit pro komedii a očividně i animáky. Nechybí opět chytlavé songy, které jednoduše z hlavy nedostanete. Malou výtkou je stejný koncept, který je použitý v jedničce, kde prezence reálného světa na konci filmu byla překvapivá, zde už je v podstatě očekávaná. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Druhý LEGO příběh se mi z nějakého důvodu líbil víc než jednička, byť šlo v podstatě o stejný dějový a vypravěčský mustr. Rozhodně jsem se více bavil a užíval jsem si různé popkulturní narážky. Hrané sekvence působily sice poněkud kýčovitě a celý film se vezl na růžovější vlně, takže by skoro člověk řekl, že mířil více na dívčí publikum, avšak i přesto jsem si projekci užil, což je hlavní. Další naprosto šílený výlet do světa stavebnic, v němž neexistují pravidla a je v něm takřka vše možné, pokud to lze postavit či přestavit - ať už je to boží nebo ne. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Druhej dil jede vicemene na stejny vlne, jako ten prvni, jen proste ty parodie uz nejsou tak vtipny jak napoprve. Pribeh sam o sobe je sice dostacujici, ale nakonec se z toho vyloupne trapna usmirovacka sourozencu. Jinak neni moc co resit, dej svizne uhani kupredu, neustale se neco deje, spousta forku, chytlavy pisnicky, sympaticky postavy, fajn animace, takze vlastne spokojenost, ale stejne to pusobi trochu zbytecnym dojmem. Lepsi 3*. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (16)

  • Jedná se o druhé pokračování filmu LEGO® příběh (2014). Což z něj činí první film na pokračování Studia Warner Animation Group. (Tet.Ew)
  • Vo filme účinkuje 523 postáv a kráľovná Watevra Wa'Nabi má až 40 rôznych podôb. (krasomama)

Související novinky

Jason Momoa namluví sněhuláka

Jason Momoa namluví sněhuláka

02.07.2020

Jason Momoa patří k těm typům herců, jejichž tělo a tvář jsou natolik specifické, že logicky bude obsazován spíš do hraných rolí než těch dabérských. To samozřejmě neznamená, že by se s dabingem… (více)

LEGO našlo nový domov

LEGO našlo nový domov

21.12.2019

Přestože série LEGO filmů odstartovala pod hlavičkou studia Warner Bros., společnost LEGO Group nyní hledá nový domov, který se jí nejspíš už dokonce i podařilo vyjednat. Série animovaných filmů… (více)

Třetí drak letí k rekordním ziskům

Třetí drak letí k rekordním ziskům

25.02.2019

Třetí a závěrečný snímek trilogie Jak vycvičit draka o minulém víkendu konečně přistál v kinech a jak už je nyní jasné, bude z toho rekordní rozlučka. Jak vycvičit draka 3 totiž za víkend v Americe… (více)

23 Jump Street je na cestě

23 Jump Street je na cestě

10.09.2014

Pokud jste viděli letošní akční komedii 22 Jump Street (ano, šlo o druhý díl 21 Jump Street), dobře víte, že by neměla mít pokračování. Phil Lord a Chris Miller (Zataženo, občas trakaře, Lego příběh)… (více)

Reklama

Reklama