Reklama

Reklama

Bartkowiak

Trailer
Drama / Akční / Krimi / Sportovní
Polsko, 2021, 91 min

Scénář:

Daniel Bernardi

Kamera:

Tomasz Madejski

Hrají:

Józef Pawłowski, Zofia Domalik, Szymon Bobrowski, Bartłomiej Topa, Janusz Chabior, Rafał Zawierucha, Antoni Pawlicki, Cezary Łukaszewicz, Danuta Stenka (více)
(další profese)

VOD (1)

Zneuznaný zápasník MMA ztratí po bouračce bratra a musí převzít rodinný noční klub. Jenže brzy zjistí, že jeho sourozenec nezemřel nešťastnou náhodou. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (28)

maramashi 

všechny recenze uživatele

Film a začne tak nádejne že vtiahne do deja hneď v prvých minútach no po tom sa to nejak celé pokazí a ide to dole vodou či už nezmyselné béčkové boje, romantické emocionálne mojkanie v každej scéne alebo suché rozhovory či už do oči bijúce trápne klišé. Asi prvý poľský film ktorý som videl (bohužiaľ) 20% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Poľská gangsterka, ktorej chýbala väčšia drsnosť. A pritom tu máme bitkára, čo síce nevyzerá veľmi ako bitkár, a mafiu, ktorá zas nemá ambíciu siahať na úroveň nejakej yakuzy alebo camorry. Práve tá bitkárska vsuvka bola úplne zbytočná, v podstate sa dej mohol točiť aj okolo pomocného robotníka, uveril by som tomu rovnako. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele

Jasně- béčko, ale s áčkovými herci a všemi tvůrci minimálně ve stěžejních profesích- kamera, světla, zvuk, výprava, režie… Je to předvídatelný, místy možná až trochu blbý (odkudpak se například v jedné ze scén vyloup zachránce v osobě Dominičina otce?), ukrutně přepálený, ale dobře se na to koukalo. Tentokrát jsem v otázce hodnocení shovívavý. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Poliaci točia pomerne dosť filmov o korupcii, až by sa mohlo zdať, že je u nich tento problém oveľa väčší než u nás, lebo SK filmov s podobnou témou je minimum. Každopádne som v rámci poľskej kinematografie videl oveľa silnejšie filmy než tento. Síce má niekoľko dobrých momentov, ale väčšinou ide len po povrchu a tak sotva môže prekročiť prah priemernosti. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Nasraně jedné učebnicově plytký osmdesátkový brak, něco jako Bony a clit s nějakým ještě slizčím a přiteplenějším Fndámem, se všemi těmi mongoloidně názornými jednoduchostmi, prvoplánovými klišé, černobílými kašpary i s předpisově kýčovitou mrdačkou za zvuků plísně „Make fuck on door“ od skupiny Franciszek goes to second hole, pyjonyrizující a mentálně i charakterně přeceňující všechny ty vymaštěné ovarové krky a vybouchaný animální dobytek z Mentally Malformed Aggressors. Na straně druhé dobře natočená, jednoduchá a vinně potěšující retrozábava, zejména pro nezhýčkané pamětníky. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama