Reklama

Reklama

Další generace Griswoldů v tom zase lítá. Dospělý Rusty Griswold (Helms) kráčí ve stopách svého otce a v naději na posílení rodinných pout se rozhodne překvapit svou ženu Debbie (Applegate) a jejich dva syny cestou zpět do Ameriky, do rodinného „oblíbeného zábavního parku" Walley World. (Freeman Ent.)

Videa (11)

Trailer 3

Recenze (349)

Filmmaniak odpad!

všechny recenze uživatele

Agresivně nepříjemný film s nenápaditým a odbytým dějem, nepodařenými a veskrze trapnými vtipy, špatně vedenými a mizerně hrajícími herci a se spoustou samoúčelných a zbytečně přehnaných vulgarit a nechutností. Příběh je totálně nesmyslný a nesoudržný a rozpadá se do změti nesouvisejících scének, v nichž se zoufale nesympatičtí hrdinové chovají jako nesvéprávní magoři, aby nakonec mohli skončit zapatlaní od výkalů, zvratků či kravích vnitřností. Ekvivalent komediálního pekla. Delší recenze ZDE. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Není důležitý, kam jsem strčila prst nebo co jsem zapálila." Milá Debbie, pro Tvého manžela to patrně důležité je, ale je to Rusty Griswold, syn legendárního Clarka, a ten určitě nějaké to drobné faux pas zvládne. Co taky jiného čekat od rodiny Griswoldových na cestě do Walley Worldu. Mně to tedy chvílemi připadalo naprosto úžasně zábavné, zejména při smrtelných nehodách, ale po chvíli to zase bylo neuvěřitelně trapné a tak to hodnocení alibisticky nechám na průměru. Nicméně albánský vůz značky Tartan Prancer, s dálkovým ovládáním a korejskou navigací, si jednou rozhodně pořídím, protože jeho vizuální, jízdní, letecké i pyrotechnické vlastnosti mne naprosto uchvátily. ()

Reklama

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Nechci srovnávat s původní Bláznivou dovolenou, především proto, že si ji defacto už moc nepamatuji. Beru to tento snímek jako sám o sobě. Pobavilo mě to, není to sice nějaká super-bomba, ale ani neurazí. Průšvihy rodiny Griswoldů jsou vtipné, občas až neuvěřitelné a to je přesně takové jako to mělo být! Klasický originál zůstane pořád "kultovkou" ale noví Griswoldovic se nemají za co stydět! Slušné akorát padnoucí tři hvězdičky si zaslouží... ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Ani se mi nechce hodnotit tento film, protože mě Zrzka (gegina31) asi zabije. :-D Ale přesně tenhle film je ta typická, tuctová americká komedie, plná špatných fórů. Bylo zde i pár celkem vtipných situací, za což si tento film zaslouží 2*, ale jinak mě to nenadchlo. A na konci filmu, kdy si divák měl říci, že to byla opravdu bláznivá dovolená, tak jsem si říkal, že to byla trapná dovolená. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Ten vnútorný rozpor medzi "Bože, to je ale úbohá chobotina postavená výhradne na pohlavnom a fekálnom humore" a "aj tak som sa celý čas smial". Niektoré fóry sú super (chlap s potkanom, kričiaca kórejská navigácia, kanibalistická krava, Hemsworthov večerný výstup...), ale zvyšok je totálny hnoj. Čudujem sa Chevy Chasovi, že ich poctil účasťou. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (11)

  • Jako Walley World posloužil filmařům zábavní park Six Flags Over Georgia v Atlantě. (jenik71)
  • Randy Quaid si nemohol zopakovať rolu bratranca Eddieho, kvôli jeho zatknutiu. (Game90)

Související novinky

Kdo natočí Flashpoint od DC?

Kdo natočí Flashpoint od DC?

17.01.2018

Ve světle nedostatečných tržeb Ligy spravedlnosti (655 milionů dolarů nestačí ani na výdělky Muže z oceli) se filmový vesmír od DC maličko překopává. Jeho řízení teď bude mít na starost Walter Hamada… (více)

Kdo sepíše Spider-Mana?

Kdo sepíše Spider-Mana?

19.07.2015

Tobey Maguire (Spider-Man) a Andrew Garfield (Amazing Spider-Man) si užívají pavoučí důchod a Tom Holland (Nic nás nerozdělí) se naopak chystá na svůj marvelácký debut. Poprvé ho jako Petera Parkera… (více)

Thor bude krotit kafe

Thor bude krotit kafe

11.06.2015

Chris Hemsworth (Avengers: Age of Ultron) má novou práci. V minulých letech si vydělával jako superhrdina v Thorovi, elitní řidič v Rivalech nebo kyberpostrach v Hackerovi, letos ale bude předvádět… (více)

Reklama

Reklama