Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Originální snímek plný nečekaných situací, emocí, dojemných chvil, ale i zábavy odkrývá rodinné vztahy u Skálů, kde „vládne“ známá herečka Skálová v podání Jiřiny Bohdalové. Její syn ztvárněný Karlem Rodenem řeší svoji prostořekost a přítelkyni. U Pazderků se zase probírají nezvaní hosté a vzájemné vztahy, ale u svátečního stolu se nakonec sejdou Jiří Lábus i Oldřich KaiserJitka SedláčkováPavla BeretováMáša MálkováAlbert Čuba nebo Anna Fialová. Na horách se svátky rozhodne oslavit rodina Hynka Čermáka, a tak si zasněžené závěje užije i Jana PlodkováJan Nedbal či Sára Sandeva. (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (265)

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Všichni, jistě včetně tvůrců, jsme aspoň 20x viděli Lásku nebeskou a klidně si ji dáme ještě 10x, ale tohle byla prostě zoufalost. Impotentní scénář, bez jediné kapky humoru (s Bearmeedkem se tentokrát neshodnu, ftipné mi nepřišlo skutečně nic), bez jediné silné scény. Škoda, že to nikdo ze štábu nepoznal, ještě než začali točit. ()

Agatha 

všechny recenze uživatele

Od začátku to vypadalo na sázku na jistotu (zaznívá to zde častěji). Sehnat dobrý herce, vánoční kulisy a nějakou šlamastyku a vánoční hit je na světě. A ejhle, ono to málokdy funguje. Trochu jsem se po zdejších komentářích bál, že to bude i tenhle případ. Ale naštěstí ne. Za mě to šlapalo víc než dobře. Začátek pomalejší, ale gradovalo to a neztrácelo dech. Kino bylo kupodivu poloprázdné, ale ti co byli, se myslím dost dobře bavili. Takže kdo váháte, nebojte se toho. Herci odvádějí výborný kus práce. Hlavně Kaiser s Lábusem baví. Zajímavou roli má i Roden. A nesmím zapomenout na Jitku Sedláčkovou, kterou popravdě vůbec nemusím, ale tady doslova září a role jí perfektně sedla. Linka s Čermákem a Plodkovou je trochu slabší, ale také má co do sebe. Jako celek prostě příjemná komedie, kde se fakt zasmějete (pár uchychtnutí nepovažuju za komedii). Je znát, že na scénáři pracovalo víc lidí, kteří mají něco za sebou a něco vědí. Navíc si myslím, že se v tom najde kde kdo. Některé rodinné scénky a hlášky fakt nemají chybu. P.S. Lásku nebeskou mi to nepřipomínalo ani vzdáleně. ()

Reklama

petikacka 

všechny recenze uživatele

Trochu kýč, něco romantiky a hodně humoru. Vánoční příběh mě příjemně překvapil a hlavně to staré dobré jiskření mezi Kaiserem a Lábusem. Někdy mám pocit, že se tutok sepsuje apriori jakákoliv česká tvorba i když většinou je to spravedlivé. Toto se, ale dle mého povedlo, taková Láska nebeská po česku s pár přeslazenými scénami, ale to není nic co by se nedalo přežít a k vánocům to prostě patří. A herecký ansámbl byl výborný. Za mě vysmátých 80% ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Jednotlivé příběhy je třeba brát s určitou rezervou, přičemž pospojované jsou poměrně dost násilně. Herecké obsazení ovšem nemá chybu, akorát že potenciál většiny zkušených bardů českého filmu zůstal absolutně nevyužit. Některé scény pobaví, jiné balancují na hranici trapnosti. Přesto se mi to nějakým záhadným způsobem docela líbilo. Třeba ta dějová linka s Karlem Rodenem se hodně povedla a takový Hynek Čermák hrál svou roli rovněž velmi dobře. (55%) ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Na film jsem šel kvůli tomu, že mám rád Vánoce, Ježíška, Santu, Lábuse, Kaisera a Pierra Richarda. A je smutné, že právě comeback v komedii pro kina Lábuse a Kaisera stejně tak jako  Pierrovo cameo v tuzemském filmu se odehrálo  v takhle špatném snímku. I když možná mi něco uniklo, protože bouřlivě smějící diváci (speciálně jeden velmi originální pán) se v kině řezali jak zaplacení.  Já jsem asi viděl něco jiného, kde jsem skoro žádné vtipy ani vánoční atmosféru nenašel. Vánoční film bez situací, které pobaví a dojmou není správný vánoční film. Tohle pro mě byl jenom  zvláštní pokus o něco a la Láska  nebeská.  Jenže Vánoční příběh  má děsně monotónní a kašovitou atmosféru, jako mozaika různých příběhů vůbec nefunguje. A když si je samy od sebe rozebereme, tak linka s farářem WTF, jízda paní Bohdalové s taxikářem Křížem podezřele dlouhá a dění na chatě....tam mi  bylo asi nejvíce trapně, tohle jsou ty romantické Vánoce? Naštěstí  se z ni sem tam přeplo a objevil  se Lábus+Kaiser nebo Anna Fialová, kdy jsem měl alespoň motivaci to sledovat. I když potenciál této legendární komické dvojice nebyl vůbec využít.  Neměli, co hrát. Kaiserova postava mi přišla špatně napsáná, Lábus se snažil o hrstku  (patrně improvizovaných) bručonských hlášek a vtipný výstup u dvěří, ale u Tluchořů jim to jde daleko lépe. Takže další film, který vůbec nevyuživá Lábusův potenciál, ač jsem mu věřil. Až historie bude litovat?  U Pierra těžko říct jestli ví čemu se upsal a jak by to dopadlo kdyby mohl vycestovat. Byl roztomilý, ale jen půl vteřiny na tabletu (:D)  Půlvteřinová pasáž s kluziště mi alespoň připomněla romantický kýč...a jestli někdo dokázal (bohužel na miniaturním prostoru) film skutečně prozářit tak Anna Fialová. Tak především za ni a Lábuse jednu hvězdu. Ale škoda  letos premiérově vytaženého  vánočního svetru, jsem rozpačitý a závídím kamarádce, která se prý na promítání v pátek skvěle bavila. ()

Galerie (130)

Zajímavosti (6)

  • V kapele Roberta (Filip František Červenka) hraje na kytaru a zpívá Michal Skořepa, český zpěvák, skladatel, hudebník, producent a výtvarník, jenž se proslavil jako frontman rockové kapely Stroy a také svým autorským projektem Pan Lynx. (rublik05)
  • Televizní premiéru na kanále ČT1 sledovalo téměř 1,5 milionu diváků (15+). Šlo o nejsledovanější pořad večera i celého dne. (rublik05)

Reklama

Reklama