Reklama

Reklama

Odpadlík

(seriál)
USA, (1992–1997), 78 h 52 min (Minutáž: 42–44 min)

Hrají:

Lorenzo Lamas, Branscombe Richmond, Kathleen Kinmont, Sandra Dee Robinson, Stephen J. Cannell, Larry Manetti, Geoffrey Blake, L.Q. Jones, Shauna Sand (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(110)

Obsahy(1)

Bývalý policista Lorenzo Lamas se stane psancem. Přesto stále bojuje na straně práva a spravedlnosti... (TV Prima)

Recenze (385)

Ramone11 

všechny recenze uživatele

„Býval dobrým policistou, ale spáchal nejtěžší hřích: svědčil proti zkorumpovaným kolegům. Pokusili se ho zabít, místo toho zabili ženu, kterou miloval". Ale tak ja nevim.. preci jen to ma neco do sebe. V tech 16 letech jsem to zral a pokazdy sem se tesil na novy dil na TV Nova a mozna mozna jsem ve svych tajnych snech chtel byti Reno Rainesem.. vlasatej sekac prohanajici se na svem cool harleyi napric Amerikou a nicici vsechny zlocince ( s pomoci "charismatickeho" Bobbyho SixKillera) snazici se zapomenout na smrt sve lasky Val? Jojo, byl to idol:) No a zkorumpovanej grazl Dutch Dixon? To byl panecku spravnej zaporak! Za hezke vzpominky a nostalgii udeluji *** hvezdy, jinak je to ale pekna blbost, to vam povim:) ()

drexik 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem ho dost žral, dnes spíš s podivem co jsem na tom viděl. Každý díl je na tom skoro stejně. Reno chytá zločince, někomu pomůže (rozumějme nějaké ženské), ta se do něj zamiluje ale on to nemůže opětovat. Ob díl ho zatknou a zjistí identitu, ale protože vypadá jako dobrej chlap tak ho místní šerif pustí. No a do toho všeho ještě kibicuje parťák Bobby ze sérgou a hlavní nepřítel federál - poručík Dutch. Vypadá to, že mám na odpadlíka spadeno, ale opak je pravdou a když k tomu přidám i pomyslnou nostalgickou slzu tak to mám za 3*. ()

Reklama

fleker 

všechny recenze uživatele

s tím honzou čenským jako psancem na motorce to vopravdu trochu přepískli ,,,je to stejně úsměvný, jako když tarzana daboval daniel dítě...včera se mě jeden takovej lovec lidí pokoušel předjet ve stokilometrový rychlosti a štrejchnul mě přitom do lejtka....následně jsem použil můj oblíbený prstoklad a přidal jako pozdravení ZHEBNI TY Č**ÁKU JEDEN ZAPAŘENEJ, VOLE a hned za zatáčkou PRDHO a sejmul ho kombík :)...tak sem zastavil a koukal na ten koncert,,,,z kombíku vyběh takovej padesátiletej pupkáč a řítil se k tý hordě skroucenýho masa.....vedle mě stála nějaká mamina asi s šestiletým prckem za ruku...MAMÍIIIII , CO MU TO TEN PÁN DĚLÁ........TO NIC KUBO, ON MU ZACHRAŇUJE ŽIVOT.......A OPRAVDU? , otáčí se to hloupé dítě ke mě , aby si ověřilo máminu verzi HM, povídám .... A NEBO SE PROSTE JENOM LÍBAJ ()

lekr 

všechny recenze uživatele

Když jsem neměl co dělat, tak jsem se na to koukal. Je to sice jen průměrný akční seriál, ale apoň se snaží odlišit od tuctových detektivek celkem originální, i když v některých epizodách kolísající záplětkou. Lorenzu lamasovi, i když není žádnej borec, role sedla a ostatním hercům taky. Jen škoda toho velkého množství dílů. Ty poslední byly už hodně zbytečné.... ()

-soch- 

všechny recenze uživatele

Sledoval som tento seriál pár krát na MARKÍZE s ekáckym dabingom a musím uznať, že zvučka tohto seriálu je podľa mňa naozaj vynikajúca úvodná zvučka s komentárom IVANA LACU. Lamasa daboval SKLÁR, Bobbyho MAJESKÝ a tú kočku si dabla PETRA VAJDOVÁ. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (10)

  • Černý Hummer H1 ,kterým v seriálu jezdí Bobby Sixkiller (Branscombe Richmond), patřil ve skutečnosti hlavnímu protagonistovi Lorenzu Lamasovi. (korbitch22)
  • Lorenzo Lamas (Reno Raines) a Kathleen Kinmont (Cheyenne Phillips) boli v rokoch 1989-1993 manželia. Rovnako bol ženatý s herečkou Shauna Sand (1996-2002). Tá stvárnila v piatich dieloch seriálu postavu menom Lake Bradshaw. (m.a.t.o.)
  • Tento a předchozí film (1993) byly v některých případech uvedeny také jako samostatné epizody v seriálu Odpadlík (od r. 1992), a to jako 20., 21. a 22. díl druhé řady. (CANNIBAL)

Reklama

Reklama