Reklama

Reklama

Krok za krokem

(seriál)
Komedie / Rodinný / Romantický
USA, (1991–1998), 58 h 40 min (Minutáž: 22 min)

Kamera:

Tony Askins

Hrají:

Patrick Duffy, Suzanne Somers, Sasha Mitchell, Bronson Pinchot, Staci Keanan, Angela Watson, Christopher Castile, Brandon Call, Josh Byrne, Christine Lakin (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(160)

Zatímco manželé Carol a Frank se mají rádi, jejich děti z prvních manželství se upřímně nenávidí a dělají si samé naschvály. (oficiální text distributora)

Recenze (847)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Seriál má rozhodně povedenou komediální složku, skvělé postavy Jetie, Coudy, Rich, Dana, Jean-Lic a hlášky. Konflikty mezi sourozenci také nemají chybu byť končí humorně a po čase idylicky. Jenže, je tu zároveň nechutná propagace "tradičních amerických" a "křesťnaských" hodnot, což tomu všemu vážně škodí, vážně je to trapné a být to tam nemuselo, svým způsobem je to těžce propagandistický americký seriál na vládní objednávku:) Nebýt tohohle tak dám čtyři hvězdy, případně když se přesto dokážete přenést můžete zvýšit hodnocení, já seriál viděl po letech a to co jsem tehdy nevnímal mi dnes silně vadí. ()

Reklama

InJo 

všechny recenze uživatele

Velice konvenční, schématický a neskrývaně výchovný sitcom, jenž mi v dětství přirostl k srdci a v podstatě mi to vydrželo až do dospělosti. Celá ta rodinka je totiž velmi sympatická a většina dílů dostatečně vtipná. Ta závěrečná "prozření" a dojemná usmíření to sice skoro vždy trochu potopí, ale jinak je to vlastně ideální oddechovka. 70 - 80 % ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Pripadá mi to ako nejaká Disneyovská verzia Ženatého so záväzkami. Hnacím motorom tohto sitcomu je vzájomné doberanie sa medzi súrodencami Lambertovými a Fosterovými a zvlášť vydarená dvojica je J.T. a Dana. Škoda, že každá časť je tak prepchatá rôznymi morálnymi ponaučeniami a hlavní hrdinovia z každej situácie vyjdú takí čistučkí a nevinnučkí a v konečnom dôsledku vždy vidíme len šťastnú a milú rodinku. Navyše väčšina humorných scén je ľahko predvídateľná, čím sa úplne vytráca ich komickosť. Najväčším plusom tak je jednoznačne Sasha Mitchell ako uletený bratranec Cody, ktorý je okrem toho, že je vždy originálny, je aj zárukou toho, že vaša bránica dostane zabrať. S ním to je na 60%, bez neho by to bolo sotva 30%. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Bohovsky obsadená a ešte lepšie zahratá sitcomová zábava plná hravých dialógov a dobre načasovaných gagov. Škoda toho moralizovania. Každopádne prvých päť sérií je úžasných - za zmienku stoja najmä Sasha Mitchell ako Cody v prvých piatich a Bronson Pinchot v šiestej sérii excelujúci ako francúzsky kaderník Jean-Luc. V siedmej sa to už jemne zvrhlo... ()

Galerie (926)

Zajímavosti (188)

  • Veľmi nepríjemnú skúsenosť má za sebou predstaviteľka Karen Angela Watson. S popularitou seriálu sa zvýšili aj príjmy detských predstaviteľov. Watson sa tak už v mladom veku dostala k veľkému množstvu peňazí. Ale o peniaze ju pripravili jej rodičia. Tí ich investovali do vlastných záľub, hazardu a akcií, kvôli čomu takmer o všetko prišli. Herečka sa preto rozhodla po skončení filmovania založiť organizáciu, ktorá pomáha mladým hercom naučiť sa spravovať vlastné finančné prostriedky. (Raccoon.city)

Související novinky

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama