Reklama

Reklama

Noví mutanti

  • USA The New Mutants (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Rahne Sinclairová (Maisie Williams), Illyana Rasputinová (Anya Taylor-Joy), Sam Guthrie (Charlie Heaton) a Roberto De Costa (Henry Zaga) jsou čtyři mladí mutanti, které drží v odlehlé nemocnici dr. Cecilia Reyesová (Alice Braga) za účelem jejich psychiatrického pozorování. Je přesvědčená, že tito mladí lidé představují nebezpečí sami sobě a celé společnosti. Má je neustále na očích a snaží se je naučit ovládat jejich mutantní schopnosti. Když se však osazenstvo rozroste o Danielle "Dani" Moonstarovou (Blu Hunt), začnou se v nemocnici dít zvláštní věci. Pacienty začnou ovládat halucinace a vzpomínky z minulosti. Nepotrvá dlouho a jejich mutantní schopnosti - a vzájemné přátelství - podstoupí zkoušku, při které budou muset svést bitvu o to, aby vyvázli živí. (Falcon)

(více)

Diskuze

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Já jsem se vrátil z kina naprosto spokojen. Ano, má to chyby (nestrašidelný horor, překonání medvěda), ale rozhodně si to nezaslouží tak nízké hodnocení. FoX-Universe mi bude chybět, jsem na pochybech, jestli MCU dokážou vytvořit s X-Meny něco tak unikátního.

Jinak věděl jsem, že ve filmu bude Lockheed a když jsem viděl tu plyšovou hračku, tak jsem se zasmál, že by to bylo moc nerealistické. A nakonec jsem se dočkal.

na příspěvěk reagoval Lares4, CvokCZ

Lares4

Lares4 (hodnocení, recenze)

Tak mám kino za sebou a musím říct, že dlouho sem se tak nenudil. Chvíli hrozná nuda, chvíli pokus o horor a tak pořád dokola. No a ten medvěd. To jako vážně? Chvíli sem si říkal jestli nekoukám na trailer na Harryho Pottera. Problémy s natáčením sou na filmu hrozně vidět. Nelíbí se mi to ani jako film o xmenech ani jako film s Hororovou tématikou. Ty obludy vypadali tak hrozně amatérsky. No jedna hvězda za snahu.

Jarin69

Jarin69 (hodnocení, recenze)

To je zase kravina! Skoro všechny mutantí scény jsou v ukázkách, jinak je to jenom ukecaný film o ničem :o(

Ale to se dalo čekat už podle obsazení.

na příspěvěk reagoval Nevka

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Ten plakát si nechal vytvořit ještě Fox a ten už neexistuje, jak víme. Takže rozčilovat se nad tím, že jeden plakát u tohohle filmu, vykrádá jiný film a ten který´vykrádá, je ještě přes třicet let starý, je naprostá a totální debilita. 

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Nevka

Podobné a stejné je trochu rozdíl. Někdo je za to placený. Ať dají peníze mně a já jim z fleku udělám rozhodně originálnější poster než tenhle.

na příspěvěk reagoval Nevka

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Čistě prakticky... Bylo by divné, kdyby to něčemu nebylo podobné. Vzhledem k tomu, kolik filmových plakátů už vzniklo je takřka nemožné, aby vzniklo něco, co bude vypadat jako "naprosto originální" :D

na příspěvěk reagoval CvokCZ, Sabrewulf

Příspěvek byl smazán administrátorem.

CvokCZ

CvokCZ (hodnocení, recenze)

Tak zrovna jsem se vrátil z kina, musím říct že naprostá spokojenost, buď mám já naprosto zdegenerovaný vkus nebo mi stačí málo, netuším ale prostě jsem se bavil a strašně mě mrzí ta kritika co film schytává. 

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Související novinky

Tenet v kinech uspěl

Tenet v kinech uspěl

31.08.2020

Tenet se stal prvním velkým filmem od počátku pandemie, který si studio trouflo nasadit do kin. Mnozí tak logicky netrpělivě čekali, jak si snímek v omezeném počtu sálů – a ještě navíc doprovázený… (více)

Tiché místo 2 a další filmy se odkládají

Tiché místo 2 a další filmy se odkládají

12.03.2020

Jen týden před premiérou se rozhodlo studio Paramount Pictures pro jistotu posunout snímek Tiché místo 2 na pozdější datum. Oznámil to samotný herec, producent a režisér John Krasinski na svém… (více)

Noví mutanti mají požehnání Marvelu

Noví mutanti mají požehnání Marvelu

25.12.2019

Původní mutantí univerzum de facto skončilo s filmem X-Men: Dark Phoenix. Škarohlídi by dokonce mohli říct, že skončilo už s Loganem v roce 2017. Existuje však ještě jeden snímek z téhož světa, který… (více)

Smrtonosná past nebude, Disney šlape na brzdu

Smrtonosná past nebude, Disney šlape na brzdu

12.08.2019

Mohli jsme to předpokládat, teprve minulý týden se to však stalo oficiální. Po propadácích typu X-Men: Dark Phoenix se studio Disney rozhodlo zaříznout drtivou většinu chystaných snímků od studia… (více)

Reklama

Reklama