• Houdini

Zlatá Palma - výběr(24.8.2006)

• gouryella

Povidkovy film, jehoz jednotlive pribehy mi nedavaji zadny smysl a jsou pro me jen jakymsi nepovedenym experimentem pana Jasneho.(7.8.2002)

• Gavin87

Tak jsem se těšil, jak si pustím tenhle majsterštych Vojtěcha Jasného, zapálím si dýmku a udělám si hezký večer. Po pěti minutách jsem zalitoval. Obávám se, že jsem nepochopil absolutně nic.... možná jako parodie na Filmový klub na Čt2 bych to chápal, ale jinak nechápu nic. Zřejmě nejsem tak avantgardní, jak jsem si myslel.(22.8.2011)

Zvláštně poeticky laděný film o dýmkovém fetiši. Nicméně více, než (z mého pohledu spíše nechutné) bafání z fajek, zaujme kvalita obrazu, krásné záběry Londýna, zápaďácká odvazová muzika... - no prostě to, co bychom v čistě našich filmech té doby jen těžko hledali.(5.12.2008)

Poviedkový film, ktorý neprekračuje úroveň filmov V.Jasného.. V. Jasný si vedel obsadiť do svojich filmov výborných hercou.....65%.(9.12.2010)

Poetické.To ano. Ale nebýt docela vtipně laděné příhody s Waldou Matuškou, asi bych dal jen 2*. Jasný je opravdu režisérem jediného filmu.(22.3.2010)

• Benedygtus

Prvni pribeh, je absolutne nejhorsi, nevyrazny a trapny, druhy pribeh dela cest nazvu filmu a pokud by se takto odvijel cely film bylo by to mozna ke koukani a treti je podobny tomu druhemu, avsak clovek je uz tak otraveny a znudeny, mozna temer zhypnotizovany neustalym "lalala, nanana", ze se musi premlouvat, aby to dokoukal. Kdyz se konecne tak stane a film ma za sebou, je za to nesmirne vdecny a takovy pocit rozhodne neni dobry. 0,5*(21.3.2011)

• HH

Úroveň jednotlivých povídek značně kolísá...(2.1.2004)

• raduna01

Tak to jsem teda opravdu nepochopil a to už je co říct. 1* snad jenom ze soucitu.(2.12.2010)