Reklama

Reklama

Zelenáč

(seriál)
Trailer
USA, (2018–2024), 76 h 38 min (Minutáž: 40–43 min)

Tvůrci:

Alexi Hawley

Hudba:

Jordan Gagne

Hrají:

Nathan Fillion, Alyssa Diaz, Richard T. Jones, Titus Makin Jr., Melissa O'Neil, Eric Winter, Mekia Cox, Mercedes Mason, Shawn Ashmore, Ali Larter (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(108)

Obsahy(1)

Začít znovu není jednoduché, zejména pokud pocházíte z malého městečka jako John Nolan (Nathan Fillion), který se po životním zvratu rozhodne splnit si sen a stát se policejním důstojníkem v Los Angeles. Pro své rozhodnutí se setkává s velkou dávkou skepse od některých nadřízených, kteří ho vidí jako pochodující krizi středního věku. Pokud nedokáže udržet krok s mladými policajty a zločinci, riskuje životy mnohých, včetně vlastního ... pokud ale dokáže využít své životní zkušenosti, odhodlání a smysl pro humor, může začít žít úplně novou kapitolu svého života! (AXN)

(více)

Videa (16)

Trailer

Recenze (61)

SidneyP 

všechny recenze uživatele

Tohle je show dělaná na zlepšení nálady a zabití času. Nicméně pokud si dáváte víc jak pár epizod za sebou, tak je Vám z těch postav a dějových linek až trapno. Skoro v každým díle poldové "narazí" na nějaký random porušení zákona, ať už jsou v práci, nebo ne, a není to prostě k uvěření. NIC tady není originálního, po čase přijdete na to, v jakém pořadí na Vás scenáristi chrlí dialogy (situační scéna - cheesy one-line - znělka - problém - rádoby vtipná scéna - cheesy one-line - dojemná scéna = prohoďte to několikrát v jakémkoliv pořadí a máte vytvořenej každý díl). Ughhh. Je to feeling good buddy komedie s akčním nádechem, ale sere mě, jak klišovitě to často všechno vypadá a zní. ()

angel.CZ 

všechny recenze uživatele

Začátečník u policie co vlastně každý den střílí, řeší složité případy během jednoho dne a čistí cestu před SWAT jednotkami. Během prvního týdne u LAPD zažil více, než průměrný veterán českého URNA útvaru. První 2-3 díly nasvescovali i pár vtipů, těch ovšem během dalších dílů ubývalo až se nakonec úplně vytratili. Nedivím se průměrnému amikovi, že se mu seriál líbí, čemuž nasvědčují čtyři řady seriálu. Já skončil někde v půlce první, kdy tři zelenáči zatkli během 4 měsíců stovky lidí a talsi desítky zastřelili. Asi jsem průměrný Čech no. 30% ()

Reklama

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál je jako dalších padesát policejních seriálů okolo. Nový je jen v tom, že ukazuje práci těch "nejnižších" poldů. Akce slušná, ale žádnou kulervoucí záležitost nečekejte. Vztahová linka v prvních dílech mi dokonce dost vadila. The Rookie má ale dvě věci, které mě nutí koukat dál a které ho nad tu padesátku dalších prostě povyšují. První věc představují často nečekaná vyústění scénáře, prostě překvapivé zvraty. Druhou věc představuje úžasný Nathan Fillion. Jeho hraní je prostě super a tady mu to totálně sedlo... Třetí věc, už dva herci z Firefly tam měli malé role. Vidět je vedle kapitána Malcolma Reynoldse je pro fanouška boží. ()

jprmusic 

všechny recenze uživatele

Castle trochu jinak - jenom Fillon je pořád stejnej. Nešikovnej a užvaněnej Méďa Béďa, kterýmu věřím tak akorát to, že je opravdu takový trdlo, jak vypadá. Večerníček pro Američany středního věku; kteří nevědí, co maj sami se sebou dělat. Mimochodem - bezmezný obdiv k Fillonovi a jeho topornému rádoby vtipnému herectví je mi fakt záhadou. ()

Gienah 

všechny recenze uživatele

Som už u 6. série a seriál i postavy mám čím ďalej, tým radšej. Vtipné epizódy striedajú tie napínavé, v jednej epizóde romantické scény, v inej scény takmer až nechutné. Príbeh aj dialógy majú hlavu i pätu. Samozrejme je to seriál a je potrebné poukázať na fakt, že četnosť akčných scén dejúcich sa hlavným postavám je silne zhutnená ako to už vo filmovom/seriálovom svete býva. Sledované v originále. ()

Galerie (3 428)

Zajímavosti (27)

  • Tento díl je věnován Annie Wersching, která v roce 2023 zemřela a která v seriálu ztvárnila postavu Rosalind Dyer. (padouchrap)
  • Během scény, kdy Bradford (Eric Winter) dává Chen (Melissa O'Neil) do auta v poutech, jsou dveře na druhé straně otevřené. Nicméně v následující scéně jsou již zavřené. (Pito126)

Reklama

Reklama