Reklama

Reklama

Zelenáč

(seriál)
Trailer
USA, (2018–2024), 85 h 14 min (Minutáž: 40–43 min)

Tvůrci:

Alexi Hawley

Hudba:

Jordan Gagne

Hrají:

Nathan Fillion, Alyssa Diaz, Richard T. Jones, Titus Makin Jr., Melissa O'Neil, Eric Winter, Mekia Cox, Mercedes Mason, Shawn Ashmore, Ali Larter (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(120)

Obsahy(1)

Začít znovu není jednoduché, zejména pokud pocházíte z malého městečka jako John Nolan (Nathan Fillion), který se po životním zvratu rozhodne splnit si sen a stát se policejním důstojníkem v Los Angeles. Pro své rozhodnutí se setkává s velkou dávkou skepse od některých nadřízených, kteří ho vidí jako pochodující krizi středního věku. Pokud nedokáže udržet krok s mladými policajty a zločinci, riskuje životy mnohých, včetně vlastního ... pokud ale dokáže využít své životní zkušenosti, odhodlání a smysl pro humor, může začít žít úplně novou kapitolu svého života! (AXN)

(více)

Videa (16)

Trailer

Recenze (60)

andalin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cop cuties. 🎶 Tenhle seriál si me postupně získal a teď, když jsem "up to date", se nemůžu dočkat nových dílů. To herecké obsazení je top. Chemie mezi postavami jedinečná. A přestože je to jen "další policejní seriál", každý příběh nabízí hloubku a hlavně humor, něžnost a charisma. A kolikrát i nepředvídatelnost. Jistě, některé epizody jsou slabší, ale u mě převládá ten celkový dojem. Když se na seriálu podílí skvělá crew a herci, je to znát. A to je přesně tenhle případ. :) ()

angel.CZ 

všechny recenze uživatele

Začátečník u policie co vlastně každý den střílí, řeší složité případy během jednoho dne a čistí cestu před SWAT jednotkami. Během prvního týdne u LAPD zažil více, než průměrný veterán českého URNA útvaru. První 2-3 díly nasvescovali i pár vtipů, těch ovšem během dalších dílů ubývalo až se nakonec úplně vytratili. Nedivím se průměrnému amikovi, že se mu seriál líbí, čemuž nasvědčují čtyři řady seriálu. Já skončil někde v půlce první, kdy tři zelenáči zatkli během 4 měsíců stovky lidí a talsi desítky zastřelili. Asi jsem průměrný Čech no. 30% ()

Reklama

kunytopresto 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že mi  Nathan Fillon po konci seriálu Castle na zabití (2009) bude chybět, ale vrátil se a dokonce se seriál nese v trochu podobném duchu, kde se snaží jakožto starší člověk, bez zkušeností z ozbrojených složek, stát se policistou. U LAPD to však není žádná sranda, ale Zelenáč Nathan si vede jako zkušený mazák a postupem času se stává jakýmsi středobodem celého oddělení. V seriálu je mnoho hlavních postav a víceméně všechny jsou sympatické a dobře zahrané. Třetí série nám bohužel zmodrala, ale podle mě vůbec není důvod a já doufám, že se dočkáme ještě pár sezon. ()

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Na doporučení jsem se pustil do tohoto seriálu. První a druhá série nebyla nic extra, ale bavilo mě to a s aktéry jsem se rychle sžil. Bylo fajn pozorovat policejní práci a samotné vztahy mezi kolegy. Třetí série začala trochu vybočovat, ale stále se to dalo. Bohužel u čtvrté série končím u pátého dílu. Místo "normální" policejní práce již sledujeme policejní Avengers. Stala se z toho totální trapná fraška, kde se řeší duchy, zombie, atd. WTF?! ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál je jako dalších padesát policejních seriálů okolo. Nový je jen v tom, že ukazuje práci těch "nejnižších" poldů. Akce slušná, ale žádnou kulervoucí záležitost nečekejte. Vztahová linka v prvních dílech mi dokonce dost vadila. The Rookie má ale dvě věci, které mě nutí koukat dál a které ho nad tu padesátku dalších prostě povyšují. První věc představují často nečekaná vyústění scénáře, prostě překvapivé zvraty. Druhou věc představuje úžasný Nathan Fillion. Jeho hraní je prostě super a tady mu to totálně sedlo... Třetí věc, už dva herci z Firefly tam měli malé role. Vidět je vedle kapitána Malcolma Reynoldse je pro fanouška boží. ()

Galerie (3 296)

Zajímavosti (27)

  • Tento díl je věnován Annie Wersching, která v roce 2023 zemřela a která v seriálu ztvárnila postavu Rosalind Dyer. (padouchrap)
  • Na začátku epizody má na sobě John Nolan (Nathan Fillion) tričko The Guardians of Galaxy. V prvním a třetím díle této trilogie Jamese Gunna se Nathan Fillion objevil ve dvou různých cameo rolích -–v prvním díle namluvil modrého mimozemšťana Klyna ve vězení (což byla zároveň jeho první role v MCU) a ve třetím díle si zahrál vedoucího bezpečnosti jménem Master Karja. Měl se objevit i ve druhém díle jako Simon Williams a.k.a. Wonder Man, ale tato scéna byla nakonec z filmu vystřižena. (Lorge)

Reklama

Reklama