Reklama

Reklama

Film z dílny Kevina Smithe volně navazující na jeho úspěšný snímek Podvodníci z New Jersey vypráví o dvou flákačích, kteří dostali od svých přítelkyň košem a zažívají bláznivý den v místním obchoďáku. T.S. a jeho kamarád Brodie, závislý na videohrách, právě dostali kopačky a léčí se z nich v nákupním centru – kde se jedna z jejich bývalek, Brandi, náhodou právě účastní natáčení randící šou. Kamarádi nelení a vymýšlejí komický sabotážní plán, který má za cíl podkopat autoritu Brandina otce a vyhrát zpět její srdce... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (314)

Bachy odpad!

všechny recenze uživatele

Kdybych šel raději ven, vyhlídl si nějaké pole a koukal, jak tam bučí krávy, bavil bych se tisíckrát více. Jsem hardcore fanda Clerks (obou dílů), ale toto bylo tak strašně nucené a vyumělkované, že jsem hynul nudou. Ano, jednou jsem se během sledování filmu zasmál, ale zpětně mám tušení, že to bylo při vzpomínce na Paniku v městečku. Toto bylo mé první naražení hlavou do betonu v případu Kevin Smith, příště budu obezřetnější. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Smith, starej dobrej Kevin Smith. Pár jeho zásadních fláků mi ještě chybí a Flákači byli jedním z nich. Na jeho projektech z devadesátek je poznat, jak jsou nezávislé, dělané v podstatě na koleni, ale o to víc jsou kurevsky vtipné a plné všemožných narážek, přesně proto jsme si pana KS před lety tak zamilovali. Navíc Claire Forlani, přímo k pomilování, je jak třešnička na dortu, jen sezobnout. -TY, NAROZDÍL ODE MĚ, BYS ZMLÁTIL NĚČÍ BABIČKU NEBO TŘEBA I CELEJ DOMOV DŮCHODCŮ, KDYBYS VĚŘIL, ŽE TO DĚLÁŠ Z NĚJAKÝHO PRINCIPU. -JO, ALE MUSELI BY BEJT FAKT STARÝ. ()

Reklama

ladko 

všechny recenze uživatele

"Brenda?" :) Poriadne vtipný film, len tie všelijaké odkazy na komiksy ma nebavili a Smith sa opäť ako pri viacerých svojich filmoch nedokázal vyhnúť trápnejším a zbytočným okamihom(námatkou palec v zadku a čokoládové preclíky, zvracanie...), ale niektoré okamihy boli zase geniálne...Za pozretie určite stojí. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TOMU ŘÍKÁŠ ROMANTIKA? TOMU ŘÍKÁM ZLOČIN!....“ /// (další) Smithův náhled na ostýchavý a nerozhodný na muže (kluky) bez profesních vyhlídek, životních ambicí a jinejch přívlastků. (Česky pičo! … Dobrá tedy, když to chceš, tak teda osob, kteří (třeba) při orálu prděj.) Klasicky dost filmovejch úvah (třeba nad pohlavním životem Supermana), komiksy, sex… prostě věci, který nás chlapy (kluky) bavěj. Jo a taky tu jsou Jay a Bob (,,těsně“ před tím, než vrátěj úder) a vztahy, který mě (kupodivu) bavěj. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nevím, jak si vyndat pískomila z prdele (ne, se srandou to nemá nic společnýho. Nebo jo?). 2.) Co asi můžou znamenat ty obrázky (úsměv, úsměv s řasama, kolečko, kolečko s křížkem…) v deníčku mý přítelkyně. (Nebo je to blog?) 3.) Thx za titule ,,fridatom“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR **** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Docela příjemný film. Smith opět dokazuje, že má smysl pro fuckování a ví, jak ho použít v ten správný čas, aby bylo cool, ale nenucené. Někde jsem možná měl pocit, že to přepískl a někde, že to úplně nevyužil, ale to asi každý, kdo není Smith - v tom není problém. Nejvíc mi vadí to, co na Smithovi vždy - že i přes ten free - cool - in povrch je to vlastně neuvěřitelně jednoduchý příběh s tím nejsladším a nejokoukanějším poselstvím. Nicméně i to Smith dobře zvládá. Slušné čtyři hvězdy. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (27)

  • Eden Prairie Center, kde se film natáčel, filmařům náhrával tím, že všude byla spousta prázdných obchodů s výlohami, producenti si zde mohly doplnit výlohy podle potřeby. (TomikZlesa)
  • Postava Bena Afflecka se jmenuje Shannon Hamilton. Shannen Doherty byla krátce provdaná za Ashleyho Hamiltona. (TomikZlesa)

Související novinky

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

10.02.2017

Kevin Smith se před pár lety pustil do trojky Clerks a dvojky Flákačů, ani jedno z těchhle pokračování to ale nedotáhlo k natáčení. Clerks 3 se sesypaly po odchodu jednoho ze čtyř stěžejních herců a… (více)

Reklama

Reklama