Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dlouhých šest let se v samoobsluhách staral o naše bezpečí a nyní se Paul Blart (Kevin James) konečně dočkal zasloužené dovolené. Proto se se svou dospívající dcerou vydává do Vegas, aby si s ní užil zábavu dřív, než se ona sama vydá studovat na vysokou. Zločin si ale dovolenou nevybírá. A když povinnost volá, Blart je vždy připraven. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (79)

rublik05 

všechny recenze uživatele

První Policajt ze sámošky je obyčejná průměrná, přesto ale docela sympatická komedie, jejíž největší předností byl samotný Paul Blart, respektive jeho představitel Kevin James, a také hned několik povedených vtipných scén. Policajt ze sámošky 2 je v tomto ohledu víceméně stejný, opět zde řádí především sympaťák Kevin James, film má odlehčenou atmosféru a na nic velkého si nehraje. Bohužel je ale také mnohem hloupější, chybí mu větší tah na branku, ohledně humoru nepřichází absolutně s něčím novým, většinu času jen sází na jistotu a recykluje jedničku, až je to místy docela trapné. Chtělo by se napsat, že je to zkrátka klasická dvojka se vším všudy. Najde se pár podařených fórů, jinak je to ale těžce o ničem. Zbytečné pokračování. 3/10. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Neal McDonough se dal propada hereckym dnem, kdyz hraje hlavniho zaporaka ve srackovy komedii o policajtovi z obchodaku. V hlavni roli opet Kevin James, bachor s talentem, kteremu tentokrat mnohem vic nez v prvnim dile sekunduje hnusna hispanska bachyne (Raini Rodriguez) v roli jeho super chytry dcery. Zapletka stejne debilni jako v prvnim dile, akorat zaporaci uz nejsou skakajici debilove na skateboardech / kolech, ale vycviceny zabijaci. Stejne je ale Paul Blart sroluje, takze zadny prekvapko se nekonalo. Vata kolem (ruzny dialogy, vedlejsi postavy vedlejsich postav) mi prisla slabsi nez v prvnim dile, ale ten sjezd sekuritaku z obchodaku byl celkem vtipnej. Byli to presne ty mentalove, co si clovek predstavuje v obchodacich - zevlak, radoby profik, strapatej dedek s mentalni manzelkou, bachyne atd.. na celym filmu byli ale zdaleka to nejvtipnejsi (pricemz vtipnejsi = netrapny). Slabsi nez prvni dil, cca 45% ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jen zhruba si pamatuju jedničku a marně přemýšlím,jestli i v ní byl Paul Blart takový nesympatický idiot...ve druhém díle totiž je a dost tak přispívá k výsledku,kterým je zoufale nevtipná "komedie" a zcela určitě nejhorší role pro Kevina Jamese.S logikou se film taky zrovna nekamarádí,jinak by asi nebylo dost dobře možné,aby se profesionální zločiny chovali jako totální amatéři a nechali se přemoci bandou looserů z obchoďáků (ne,fakt to není spoiler)...20% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jednotku povazujem za roztomilu komedialnu variaciu Die Hard so sympatickym Kevinom Jamesom a minimom trapnych vtipov. Dvojka hned na uvod zahodi happyend z konca jednotky, co ma dost sklamalo, ale to nie je hlavny problem dvojky. Jej problemom je, ze uroven vtipov je ovela prizemnejsia az su neskutocne trapne. Uz trailer bol velkym varovanim, ze sa tentoraz nieco pokazilo, lebo som sa pri nom ani raz nezasmial, ale take trapne peklo som teda necakal. Dokonca aj môj oblubenec James je tu neskutocne otravny. U niektorych vtipov som absolutne nechapal, comu sa mam smiat a len neveriacky som krutil hlavou. V jednotke bolo aj par slusnych akcnych scen so solidnymi kaskaderskymi kuskami. V dvojke znova absolutne nic. Proste jedno velke prazdno. Pokles kvality medzi prvym a druhym Blartom je na podobnej urovni ako napriklad u skvelej jednotky Miss Congeniality a neznesitelnej dvojky. Fakt nechapem ako k tomu mohlo dôjst. 1/10 a odpad tomuto obrovskemu sklamaniu unikol len o chlp. ()

KNTRFKT 

všechny recenze uživatele

Kytovec James tentokrát nebrázdí uličky obchoďáků, kde by pomáhal s výběrem nadměrně velkých bombarďáků plejtvákům, jak tomu bylo v jedničce. Teď se přesouvá na sraz pomonů, hybridů a mentálně disponovaných jedinců, za jejichž výběr by se nemusel stydět ani Dr. Moreau. Celá tahle jebnutá komedie způsobuje akorát pocit trapnosti a zoufalství při hypnotizování časomíry, která se táhne jak tureckej med. Vy jenom tak sedíte, čumíte s otevřenou hubou, jak když v Al Džazíře vystrčí Achmeta ramínko a bušíte palicí o stěnu ve snaze vytlouct si ten pocit navždy z mozku. No a přirovnávat tohle k Smrtonosné zbrani má asi takovou váhu, jako přirovnávat studenta Harwardu ke školníkovi základní školy v Laštúfce, trpícímu ledvinovými kameny. co si to o velký chodí dozadu do kumbálu rozdat se svym jezevčíkem. Jednu hvězdičku dávám jenom za závěrečnou scénu s koněm. Kdyby mohla debilita fackovat, Kevin James by měl hubu jak Eržika po gangbangu na sídlišti v Chomutově. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (5)

  • Jayma Mays se nemohla vrátit do role Amy, jelikož měla závazky k seriálu Glee (od r. 2009) . Objevila se tak pouze v archivních záběrech na začátku filmu. (henrycruel)
  • Dcera (Raini Rodriguez) po uvěznění vytáhne náhradní baterii do mobilu a přitom sama používá Sony Xperia, která má baterii integrovanou. (Danny F.)

Související novinky

36. ročník Zlatých malin - výsledky

36. ročník Zlatých malin - výsledky

28.02.2016

Tak jak už je dlouhá léta zvykem, den před udílením Oskarů se udílí tzv. anticena Zlatá malina pro nejhorší film a nejhorší tvůrce za uplynulý rok. Nejinak tomu bylo i letos. V posledních ročnících… (více)

Reklama

Reklama