Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Seriál Jen vraždy v budově pojednává o třech cizích lidech, kteří sdílejí posedlost skutečnými zločiny a do jednoho se zapletou, když vyšetřují záhadnou smrt souseda v jejich newyorském činžovním domě. (Disney+)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (20)

Ironhead 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Překvapivě hodně fajn seriál (první série!), který sám sebe nebere moc vážně a je to dobře. Jediná výraznější skvrna na kráse je fakt, že Selena Gomez nejen že není dobrá herečka, ona snad vůbec neumí hrát. O to víc to je vidět, když ji postavíte do jedné z hlavních rolí mezi Steve Martina a Martina Shorta. ()

ER 

všechny recenze uživatele

Steve Martin byl pro mne vždy sázka na jistotu, jeho komedie sázely na pohodu s trochou crazy scén a občasným moralizováním s důrazem na rodinu. I v seriálu v tom pokračuje. Zdárně mu sekunduje Martin Short, též komik. Selena je pak pěkná tvářička, ta se hodí vždy. Vyšetřování vraždy v rámci kratších epizod má spád, pár podezřelých a příjemný humor. Zápletka má výbornou pointu s řadou mozeček trápících odboček, jenž jsou u detektivek samozřejmostí. Nakonec dojde na vztahy a řekl bych, že tady má děj nejvíce navrch. Celé to funguje jako dobře promazaný motor, který s přehledem nastartuje každou epizodu. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chtěl jsem na Disney+ zkusit něco, co se vymyká standardním tahákům ze stáje Marvel nebo Star Wars a oko mi padlo na seriál Jen vraždy v budově. K tomu Steve Martin, Martin Short a, nu dobrá, Selena Gomez. Co Vám budu povídat. Dlouho jsem nepřemýšlel. A výsledkem je nesmírně příjemná detektivka ideální na podzimní večery. Vtipná, zábavná, nápaditá. O partičce samotářů z jedné bytovky uprostřed New Yorku, kteří začnou vyšetřovat vraždu a ještě si z toho udělají podcast. Bavilo mě to, příjemně jsem si u toho odpočíval a nenápadně to rovnou stočil na další sérii... ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Stejně jak bizarní je složení týhle partičky alias slečna Marpleová, tak i scénář je... jak to říct slušně... blbina. Bonusový body patří skvělým komikům, zvlášť Martina už jsem dlouho neviděla a kvituju, že vypadá jako by na něj věk vůbec nepůsobil, a fajnové atmosféře v odkladišti kumštýřů. A Stinga. Jinak... A podcast, wtf? ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tenhle seriál jsem se třásla nedočkavostí a upřímně stál za to. Líbí se mi, že epizody mají jen půl hodinky a díky tomu to krásně utíká a nijak zbytečně se to nenatahuje. Všechny postavy jsou sympatické, zamilujete si je na první pohled a každá je v něčem jedinečná. Spojení Stevea, Martina a Seleny bylo perfektní. U seriálu jsem byla napjatá, říkala jsem si v hlavě konspirační teorie a hlavně jsem se i hodně pobavila. Jsem moc zvědavá na další sérii, doufám, že si udrží stejný standart. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (4)

  • Prvá sezóna seriálu sa natáčala od 3. decembra 2020 do 15. apríla 2021. (Arsenal83)

Reklama

Reklama