Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pět prolínajících se zábavných příběhů noci plné sexu a otevřených možností, ve které nic nejde podle plánu, ale každý dostane to, co potřebuje. (Netflix)

Recenze (17)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Čím víc, tím líp je co do prostoru, ale i charakterů (jelikož každý ze zúčastněných chce v podstatě jen jedno) komorní smyslná jednohubka, sestávající z několika navzájem se prolínajících příběhů, z nichž mě pobavilo především duo žen s oknem jako vrata, a vlastně i vynucená čtyřka přátel s (ne)plánovaným vyústěním. Přesto bych ale film neoznačil jako čistou komedii, protože některé linie měly i vážnější nádech - viz kontakt dvou mužů přes gloryhole či setkání ex-partnerů po letech. Bizarní sonda do vztahů na jednu i více nocí. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Jo, tak tohle šlo úplně mimo mě. Kdybych si pečlivěji pročetla obsah, ušetřila bych si čas. Bohužel i tam, kde to na chvíli vypadalo slibně, se to zvrhlo v něco, co mi absolutně nic neříká. Jako komedie to potom nefunguje už vůbec. Zkusím nebýt konzerva a nedat odpad. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Vlastně překvapivě celkem zábavná erotická komedie ze Španělska, která se v závěru snaží být trochu víc vznešenější, než ve skutečnosti je, ale jinak si v průběhu celého filmu drží slušnou dávku humoru a dobře se na ni dívá. Neurážející průměr a celkem odlehčená fajn zábava ve formě pěti různých paralelních příběhů v jednom filmu. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Zábavná španělská sexy komedie, která je o mezilidských vztazích a sexu, ale sex je vlastně neustále v pozadí a mlhavý. Pozornost je upřena na lidi, kteří nejsou vnitřně šťastní, a proto se raději utápějí v sexu. Přitom je příběh podán s humorem a nadhledem. Příjemně jsem se bavil. ()

petrsv 

všechny recenze uživatele

Divný pokus o cosi, asi jako kdyby tvůrci asijských BL seriálů pro své diváky natočili horor - budete se bát, ale tak, abyste se nebáli. Nesedlo mi to. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se tak nepobavil. Děj je poskládaný z několika minipříběhů odehrávajících se na swingers party, ať už v klubu nebo doma. Spousta vtipných scén a překvapivých odhalení a rozhodnutí, asi nejvíc to překvapení v domácím provedení. Nechybí erotický náboj. Konec je trochu idylický, ale i tak dávám za pět, protože jsem se po celou dobu usmíval a to se mi u komedie poslední dobou nestává často. ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Prostoduchý film, ktorého príbeh sa točí okolo sexu a zväčša okolo jedného klubu. Nakonci síce presahuje aj do témy lásky a vzťahov, ale nezáväzný sex prevláda. 5,8/10. ()

a0001 

všechny recenze uživatele

Konečne, originálna šteklivá komédia kde konzervatívnosť nemá priestor. Ktokoľvek s kýmkoľvek. Tematicky skôr pre 30+. 50 odtieňov šedej a 365 dní vyzerajú pro tomto filme ako pubertálna naivná, trápna póza. 70% ()

charles3 

všechny recenze uživatele

O dost erotičtější Láska nebeská po španělsku aneb Love sexually. Nebo také Všechno, co jste chtěli vědět o swingers klubech, ale báli jste se zeptat :-) Poutavá komedie o erotických fantaziích (hetero- i homosexuálních) a možnostech jejich naplnění. ()

lord_kabb 

všechny recenze uživatele

Byla to docela dobrá komedie s malým přesahem do milostného dramatu, oddechová zábava. Upozornění speciálně pro české publikum: pozor, ve filmu souloží nazí i oblečení lidé, heterosexuálové, homosexuálové i lesby. ()

horcrux7 

všechny recenze uživatele

Sexy zábavná sociálna sonda s vynikajúcim hereckým obsadením. U mňa jednoznačne najlepšia komédia roku 2021. Každý z nás si predsa niekedy dopraje onoho "tabuizovaného rozptýlenia", nech je akokoľvek prudérny, no nie? ()

Korpy22 

všechny recenze uživatele

Vtipná komedie, ve které sledujeme různé páry které se schází ve swingers klubu. Všechny linky jsou velmi peprné a vtipné a mě osobně tahle komedie sedla, pobavila a přestože to není oscarový snímek musím doporučit. ()

Reklama

Reklama