Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dovolená u tohoto jezera není zrovna šťastný nápad. Jezero Lake Placid je vyhledávanou turistickou oblastí. Když se několik turistů ale stane obětí neznámého lidožrouta, je povolána na pomoc skupina lidí, která ho má zneškodnit. Úkol je jasný, ale celou situaci zkomplikují vztahy mezi členy týmu. Kelly je paleontoložka, která má z přírody strach a svého prvního výjezdu do terénu se opravdu hrozí. Její odpor k otevřeným prostorám rozčiluje ochránce zvířat Jacka, který by se nejraději obešel bez ní. Třetím v partě je místní šerif, který chce netvora za každou cenu najít a zabít. Do věcí však začne nečekaně zasahovat i profesor mytologie, který se snaží všechny přesvědčit, aby netvora chytili živého. Čas běží a vrah je stále na svobodě. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

Idée_fixe

Idée_fixe (hodnocení, recenze)

Rayen1

Jejda, ten holožralok už si nevzpomenu, s tím krokodýlem se to (u nás) jmenovalo tuším Cesta krokodýlů (či tak nějak, aleúplně jistá si nejsem), a třetí příklad byl ze Žralokonáda, ale čerti vědí, z kterého dílu, když je jich tak 6. :-D Kdo se v tom má vyznat... :-) Ale s tím holožralokem se to pokusím zjistit (prolustruju si své hodnocení), a dám vědět, stojí to fakt za to, když se chceš pobavit. Jde tam o to, že se může zničehonic objevit prakticky kdekoliv, kde je byť jen pár kapek vody, a už to jede... No, a už svou podstatou je to tak absurdní, že ty situace, kde a jak se objeví, tomu jen nasadily korunu, fakt haluz. :-D

A jen tak mimochodem - za mezery ve vzdělání bych to určitě nepovažovala. ;-)

Idée_fixe

Idée_fixe (hodnocení, recenze)

Rayen1

"Kdoví čím" :-DDD Ale trefil jsi to...;-)

Jako pravda, taky některé filmy toho typu beru - přesně jak říkáš - s nadhledem a spíš jako komedii, neboť když se cápek napije vody, a vyleze z něj jakýsi "holožralok" či co, nebo se jiný mamlas změní v krokodýla (po kousnutí), a dcerka (lidská) ho pozná na základě zlatého zubu, anebo když baba porodí ve žralokovi, ve kterým navíc zároveň doplachtí z vesmíru, etc... tož tomu se ani jinak, než fakt zasmát, snad nedá, to je prostě k popukání.... Kolikrát se chlámu na celé kolo, jak je to absurdní, až je to vlastně docela dobrý. :-D A tak dám aspoň jednu hvězdu, někdy dokonce i dvě, že mě to fakt pobavilo. ;-)

na příspěvěk reagoval Rayen1

Rayen1

Rayen1 (hodnocení, recenze)

Idée_fixe

Osobně si myslím, že se to musí brát s nadhledem tenhle film, teda jako komedie (popřípadě parodie) na všechny ty filmy s obříma hadama/žralokama/kdo-ví-čím... vlastně stejně jako Pavoučí teror, to je úplně ten samý případ :)

na příspěvěk reagoval Idée_fixe

Idée_fixe

Idée_fixe (hodnocení, recenze)

Rayen1

No přesně to mě před chvílí taky napadlo! ;-) Koukám, že jsem tomu dala odpad, což se divím, už si to vůbec nepamatuju, ale že by odpad??!!! To se mi nějak nezdá. Asi jsem to přeci jen musela vidět i později, v dospělosti, ale i tak si prd pamatuju, tož jsem raději dala jednu hvězdu, ale uvážím, že odeberu hodnocení, mrknu znovu, a uvidím (doslova :)).

na příspěvěk reagoval Rayen1

Rayen1

Rayen1 (hodnocení, recenze)

Jako dítě jsem to viděl a bavilo mě to... ovšem po skoro dvaceti letech nemůžu s čistým svědomím udělit hodnocení, takže... asi se na to budu muset kouknout znovu :)

na příspěvěk reagoval Idée_fixe

aknel1967

aknel1967 (hodnocení, recenze)

Mám tento filmík ráda - ani horor, ani thriller - ale komedie - a dobrá :-) Šerif je boží :-) 

Steawi

Steawi (hodnocení, recenze)

Celkem je to film pro zasmátí...Neni to nijak přehnaný...Heh ten konec je ale stejně nejlepší)

adik

adik (hodnocení, recenze)

V odnozi filmu o prerostlych potvorach patri urcite k tomu lepsimu. Kdyz si vzpomenu na Pythona. Pchaa. Chudak meda :-)

Robik..

Robik.. (hodnocení, recenze)

Dobře natočený snímek, který v sobě velmi vhodně kombinuje žánr komedie a hororu, snímek ničím neurazí a může posloužit i jako film k odreagování se..

Reklama

Reklama